166

Анонимен

преди 11 години

нереални цени за нереални телефонителефон с цената на лаптоп и 10 пъти по-ниска производителност.. айде мерси

165

:))

преди 11 години

Що за глупост ? Напудреният iOS срещу системата , която ти дава огромна свобода като да си напишеш сам кърнъла, да клокнеш неимоверно процесора, да използваш дори картата памет или част от нея като swap file и да работи невероятно бързо телефона. Дори най-ниският клас телефони на андроид могат да задминат iOS. Да ако искаш всичко да ти е шаренко и готово си вземаш скъпия Айфон. Ако искаш да имаш безброй възможности на по-ниска цена - Андроид.Apple е излишна изгъзица...

164

Misho

преди 11 години

Може ли се американците да си плюят против собствената индустрия. Разбира се, че Ейпъл ще спечели на "техен терен". Операционната им система е в пъти по-слаба от Андроид-а. Мултитаскинга е далеч по-добър при Андроид. Подръжката на ФЛАШ също. Това, че системата е с отворен код е най-приятното предимство. Стив Джобс беше един човек, който е постигнал всичко на базата на чужди идеи. Жалко , че по този начин може да съсипят една компания, която прави доста добри телефони. XPERIA Rulez въпреки това ;

163

до 188

преди 11 години

"Ако го нямаше iPhone,в момента нямаше да има смартфони"Ако го нямаше iPhone, в момента слънцето нямаше да свети!!!"Вие iPhone да сте виждали да забие"Да, виждал съм, но най-смешно е като видя iPhone юзър да се чуди какво да прави като му забие телефона. Гледката е уникално смешна, повечето ходят до сервиза, за да го поправят!По скоро аз следва да те питам, ти С3 виждал ли си ? не знам дали е "пАлен" ***, но определено не е "тя".

162

Gost

преди 11 години

Андроидските телефони винаги ще си имат вид и репутация на изкопирани устройства, поради простата причина, че Андроид е създадена от един от хората в екипа, работил над iOS, който е изгонен от Джобс и след това неправомерно използва идеи и разработки при създаването на Андроид.

161

:))

преди 11 години

Малко дори са ги осъдили,Ако го нямаше iPhone,в момента нямаше да има смартфони.Пак като ви чета коментарите се пукам от смях.Тъпия ви андроид нямаше изобщо да саществува ако не беше Apple.Просто iOS няма равна.Един 3ГС преди 3 години с 600mhz върви милион пъти по добре от прехвалените им 42342 ядрени С3-ки.Която е пален ***.Приятелката ми си купи такъв и като отвори капака да сложи батерията и го сложи обратно се разхлопа.Постояно забива и зарежда 1000 часа.Вие iPhone да сте виждали да забие

160

До 182

преди 11 години

А ти *** и неграмотен ли си БЕ? Никъде не съм сравнявал телефона с фотоапарат. Аз съм фотограф, снимам с Nikon D7000 и съм наясно със сензорите много добре. При телефоните камерата на 4S беше най-добрата като изображение и това се вижда лесно. Айде вземи се наспинкай, че скачаш като ***.;)

159

mindo

преди 11 години

... но е в полза на SGS2. з SGS3 няма смисъл да говорим. До 160 - току що ги тествах и двата ОТНОВО и SGS2 ОТНОВО беше по - бърз и в увеличаването с двойно докосване и в увеличаването с 2 пръста. Говориш леко на изуст, мисля. Пластмасовата тухла е изтървана докато карам колело, няма и драскотина. Дай твоя айфон да повторя експеримента и можем да обсъждаме крпуси тогава. Аз съм плащал вече смяна на панел на айфон, а ти? А , и може айфона да не е за критичноважни приложения, но нали е свръхстабиле

158

mindo

преди 11 години

:) Наблюдател, радвам се че се върна. Липсваше ми необходимостта да търся информация за да се мотивирам, която предизвикваш :).За БОМА - а си прав, просто ако не се беше намесил и аз нямаше да забележа. Принизяванесто на достойнствата на дисплея на самсунг е подобно на мойто принизяване на достойнствата на корпуса на 4S, само дето аз имам право :). За произвидителността - има тестове с един и същ доставчик на SGS2 i 4S, аз съм ги правил в къщи, за теб има интернет, виж ги. Разликата не е голяма

157

аз

преди 11 години

не мога да не го напомня :"Никога няма да забравя първия път, когато видях iPhone. Бях тотално откачил и само чаках да го внесат у нас. На презентацията публиката изпадаше в екстаз след всяка функция, която Стийв показваше. С инертното скролиране направо изпадаха от столовете. Беше наистина магично, колкото и смешно да звучи това. Това е марка, превърнала се в символ на цяла една култура и имаща уникална идентичност, нещо с което много малко производители могат да се похвалят"

156

Анонимен

преди 11 години

до 180, не, човека просто е казал, това което са му казали в магазина на Епъл ... добре са го зарибили

155

162

преди 11 години

За промити мозъци като теб имаше един блог дето *** беше постнал снимки с айфон и го беше сравнил с canon 5d mark II с исо на 25000 за да изглежда шумна снимката и гордо обясняваше как айфона снима по-добре от марк 2... Вие апъл феновете сте ненормални бе...

154

162

преди 11 години

"А камерата на 4S все още е еталон за качество на изображението." - Същата камера ли дето е с 3x4мм сензор (колкото зърно ориз) и с пластмасовите лещи??? Ти нормален ли си бе??? Виждал ли си си снимките при 100% crop???

153

до 177

преди 11 години

Наблюдателю, така и не ми отговори на въпроса колко critical може да е това да и извадиш телефона и да снимаш нещо? И защо, за да оправдаем "безценното" си измисляме понятия като "mission critical"По въпроса за делата на Епъл бих искал да ти припомня това в което бяха осъдени да се извинят, и което си пропуснал да споменеш.И най-накрая бих искал да изразя съмнения относно автентичността ти. Предишният наблдател беше "по-услужлив", а ти сега даже ми простееш.

152

Анонимен

преди 11 години

Корейски съд - и двете компаний са виновниАмерикански съд - Самсунг са виновни, да платят 1 милр. $Английски съд - Самсунг не са виновни, Епъл да се извинят публично!Какъв ли ще е резултата, ако се съдят и в България?Или в ИРАН?И в същност в името на какво или за кого работи заслепенета ТЕМИДА?

151

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEЯ, ама ти бил жив, каде се губиш толкова време? Форума не е същия без ТЕБ!

150

Анонимен

преди 11 години

@ 173Ама другата година ще гледаме миграцията на зомбитата и ще ги снимамаме или с Нокия или със Самсунг.Само напърдателя ще си остане да брани барикадата- и сам воина е воин.

149

Анонимен

преди 11 години

до 172, Добре е да четеш постовете, на които отговаряш. Знам перфектно кога ще излезе Iphone 5. Мога ли да не знам при цялия този шум около него? Това което ти убягна, е че говорех за миграцията на щъркелите, която ще е догодина и която не успяхме да заснемем понеже невъзможното се случи и "безгрешния" телефон заби. Не ми е ясно колко critical може да е това да извадиш телефона от чантата си и да заснемеш нещо ?

148

Анонимен

преди 11 години

до 168, а не е ли редно последния модел на iphone (4s) да снима безпроблемно и да не се налага смяната му с нов ?

147

Анонимен

преди 11 години

до НаблюдателяАз даже го написах, ама кой да чете ... Ето цитирам се, за да ти е по-удобно:"Нищо догодина ще го снимаме с Iphone 5 "И в този ред на мисли, искаш ли да си ми приятелка ?