221

Анонимен

преди 11 години

Вие г-н мутро колкото и да плащате няма да влезете в парламента !

220

ттттуууууутт

преди 11 години

Да се забрани със закон гласуването на лица без основно образование.

219

Анонимен

преди 11 години

"намаляване на доплащането за рецептите по НЗОК с от 30 до 70%" означава не намаляване на цената, а на поеманата сума от касата, което реално е повишаване на заплащаното от пациентите!

218

АЗ

преди 11 години

До Българин-БРАВО, МНОГО ТОЧНО ГО ОПРИЛИЧИ!!!!

217

Анонимен

преди 11 години

Вчера си купих от аптеката на Марешки лекарство и като го отворих изненада: само единият блистер наред.Другите два с парченца,с половинки...В кой ли гараж са ги правили с китайски талк? И да не преувеличава- цените му са почти като при другите.

216

777

преди 11 години

И тоя ли? Ама те като по калъп бе, братовчед на Галеви!!!

215

Анонимен

преди 11 години

Борисов,защото вижда,че ще има проблем на изборите,сега се хваща с Марешки.Подсигурява си електорат и пари. А Марешки днес по БТВ правеше страхотни с***ки на Герб.

214

Той е

преди 11 години

Поредния проект, лансиран от мутрите на ББ, за да се подсигури за изборите! Вече напират някои патриотични организаци, като НФСБ, ГОРД, ВМРО, и мутрите бързат да вземат мерки - Кунева, Магарешки, и прочие ерзацмутри!

213

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за ***, вижте как оправиха Варна, така ще оправят и вас.

212

Марешки

преди 11 години

ти ще си на третия етаж, третата килия отляво

211

Анонимен

преди 11 години

o6te edin kuku

210

Радо

преди 11 години

Тоя ли е собственик на тия смотани аптеки. В 5 различни населине места съм влизал във въпросните аптеки по неволя и всеки път съм разочарован от обслужването .... Няма да коментирам незаконните листовки за реклама които ми пускат в пощата

209

Магарешки

преди 11 години

Марешки е не по-малко опасен в политиката от Доган и Сидеров.От БСП го ненавиждат,защото намалява цените на лекарствата като предизборна агитация и дърпа от техния електорат.

208

Dobri

преди 11 години

Г-н Марешки защо във вашата аптека едни хапчета струват 80 лвсъщите в Турция 38 лв?

207

никой

преди 11 години

Аз на Марешки не вярвам. Още си спомням как купуваше гласове преди няколко години. Бивш кандидат - кмет на Варна, а-у, 80 лева да гласуваш за него. Големи схеми се въртяха тогава. После не бил корумпиран. Голяма му стана работата и на него. Политики, молитики.... Ако беше толкова кадърен колкото се изкарва, поне висшето си щеше да успее да завърши в Русия. Стоял 1 година, видял че номерата там не минават и се прибрал.

206

Анонимен

преди 11 години

220 перални на ***.И защо да не влезне в парламента?Кой навремето мислешще,че Борисов ще стане премиер.В България избори не се печелят,а се купуват и манипулират.ГЕРБ едва ли щеше да спечели последните избори,ако не бяха щпиц командите на Цветанов,подменяне на бюлетини и най-фрапиращото,когато депутати отГЕРБ влязоха абсолютно противозаконно в ЦИК и след това в контейнерите за *** около залата се появиха чували с "неправилните"бюлетини.

205

Smurf

преди 11 години

Супер , хал хабер си нямаш да купуваш футболен клуб , една мутра те моли да му купиш клуба , ти естествено го отрязваш. Но после имаш разговор с една друга мутра на който ти правят преложение на което не можеш да откажеш и след 2-3 часа за кумова срама се съгласяваш на първата мутра едни милиони за фетболен отбор. най-вероятно парите от първата мутра са отишли директно при втората мутра за предизборната кампания

204

Анонимен

преди 11 години

ако не друго, поне е казал, че герб и бсп са едно и също нещо. И той с тях, защото генериката му е същата.

203

Калин

преди 11 години

Марешки .. и Позитанци.. хехе .. не е нещо ново :)

202

Smurf

преди 11 години

Фитнес за 100 лв. на час , явно кафето е с райбер и се поднася от топлес фитнес инструкторки