28

Анонимен

преди 11 години

Рецесията е в резултат на икономии и докато се правят икономии тя ще е неизбежен спътник

27

Emil

преди 11 години

Това че всички са работили, не означава че е имало ръст.То много по-важно е това което го произведеш да се продаде.Представи си една държава в която всички се убиват от работа, по 8 часа на ден съвестно произвеждат гумени пирони :)За които едва ли някой ще даде и стотинка :)Не е въпроса да се произвежда какво да е.

26

27

преди 11 години

Сериозно ли!? Хахахахахахаха!Хубаво е да прочетеш и едни неща на ООН от времето на соца и да видиш мястото на България по жизнен индекс:)) Дори ромите работиха:)) Оли, Оли! Достоен си за съжаление!:)))) Оставям те да живееш с илюзиите си, че трябва да се бачка:)))

25

25

преди 11 години

Пишеше къде си жител, а не закрепостен:))))) И като отидеш на друго място до 3 дни се регистрираш! Така престъпници като теб бяха бързо хващани:))) Магураджиите бяха в панделата, а сега са "бизнесмени":))) Видя ли колко ти е акълчето!

24

до 26

преди 11 години

Стига сте спорили! Последната Олимипиада е достатъчно красноречива затова кой кой е! При соца стигнахме до 10-място по медали сред всички страни, а сега два медала:)))--При соца бяхме най-бедната държава в Европа - факт!!!!! Само че, тогава беше забранено това да се знае!

23

Анонимен

преди 11 години

Стига сте спорили! Последната Олимипиада е достатъчно красноречива затова кой кой е! При соца стигнахме до 10-място по медали сред всички страни, а сега два медала:)))

22

до 23

преди 11 години

Хайде който е бил в тъшаците на баща си по време на соца да мълчи:)) Аз лично съм се местил и нямах никакви проблеми и разрешения от любимата ти БКП:)))--Айде стига лъга!!!!!Ако си бил милиционерче или партиен функционер, това е друго!Тогава в паспорта пишеше в кой град си закрепостен да живееш!

21

22

преди 11 години

Хайде който е бил в тъшаците на баща си по време на соца да мълчи:)) Аз лично съм се местил и нямах никакви проблеми и разрешения от любимата ти БКП:))) И като не можеше соц икономиката да строи, то защо още продавате построеното от тогава и нищо не строите повече:))

20

до 15

преди 11 години

Оли! дори западняците признаха, че при соца българите имали на 80% собствено жилище, което е непостижимо за тях:)))) Факти:))))))--Не си в час! Тогава беше забранено хората да се местят в друг град без разрешението на БКП. Ако беше свободно, в големите градове щеше да има свръхдефицит на жилища. Соц икономиката не можеше да строи достатъчно. Сега само руснаци са купили 350.000 жилища в БГ.Според статистиката на БКП сега 100% от българите имат по 2 жилища.

19

Анонимен

преди 11 години

Каква криза бре! Нали само при соца имаше кризи:)) Сега не горят парите на хората!

18

Анонимен

преди 11 години

Добре, че беше соца, че сегашните мърлячи над 20 години продават построеното тогава, че да се издържат мърлячите:)))))) Мързи ги толкова, че ако ги болеше щяха да умрат:)))

17

Нова България

преди 11 години

Браво Дянков, сега всички олигофренясали *** от пишурките на БСП и ДПС се чудят какви простотии да бълват, но фактите са ясни - светът е в криза, но БГ има растеж на икономиката. Браво! Ако не бяха тъпанарите от БКП да съсипят българската икономика за 50 г. управление, сега щяхме да имаме стандарта на Австрия. Преди БКП бяхме по-добре от Гърция.

16

16

преди 11 години

Разбира се, че бяха по-високи мърляч! За доходите се съди по тяхната покупателна способност на получената сума, а не по номиналната:)))))) *** това ти е много далечно явно:)))))))))))

15

до 16

преди 11 години

Вярно е че времената са тежки, но причината за това е една: Герб и неговата пасмина.Капиш, г-н ***? --Тапанарски, искаш да кажеш, че преди ГЕРБ доходите са били много по-високи и сега са паднали? Лъжеш като дърт ***.

14

12

преди 11 години

Оли! дори западняците признаха, че при соца българите имали на 80% собствено жилище, което е непостижимо за тях:)))) Факти:))))))

13

Анонимен

преди 11 години

dano da propadne IZZIALO IKONOMICESKI EVROPA SAMO TOVA E SPASENIETO OT NAPLIVA NA IZVAN EVROPEISKI IMIGRANTI TOVA E SPASENIETO

12

Анонимен

преди 11 години

Малей-й-й-й,добре , че е Дянков,иначе ще се срине Еврозоната !

11

Анонимен

преди 11 години

До 7 - не че искам да защитавам Дянков, но България е в това положение от 9/9/1944

10

Анонимен

преди 11 години

Боли *** фаро за рецесията ! Кога ядоха кифтеата ни риваха а ?

9

Яко /справка-№5/

преди 11 години

Бедата на цяла Европа е, че управлението се държи от хора, които говорят за "рЪстеж"...