69

arhar

преди 11 години

Ха сега познайте кой има апартамент за 1,5 млн евро в Барселона ! Откакто *** откри офис у нас, работите ставана сериозни ... Който е вътре в ' бизнеса ' , да му мисли !Задайте си сами въпроса защо корабът често е плавал в открито море под различни имена и сами си отговорете на него ! То е все едно някой ' бизнесмен ' през ден да си сменя колата . Защо трябва през ден един ' бизнесмен ' да си сменя колата - от любов към различните марки автомобили или за да не го разпознае някой ?А и тази операция е проведена от чужди служби, които няколко месеца са следили въпросния кораб . Някой мисли ли си, че дори не може да има и снимки от някой сателит , в които дори да се вижда кога и от кого е натоварена ' стоката ' ? А и след като Испания е част от ЕС, нека да се доверим на испанските служби и съдии , които безпристрастно ще си свършат работата ! Който е невинен и няма нищо общо със ' стоката ', не би трябвало да се притеснява от нищо, нали ? Важното е чуждите служби да разкрият ' големите риби ' от българска страна ! Както се казваше - като се проследи пътя на парите в Испания , т.е. кой какви скъпи недвижими имоти има там , ще се нареди и пъзела ... Просто и логично , нали ?И нека никой да не опитва да измества темата , като сравнява този случай със случая в Либия ! Кадафи не е европейски лидер, а Либия не е част от ЕС !

68

Гласоподавател

преди 11 години

Оппааа! След като дори бойковия и цецковия съд /специализиран наказателен съд/ не намира основания, а те вече разказаха за .. орг.прест. група, срам за държавата и т.н. означава, че много са стояли на слънце и са изперкали. Само между другото ще ви кажа, че дори в Куба и САЩ, като тоталитарни държави не си позволява политик да говори за съдебни дела и ако го направи престава да бъде в политиката, но тук у нас като на село... четем Винету и ни стига.. Срам за България е да има такива управляващи!

67

Анонимен

преди 11 години

Просто нямам думи за корупцията в мафиотската ни държава! Това е все едно някоя фирма да я уличат в измами и кражби и вместо да държат отговорен управителя и собственика, да затворят портиера и чистача. Такава гавра има само в БГ!

66

Анонимен

преди 11 години

Както винаги, ще изгорят пешките, а организаторите никой не ги закача.Пак си мисля, доколкото обясняваха преди няколко дена - цялата операция се е провела, защото нашите ченгета са подслушвали организаторите, разбрали са, че ще пренасят дрога, обадили са се на испанците, испанците са хванали дрогата, а сега организаторите нямат нищо общо ??!?!?!?!?!Друг е въпроса, че нашите вероятно са подслушвали незаконно и затова си траят, но ние така или иначе си знаем че масово подслушват всички.

65

Анонимен

преди 11 години

е нали уж тоя съд те си го създадоха... щот другите бяха "лоши" имаше един хубави виц за публичните домове, че като не върви бизнеса, се сменят к..вите, а не креватите, пък ние тук юнашки местим кревати само, а к..вите ни управляват

64

teo

преди 11 години

Бойко и Диана, ето защо оставиха нашите от кораба в Испания, защото както освободихте ДОЙЧЕВ И КОЛЕВ, така щяхте да освободите е останалите от кораба, които са в Испания!!! Жалко, че у нас няма такива некорумпирани прокурори и съдии, както в Испания!!! Испания се чуди защо нашите магистрати и то от СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД СА ОСВОБОДИЛИ ТЕЗИ ДВАМАТА,ОК?

63

Анонимен

преди 11 години

и кво излиза ? че цветанов пак се изцепи неподготвен, не че това изненадва някого

62

Анонимен

преди 11 години

BOGATITE V BG -VINAGI SA NEVINNI....K.KATEV (UBIL DVAMA )I TOI STE BADE OPRAVDAN ....AMERICANSKIA POSLANNIK TUK E PRAV CHE V BG IMA DVA VIADA PRAVOSADIE-ZA BOGATITE ,I ZA VSICHKI OSTANALI....

61

селянин

преди 11 години

Натикайте на тяхно место ония умник министъра, понеже е много умен и знае всичко.

60

аа

преди 11 години

Единственото спасение е да бъдат закрити всички съдилищата в държавата на мафията българия, тъй като единствената им цел, е единствено и само да бъдат защитавани мафиоти и олигарси и мутрокомунисти. Има ли смисъл бедния,нещастен , измъчен,ограбван български данъкоплатец да издържа такава паразитна ситема,коята работи срещу него? Колкото и невъзможно да иглежда по добре правораздаването временно да бъде поето от съдий назначени директно от ЕС, друго спасение за момента няма.

59

ББ

преди 11 години

Вие тука много приказвате, ама на мене ми се запалила чергата за толкоз затрита стока. Да видим дали ЦЦ ще успее да си я прибере.

58

Анонимен

преди 11 години

Тия от ЕС сега нещо не надават вой като бесни кучета. Лаят само кога им изнася. Значи, престъпниците вънка, а моряците в кауша. ***, верно затвора е за кокошкари. А ЕС що не реве, не пише заплашителни писма и разни такива. Ако моряците бяха ***, сигурно щяха да реват за правата на малцинствата, *** откъде у един *** акъл да стане моряк.

57

Deko

преди 11 години

На приказката ние ги ловим, ония ги пускат едва ли вече някой вярва. Това ще е дереджето в системата им, след като комунистът Миков я разби и пенсионира професионалисти по на 45 г, а остави верни слуги комунисти пенсионери по на 50-60 години на ръководни длъжности, които и до днес търкат бюрата си и си пресмятат трудовия стаж за първа категория и 20-те брутни заплатки за пенсиониране. Това е истината. Липса явно на всякакъв професионализъм.

56

Анонимен

преди 11 години

Това ще е винаги законодателството в Бг, докато управляват комунисти-анархия, беззаконие и бандитизъм. Престъпление има-виновни -няма. За три години тия *** имаха възможност да променят цялото законодателство, НПК, за да се запушат дупките и да не могат бандюгите да лавират. Но по-лесно е да се плюе по предишните за оправдание на некадърното си калпаво управление.

55

Svilen75

преди 11 години

Бойко каза, че от 8 месеца са наблюдавали сделката ... и вярно казва. Ама вие да не си помислите, че са ги наблюдавали, за да ги осъдят??? Наблюдавали са си собствената сделка, така, както шефовете наблюдават служителите си. Ама испанците изведнъж ги изненадват. Затова сега след 8 месеца "наблюдение" няма събрани доказателства за пред съда, а само разправят кой кого познавал. Има ли някой да вярва, че в МВР има подобна разработка през последните 8 месеца и се е работило заедно с чуждите власти??

54

Тялото

преди 11 години

Преди съда беше виновен, затова смениха съда. Проблема обаче остана. Дали пък дупката не се нарича МВР?

53

Анонимен

преди 11 години

Срам ме е, че съм се родил и живея в такава държава. Такова беззаконие и анархия не е било и през турско, убеден съм.

52

Анонимен

преди 11 години

Поредната простотия наГЕРБЕРАСТИТЕ

51

ББ

преди 11 години

Не може да бъде!!! Ние ги наблюдаваме от 8 месеца, документирали сме цялата им престъпна дейност! Даже нямаше как да кажем на моряците да не се качват, а пък те ги пускат! ЛЪЖЦИ!!!

50

Анонимен

преди 11 години

"испанците останали изненадани" Не само тях целия сват можем да изненадаме с нашите държавници