107

Елементарно

преди 12 години

Такива *** които посягат на служители просто да ги избиват , в хАмерика да са ги отстреляли на момента. А на стрелците награди и медали.

106

Анонимен

преди 12 години

До ГУРБЕТЧИЯАко речем и тебе ще те превозим до Южна Америка без никой да разбере.

105

Анонимен

преди 12 години

*** пита баща си: - Татко, какво е демокрация? Бащата: - Демокрация е тогава, когато всички бели работят, а ние получаваме помощи просто ей така. - А това не ги ли дразни? - Дразни ги, ама това вече е расизъм.

104

Анонимен

преди 12 години

АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО С ***, ДОСЕГА ЦЯЛА САМОКОВСКА ОКОЛИЯ ЩЕШЕ ДА Е ПОЛЕ НА МАСОВИ БУНТОВЕ И БЕЗРЕДИЦИ. ЦЯЛАТА *** *** ЩЕШЕ ДА Е ПО УЛИЦИТЕ, ВЪОРЪЖЕНИ КОЙ С КАКВОТО ИМА И ОЗВЕРЕЛИ.ЦЯЛАТА ЖАНДАРМЕРИЯ И ПОЛИЦИЯ ЩЕШЕ ДА Е ВДИГНАТА НА КРАК.АМА НАЛИ Е БЪЛГАРИН, ПА МАКАР И ПОЛИЦАЙ, ЩЕ ЧЕТЕМ НОВИНИТЕ И ЩЕ ЧАКАМЕ "ПРАВОСЪДИЕ", АМА ...НА КУКОВО ЛЯТО.САМОКОВЦИ, СЪБУДЕТЕ СЕ! МОЖЕ СЛЕДВАЩИЯ ДА Е НЯКОЙ ОТ ВАС.

103

Анонимен

преди 12 години

До Анонименв затвора *** са жени

102

за 126

преди 12 години

До ГУРБЕТЧИЯ Ако не се самозапалиш все ще се намери кой да ти помогне. Макар че много се съмнявам да си в чужбина, по-скоро си в някое гето ***, защото такъв като тебе хомо ориенталец никъде не вземат.

101

дървар

преди 12 години

Връщаи коня ***.Де му е пищова на стражаря и него ли зеха ***.Вместо да четем Застреляни *** със законно притеажавано оръжие.Горския лабав ми се чини.

100

selo

преди 12 години

ABE ZAHSO GORSKITE NE IM ASPRETNAT EDNA TUPANIZA EI TAKA ,DETO SE RAZHOJDAT IZ GORITE .AKO SAM AZ GORSK I SHE IZPRAZVAM PALNITELA PO TEH ,BEZ DA GI PITAM ,KAKVO PRAVAT .SAMO BOI DA NE MOGAT DA SE OPLA4AT .TE SI IMAT VSEKAKVI PRAVA ,NO BOI TOVA E SPASENIETO ,KATO NEMA POLIZIA I SAD ,VSEKI RESHAVA SADBATA SI SAM .

99

MrTau

преди 12 години

Виновните *** трябва да бъдат пребити публично с колове и след това осъдени на по 20 години.

98

Анонимен

преди 12 години

Бойко и Цецо да отидат да и да помилват *** -биячи по милите кратунки , че идат избори и ще им трябват гласчета. Продажна пасмина!

97

Анонимен

преди 12 години

"***" си е чист мързелив озлобен българин, който по всяко време на денонощието е във форумите и избива комплекси.Ако беше гурбетчия наистина, щеше да си скъсва *** от работа и няма да има време да мисли за глупости.

96

spoko hora

преди 12 години

Spokoino sega biqt gorskiq utre i horata sas ostanalite profesii

95

Анонимен

преди 12 години

В Сливен например *** квартал "Надежда" има около 20 000 живи *** по информация на местното ВИК за месец цялата тази *** плаща около 200- 300лв. за вода.Въпроса е кой плаща другите кубици? Защо позволяваме на тая *** долна да ни мачка и терироризира всекидневно? Ако са им толкова мили на политиците да им устроят едно гето и да ги хранят, поят, обличат и т.н. Не съм съгласен моето дете да мизерства за сметка 10-12 тайнета дето не знаят хора ли са животни ли са и то с моите пари??????

94

Рудолф Хес

преди 12 години

Циганино дето се пишеш гурбетчия, турците би мразят повече от българите. Стадото маймуни има късмет, че стражарина не е бил турчин. Досега да е подпалена махалата.

93

До ,,Гурбетчия,,

преди 12 години

***, скоро ще те изгонят от всяко кътче на Европа,където се опиташ да се завреш. ...........и ще дойдеш тук. А тук има кой да се погрижи да те завре на *** в п........а.

92

ОТ САМОКОВ

преди 12 години

благодарение на тях кмета е на власт,затова трябва да ги пази.да не плащат ток ,вода,а той да им открива работни места и Самоков да ,,процъфтява,,.ха ха ха

91

БГ

преди 12 години

НЕКА КАТУНИЦА БЪДЕ ЗА ПРИМЕР НА САМОКОВЦИ!НЕКА НЕ ОСТАВЯТ БИЯЧИТЕ А СЕ ИЗМЪКНАТ БЕЗНАКАЗАНО!РОБСКОТО МЪЛЧАНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ДАВА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ КУРАЖ НА *** ДА НИ МАЧКАТ.

90

Хитлер

преди 12 години

Еми след като са задържани гадните *** да ги направят *** и тва е!

89

занимание

преди 12 години

Група ***,нищо не работят но са гатови винаги да крадат,бият и убиват бьлгарите.!2 ,13 ,14 годишни *** раждат и после кой да ги гледа ,социално осигурени,здравно осигурени.Всичките с големи права.

88

Sin

преди 12 години

С такова комунистическо законодателство няма как да е. Не може да се прави демокрация от милиционери и комунисти. Явно е, че комунизмът няма скоро да си отиде от тия земи и има здрави корени