151

Анонимен

преди 11 години

До 178, Прочети статията на Тома Томов (ако знаеш кой е ?) за Сирия и ти препоръчвам едно видео на Дейвид Айк (ако изобщо си чувал за него).Тиси много заблуден човек и жалко за теб.

150

men

преди 11 години

*** го заръбаха голям. проблемът е че ще го отнесе стадото пак, я изралеското, я американското, я ес-ейското, а те са като нас овчици послушни, без никаква дума кой кога и как се напада. да се избесят политиците и банкерите във фашистките режими в сащ, европа, израел, саудистка арабия, и светът ще поеме нагоре както никога до сега.

149

спомен

преди 11 години

спомням си как преди наколко години как Китай каза на Сащ да не се занимават с тях че щели да им превърнат земята в море от огън

148

Анонимен

преди 11 години

Египет получаваше огромни пакети финансова помощ от САЩ заради Израел и след като САЩ фалираха през 2009 г., помощите спряха и Мубарак падна от власт.

147

до 178

преди 11 години

така се разсчиства конкуренцията.сигурен съм че не си чувал за проекта "Великата Искусвена Река" на Кадафи.Този проект щеше да направи от половината Сахара райска градина.. точно този проект бяха първите цели на НАТО..ето това е смъртоносна конкуренция за псевдо самаряните от Европа и Америка

146

Какие газеты у вас ?

преди 11 години

"Правда" нет," Россия" проданна, остался "Труд " на 2 копейки....

145

до 181

преди 11 години

Ами как няма да е така, че за кого да им пука край Сирия, то други държави освен Израел там няма бре. Няма Иран, няма турция, няма Ирак, няма Армения, Няма Авганистан, има само ИЗРАЕЛ. И на чист български бих рекъл: Гоу Хоум САЩ.

144

Анонимен

преди 11 години

Путин е евреин, нищо няма да направи Русия!

143

Анонимен

преди 11 години

До 179 ти как си я предтавяш тази работа с разполагането , по кой маршрут през Босфора и Дарданелите , през Гибралтар или през Суец , това което направиха в Куба все пак беше в началото на 60 ,а сега сме в началото на 21 век.

142

Анонимен

преди 11 години

177 морски то в Русия експлоататори няма в Китай също , ох забравих там май и профсъюзи нямат , там всички са довлни от цафарата си с ориз.

141

Анонимен

преди 11 години

до 166 - чефи, да те светна с ракети става само руснаците да разположат няколко ракети с ядрени бойни глави в базата си в Сирия и да само да ги насочат ей така за (майтап) към изрел и се басирам с тебе ,че сащ и изрел са се изтървали в гащите и са се оплескал;и до уши с онова кафяво *** нещо пъзливите

140

Анонимен

преди 11 години

До 172-173 вашите мозъци ас промити о червената пропаганда след като не можете да разберете че Башар Асад по нищо не се различава от Чаушеско , Милошевич , Садам Хюсеин , Моамар Кадафи , общото между тях е че бяха диктатори , изплозваха насилие , изповядваха социализъм , бяха близки с Москва и завършиха да един в затвора или на ешафода. Нещата винаги намират своя логичен край. Следва Асад.

139

морски пехотинец

преди 11 години

Сега вече командват Русия и Китай, САЩ не пее. Ще падне голям тупаник, ще изравнят със земята САЩ. Свърши царството на експлоататорите...

138

морски

преди 11 години

Трезвен, ти май не си трезвен,цивилното население в Сирия е избивано от терористи платени от САЩ и Израел,не от Башар Асад.

137

До Трезвен

преди 11 години

Незнам дали си трезвен ама си с промит мозък. В Сирия НЕ армията на Башар избива цивилното население, а терористични групи "съпротива" която се състои от наемници от Саудитска арабия и околности, подкрепяни както каза Обама в негово интервю даже. Така, че вземи си отвори малко очите и спри да гледаш ционистки новини за малко.

136

Анонимен

преди 11 години

До 169 първо защо си мислиш че Русия и Китай са заедно , нима Китай не зстрашава сигурността на Русия , нима руската държава от 300 години не се стреми да достигне западните ценности , че утре или след няколко гопдини може и Русия да стане член на НАТО , тя е неразривно свързана с евроантлантическите ценности и с европейската циливизация , другото е коню'нктурна политика и не е за тъпите ви глави.

135

Анонимен

преди 11 години

До 167 точно така Хосни Мубарак беше съюзник на САЩ и стоеше твърдо зад мирния договор с Израел , за това и си затваряха очите за това което правеше ввъ вътрешните работи достатъчнао беше че се оправя с раядикалите , но когато избухна революцията снеха доверието си от него въпреки че днес на власт са Мюсулмански братя , това е волята на народа.

134

Анонимен

преди 11 години

Русия и Китай ще спукат САЩ.

133

Анонимен

преди 11 години

До 157 морски ще се задавиш в слюнките си , внимавай хахахахахахах

132

TPE3BEH

преди 11 години

Каква е разликата между Русия и САЩ?Погледнете близкият изток и ще разберете.Две почти съседни държави - Египет и Сирия.Когато избухна гражданското недоволство срещу диктатора Хосни Мубарак в Египет, САЩ не позволиха избиване на населението и свалиха своята подкрепа към режима.В Сирия наблюдаваме противоположната картинка. Асад избива масово цивилното население с благословията на руското правителство.