47

Анонимен

преди 11 години

"Техеран" извинете.

46

Башар

преди 11 години

Мачкай,Ахмадинеджад !

45

Анонимен

преди 11 години

Каква е тази фондация "Кеше" със седалище в Брюксел. Все едно на Моссад главната квартира да им е в Техаран.Колкото и да е вкусна стръвта, кукичката си остава кукичка, лапнишарани.

44

ама че народ

преди 11 години

Нека минусите да започнат сега!Но пак повтарям - война срещу Иран просто няма как да има. Да, могат да пробват да изтрелят няколко ракетки и след резултата, надали ще искат да продължават. Айде моля Ви се като на интелигентни хора. Вземете прочетете що е то "Фонадация Кеше" и какви са й намеренията. Има и статия по повод все повече зачестили въпроси от цял свят, какво мисли Иран (с подкрепата на Кеше) по въпроса. Хората искат само мир, но никак не са беззащитни.

43

до 47

преди 11 години

Хахаха... Лао Дзъ! Къде го прочете това от Лап Дзъ бре, ерудит! Хааахахаха! Нещо май си объркал имената, ама те като са китайски, каква е разликата...? хахаха! Лао Дзъ и изкуството на войната.... хахахаха!Секви тикви се отбиват тука да се изонодат... хахаха!

42

Мамантос

преди 11 години

утчета на мястото на звездичките, поради ***-ска пристрастност.А българите може всяка *** да ги ругае, както и` кеф, без намеса от страна на ***-четата.

41

Мамантос

преди 11 години

В темата се намесиха чиф***, разбрахте ли, и по какво?

40

Анонимен

преди 11 години

Няма начин да има нефт и за нас и за китайците и цената да остане същата. Ако толкова обичате китайските комунисти, още днес си поръчайте магарешка каручка и си купете впрегатно животно. Който иска нещата да му идват наготово, свършва живота си като нечий роб.

39

Анонимен

преди 11 години

Защо отричате войната? Войната е необходима за разместване на света и неговото нужно прекрояване. Войната е изкуство. Казал го е Лао Дзъ.

38

славянин

преди 11 години

''Развития'' капитализъм е в такава треска от настоящото си положение, че няма охлаждане, затова и се е настървил като бясно кучe!

37

В момента мисля !

преди 11 години

Седя и си мисля. Защо САЩ имат ядрена бомба, а Иран не трябва да имат ? Израел също има такава бомба, а Иран не трябва да има. На всички е известно, че държавата която упражнява терор в много други независими държави се нарича САЩ. Мислейки стигнах до извода, че ако трябва някой да бъде лишен от ядрено оръжие, това са САЩ. Искам президента на Иран да каже, дали съм прав или греша ? Очаквам отговори от Сърбия, Либия,Виетнам, Ирак, Афганистан и от други държави,демократично нападани от САЩ.

36

p

преди 11 години

На каквито и анализатори да се правим,докато продължаваме да си чешем маймуните ще си направят атомна бомба и ще ни я треснат щото сме най близкия съюзник в НАТО и ще има да се гледаме после умно умно и тогава господа и дами ще видите едни барели и едни долари.Ако Иран направят атомна бомба значи Алкайда и Хизбула имат атомна бомба.

35

Анонимен

преди 11 години

Между кои да издбереш - между империалисти ,или между злобни псевдорелигиозни фанатици.Защо псевдорелигиозни - защото самите ирански властимащи не са вярващи, те просто използват религията за да притежават властта. Редно е трета страна да постави двете воюващи страни на мястото им и да преразпредели всичко. Нека това е ЕС!И Америка и целият останал свят идват оттук,Европа е центърът на света, но днес тя е владение на американците,като че ли не са тръгнали оттук.

34

EU citizen

преди 11 години

И в Щатите и в ЕС на власт трябва да дойдат волеви политици, които да действат безкомпромисно срещу всички, които са по-слаби от нас в момента. Защото утре, когато си направят коалиция разните му Ирани, Венецуели, Русии и прочие ***, ще бъде късно. Желязото се кове докато е горещо, ако днес не удариш, утре ще си на земята и ще ядеш шутове, това е основно правило в политиката.

33

Анонимен

преди 11 години

Иран най-големия износител на петрол за Китай,пък САЩ най-големия длъжник на Китай !!!!Мисля си вече смешни сценарии,САЩ заграбва петрола от Иран и го продава на Китай да избие некой "лев"

32

EU citizen

преди 11 години

Не може да разберете, че борбата на САЩ и ЕС е СПРАВЕДЛИВА.... Маймуните от третия свят се опитват да ни цакат с цените на горивата, оттам идва всичко. Ако не ги бият по главите, много скоро ще се окажете в позицията на бели роби, защото като ви направят нефта по 250 долара за барел и ви сринат икономиката, ще гледате как децата ви умират от глад и тогава ще се молите САЩ да прати самолетоносач, ама ще е късно. Добре че политиците на са прости като българските антиглобалисти и русофили.

31

Анонимен

преди 11 години

Обама заема добра позиция за изчистването на имиджа на Америка,което разбира се няма да е лесно. В случая дали ще изберем между Ромни и Обама - по-малкото зло е Обама. И ние не харесваме Бойко,но с БСП е по-зле. Демократите са малко по-добрият избор отколкото републиканците.

30

Анонимен

преди 11 години

Техеран воюва икономически срещу САЩ и ЕС по няколко начина. Първата стъпка беше създаването на собствена международна енергийна борса, която съперничи на борсата в Ню Йорк (NYMEX) и Лондон (IPE)-------------- Какво повече има да си говорим?Щом, байно, се опитваш да воюваш срещу мене и да ми подронваш стандарта и авторитета, яж томахавката.

29

Почитателка

преди 11 години

Биби Нетаняху е железен!!! Следя кариерата му и го признавам за изключително далновиден политик с нерви от стомана.

28

Мето Ракиенски

преди 11 години

В такива случаи, когато притисканата страна се съгласи на някакви компромиси, се поставят нови, вече неприемливи условия. Така направиха с Милошевич. След като се съгласи да спре натиска срещу шиптърите, Холбрук поиска от него да пусне войските на НАТО да влязат и да окупират Сърбия уж с цел да гарантират мира!Сега ще измислят и на Иран нови условия, защото вече бомбите и ракетите по Техеран са надписани с каубийските интелигентности, като напр. "Честита коледа", когато убиваха сръбски деца!