36

Анонимен

преди 11 години

Питам каката, щото тя се е изцепила с това: "При положение че държавата даде толкова много средства, толкова много милиони за подготовката на всички спортисти, те бяха обезпечени на 100%." Ама хич не й пука дали парите са отишли за подготовка на спортистите.

35

34

преди 11 години

Не питай каката,къде са паретата,а питай Сви/л/нянчо,че той е министър на спорта!

34

АЗЕ

преди 11 години

Не се ли знае :--Всички --УС НА ВСИЧКИ СПОРТОВЕ в Бг, са в услуга на ---ПОЛИТИЦИТЕ !СВИНСКИ ЧЕРВА !

33

само в Бг

преди 11 години

Бг -държава ИЗДЪРЖА РУМЪНСКАТА ЦЪРКВА В гр. СОФИЯ!

32

Анонимен

преди 11 години

Ама како, къде отидоха тези милиони, дето уж държавата ги дала и стигнаха ли въобще до спортистите?! Колко пари даде Мухобойко откакто е на власт за детско-юношеския спорт?! Щото без създаване на база за спортуване на подрастващите на следващите Олимпиади ще е още по-зле... А и да те питам - ако ти трябваше да правиш спортна кариера във времената на Мухобойко и Нейков щеше ли да устискаш?! Ей, не мога да повярвам как вчерашни големи спортисти днес се държат като мухльовци около премиера - мутра.

31

Анонимен

преди 11 години

Пари се наливат, ама не отиват по предназначение, а в джобовете на разни клатик*рци в УС на всяка една федерация.

30

se

преди 11 години

Олимпиадата е провал за БГ.Трябват оставки и нови хора с друг подход и виждане как малка БГ да възвърне поне частично реномето си в спорта.Г-жа Костадинова да се отегли е най правилното решение.Въпроса ще има ли кураж и съвест да го стори?

29

до 29

преди 11 години

---БЕЗ КИНТИ ,...НИЩО НЕ СТАа!Който и де е на негово място ,...така ще е/в момента/ !

28

ФАКТ

преди 11 години

По брой на населениЯта в света ,...тези наши медали са ни достатъчни!Америка има 50 щата ....,Русия е 230 млн.------смятайте?

27

Анонимен

преди 11 години

Това,че хората се изказват негативно за Стефка Костадинова е правилно,но още по-голяма е вината на оня бойкогъзоблизец Свилен /Н/ Вейков,който благодарение на жена си и онази власт се пръкна като треньор и заслужи поста си като плюеше кладенеца,от който той жена му пиеха вода!Четвърта година е министър-някакви успехи в спорта на България?

26

защо?

преди 11 години

Защо държавата супсидира /издържа/---футболът в Бг ?"Футболистите " в Бг са най-мързеливите ---спортисти.----/Г.Ганчев/!

25

тцЪ

преди 11 години

И на фона на това падение (изключвам Станка и волейболистите), Наший Великий *** пак се изцепи: "Класирането ни в Лондон е прекрасно". Ако не вярвате, прочетете в Gol.bg

24

дУ--23

преди 11 години

Абе ..тарикат ,от 1989г.,до преди 3 години ,....повече ли медали сме имали в Бг..?

23

ФАКТ

преди 11 години

Работещите в Бг са ,само 1/10 ,от всички --КОНСУМАТОРИ!

22

само в Бг

преди 11 години

Уважаеми ,българи ,***/роми,***/,турци в Бг ,......ТАКА ЩЕ Е В Бг ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ СМЕ ---КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА !А ''ЦЕННОСТИТЕ" ПРИ КАПИТАЛИЗъМА НА ВСИЧКИ ,СА НИ ---ИЗВЕСТНИ ,само ---ПАРИ-СТОКА-ПАРИ'-------ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ----,МАТЕРИАЛНОТО ПОБЕДИ ДУХОВНОТО ,НЯМА БРАТСТВО,РАВЕНСТВО,СВОБОДА,.....НЯМА КУЛТУРА ,И ОБРАЗОВАНИЕ !ИМА САМО ПОЛИТИЦИ И *** ЗА КОИТО РАБОТИМ ---23г.,ТЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ И ИМАТ ПРАВА ,А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ---ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

21

ТОТО

преди 11 години

Докато Иван Славко беше в МОК и шеф на БФС България имаше и медалисти от олимпиади и футбола беше на друго ниво.Сега няма нищо!

20

TOTO

преди 11 години

Специално за гимнастиката не знам какво се радват,при положение,че преди 2 място се считаше за провал!! :(

19

Запознат

преди 11 години

...После, трябва да се направят финансови ревизии и където има нарушения, директно на прокурор.

18

Запознат

преди 11 години

Никой от вас не знае какви са правомощията на БОК, ама иначе давате акъли, нали? Българина е спец по всичко! Федерациите са с независими ръководства и олимпийския комитет няма право да се меси в избора на ръководство и в разпределяне на парите! Парите се разпределят от спортното министерство. Това, което може и трябва да направи БОК е да инициира промените в Закона за спорта, така че, да се подпомагат само федерации, които са с уреден правен статут и което отговарят на определени критерии...

17

Анонимен

преди 11 години

Стефке,аде да вземеш да си починиш.Сдай поста,файда от теб няма,върви някъде където можеш да харчиш парите на мъжа си,без това призна вече,че Олимпиадата е била тежка за теб Аде,сбогом!!