59

Анонимен

преди 11 години

да им го вк.... на всички симпатизанти на Брайвик,и дано някой ден и те да се чувства както се чувстват близките на жертвите които уби този психар.

58

Киев

преди 11 години

При серийня убиец - Чекатило Съда в Украйна реши - смърт чрез разттрел ! В момента коментираме същата ***

57

Анонимен

преди 11 години

Брайвик стана пожизнено герой. Сега щели да го държат и да градят имиджа му на мъченик. Демокрацията е тежка и нездравословна форма на малоумие, премесено с лицемерие. Ако бяха приложили викингската справедливост, щях да повярвам, че има правосъдие. Европейските лигавщини дразнят.

56

????????

преди 11 години

пропускате нещо много важно!! повечето от жертвите на Бревик са натурални норвежци не мисюлмани!! това е *** който трябва да се отстрани от обществото

55

За :)

преди 11 години

Начинът е хората да си стоят в собствените страни, където всички имат еднакъв манталитет. За да стане това обаче, "развитите" трябва да се откажат от монопола си над всичко и да работят с останалите в условията на партньорство. С една дума да не изсмукват ресурсите на бедняците, а да ги научат да ги ползват. Пазар съществува, когато всеки произвежда и разменя с останалите на справедлива основа. Останалото са форми на колониализъм.

54

нацист

преди 11 години

Вазелин за Брайвик много вазелин !

53

redordead

преди 11 години

неуместно е да се сравнява избиването на клан *** с тези деца: thesun.co.uk/sol/homepage/news/4262019/Breiviks-77-victims-remembered-in-trial.htmlа някой пък видял елитни арабски политици, само това изказване доказва колко са изперкали тия дето защитават психопата, реално те са същите като талибаните - промити мозъци...

52

mlad6ito

преди 11 години

поживьом увидим

51

Анонимен

преди 11 години

Брайвик изби *** на партийни функционери. Тоест, ***. Това е все едно да убиеш Боков син, или щерките на Костов, това не могат да му простят гадовете в политиката!

50

Рудолф Хес

преди 11 години

Преди да почнете да се занимавате със Брайвик и да го наричате психопат, погледайте малко новини, прочетете малко вестници, поразходете се по улиците си и се замислете..............

49

:)

преди 11 години

Не мисля, че Брейкявик е прав и оправдавам убийствата му, НО В Норвегия има много мюсюлмани. Наистина много. Идват с навици на диваци и си остават такива - не искат да се променят, а да променят другите. Отиват "където е хубаво, щото тука видиш ли е лошо" и превръщат чистото в свинщина. Какъв е начина да се бориш с хора, които не искат да се учат? И ако тук някой избие цял *** клан дали ще го съдим толкова строго?

48

Анонимен

преди 11 години

Не искам да съм лош пророк, ама да не стане след 40-50 год. на тоя паметник да му издигнат някъде в единственото останало забутано християнско село.

47

Анонимен

преди 11 години

познавам един ***, на когото целта в живота е да влезе в скандинавски затвор. имало фитнес и давали стаж после.... проучил бил.

46

Фашист

преди 11 години

Нека си напише книгата на спокойствие, както и предния Фюрер, а после 10 години подготовка, и пещите пак ще забумтят

45

до Атила

преди 11 години

ти не беше ли оня където отвлича рейса? пази боже

44

Анонимен

преди 11 години

много са напред,но са прекалено хуманни в един свят където болшинството са диваци.Иначе вярно единственият начин за ресоциализация е със така нареченото промиване на мозъка където подложеният на това забравя всичко и има нов живот.Незнам дали техниката е напреднала достатъчно за да се извършват успешно подобни дейности.Във всеки случай мисля,че тоя е някакъв безобиден тип.Всеки малък *** в арабският свят или при *** може да натовари една кола бомби и да избие 100 души.Всеки ден го правят.

43

Събудете се българи

преди 11 години

Ердоган: Босна е турска провинция. Ще търпим ли възраждането на турския империализъм? САЩ и Запада няма да ни защитят от най-верния си съюзник. Справка: войната между Турция и Гърция в Кипър, докато и двете страни са в НАТО, резултат: създаването на нелегитимна турска провинция в Кипър. Нуждаем се от силни съседи на Турция - Русия и Иран, за да я има България. Българин, който е против тези страни, които са ни естествени съюзници, разрушава родината си!

42

Ибн Булгар

преди 11 години

Странно?! Гледам негови снимки и се чудя, защо се носи с уахабитска брада?Нали е рицар?Прилича повече на чеченец уахабит, отколкото на кръстоносец!Тук има нещо гнило...

41

Емигрант

преди 11 години

Ето това вече се нарича изкривена представа... този човек почерни живота на над 100 семейства, уби децата на 69 майки и бащи и сега същите тези ще плащат цял живот от своите данъци за да може убиеца на техните деца да има "хуманни условия".

40

Шаман

преди 11 години

Добре че обществото на развитите страни не мисли като 90% от коментиращите тука. Все още щяхме да сме в родовообщиния строй. Законите щяха да са око за око и зъб за зъб. България щеше да просперира с *** си които ражда. Имаше една много хубава реплика от Властелина на пръстените относно убийствата и смъртта. Няма да я цитирам, които иска да си я намери, а който не иска да я проумее, и да я напиша, пак ще гледа тъпо и ще мига с очички