203

BG-BGka

преди 11 години

Bulgarke, skupa, qvno ne znaem. Moga i znaq ili znaq i moga?

202

Българка

преди 11 години

Пример е БДС стандартите, които преди години всички отхвърлиха, а сега уж ги измислят на ново.

201

BG

преди 11 години

Na taq komunistka oshte li e davat da govori!

200

Българка

преди 11 години

Тоталитарната държава е нещо ужасно, друг е въпроса дали ние можем да живеем в различна държава от тоталитарната. За мое огромно съжаление това, което правим през последните 22 години показва, че явно не можем. Не всичко обаче в онази държава беше лошо, говоря като система а не като практика, защото както винаги ние всичко опорочаваме и мисля, че спорта беше едно от тези по - добри системи. Не трябва всичко да се отрича и отхвърля, умният човек отхвърля лошото, а хубавото го доразвива.

199

DNES

преди 11 години

Hei ot Dnes, a vie ste oshte po-golqm izraz na totalitarnost i nishtojetvo. Tova da iztriesh edna chast ot komentarite na nqkoi, toest, da promenish tova koeto e s nqkakvi kompromati, si e vish pilotaj na dupelizcite. Absolitni govnokomfotmisti.

198

Анонимен

преди 11 години

Абе Косане, ти луд ли си или правиш на такъв? Нешка беше единствената, която скочи срещу праската Кръстева, когато тази последната беше в Спортния тотализатор и това може много лесно да се провери! Що лъжеш толкова нескопосано бе?

197

Neshka-Smeshka

преди 11 години

Neshke, ti za koq Durjava govorish, za onazi, koqto beshe totalitarna.,

196

До Увалиец

преди 11 години

Абсолютно си прав. Преди 20 г. имахме страхотни успехи в художествената гимнастика, висок скок, гребане, вдигане на тежести, борба, бокс и по-скромни постижения в други спортове. За население от около 8 млн това беше голяма национална гордост. Сега сме след държави като Тринидат и Тобаго, които изобщо не съм чувал. Е това беше целта на така наречената "демокрация". Шайка разбойници в буквалния смисъл на думата, да мутират в "бизнесмени". А за спорта, като за покойник - само хубави думи.

195

KOSAN

преди 11 години

Бабето да мълчи ,защото тя вкара милионерката Ирен Кръстева в тотото. Или не помни тъпта комунистка. Аосвен това погледнете музикантите ни- сами се издърват,от 5 годишна възраст свирят по няколко часа наден. Оркестрите и оперите на запад са пълни с наши елитни музиканти. Спортистите да се скатаят и да мълчат.

194

Анонимен

преди 11 години

Нешка няма грешка!Нешке,защо изостави момичетата на жени на футболисти?

193

Анонимен

преди 11 години

ПРИ КАКА НЕШКА -НЯМАШЕ ГРЕШКА,А СЕГА ПРИ ТЪПАНАРОДЕМОКРАТИТЕ......ИМА САМО....Л...!!!

192

Анонимен

преди 11 години

Електра, тази госпожа беше депутат само един мандат от листата на БСП и като видя, че въобще не може да им повлияе напусна. За разлика от други, които карат по сто мандата и хич не ги е еня, че държавата се разпада. Освен това Нешка винаги е имала дупе да казва това, което мисли и по време на соца и сега. Тя е последната, която може да бъде упреквана за съсипването на спорта в БГ. Виж Илияна Насковица е съвсем друга бира - същата разсипница като мъжа си.

191

Еlektra

преди 11 години

Г-жа Робева,вярно е от 20 години всичко е унищожено. И вие допринесохте малко за това.Бяхте депутат от БСП. Бяхте управляващи. Защо не спряхте? Сега е късно. Защото всички партии си приличате. Работите само за собствено добруване. Всичко друго е без значение.Ако продължава така на следващата Олимпиада и това от сегашното няма го има.

190

ГЕРБ--ДА ТИ Е ВЪТРЕ.

преди 11 години

....ЗА ДА ИЗГОНИ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА , КОИТО САМО САБОТИРАТ И ХАРЧАТ НАРОДНА ПАРА.....ЗА ЛИЧНО ЗАБОГАТЯВАНЕ!КАТО мин.ЛУЧАНО ....ГДЕТО СИ МЕНКАХА, АВТОМОБИЛИ-ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ....ЗА ФУКНЯ И ГЪЗАРИЯ!ПАРИ НЕМА , ДРУГАРИ .....КОЙТО ИСКА ДА СИ СТЕГНЕ *** И ДА ГИ ИЗКАРА ...!ДГД , РАЗНИТЕ ФЕДЕРАЦИИ......И ОТБОР РУШВЕТЧИИ В СПОРТА!!!ДОБРЕ ,ЧЕ СЕ УСРАХТЕ ---ТА ДА ЛЪСНЕ ИСТИНАТА ЗА "ЗЛАТНАТА МЛАДЕЖ"-на Партията!!!

189

Анонимен

преди 11 години

Права е! Особено за бг-футбола!

188

Анонимен

преди 11 години

В нашите спортисти инвестираха от вън и в Бразилия ще ги видим да защитават чужди страни.Браво на мафията тук, изгонила спортистите и ограбила парите за спорта.Това не е държава. Едно време имахме по 40 медала .. сега 2.

187

do ВСИЧКИ

преди 11 години

Моят син тренира плуване, съвсем любителски (на 7г. е) това ми струва 40 лв на месец. Дъщеря ми тренира хандбал (9 год) пак любителски, струва ми 35лв. и ако си мислите че тези 75лв. + разходите да ги водя и взимам не ми тежат , е лъжете се. Факт обаче има къде да тренират и го правят. Ако искат да се занимават активно със спорт, пак ще ги подкрепя. А да , и не седя да се оплаквам че няма къде! Дерзайте и гледайте да не си ошишкавите децата, макар че като ви слушам и вие никога не сте тренирали!

186

ЗА ОЛИМПИЕЦА..

преди 11 години

....А КОЛКО ПАРИ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ОТ" МОК" /и РАЗНИТЕ ФЕДЕРАЦИИ ПО ТРАНСФЕРИТЕ/ ....НА ДЪРЖАВАТА ЗА ЕДИН МЕДАЛ...????ТОВА ЗНАЕШ ЛИ??!!КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ??!!!!!

185

До 190

преди 11 години

Моите деца, вече мъже спортуваха за удоволствие редовно. Аз самият спортувах също аматьорски. Цялото семейство редовно ходим в планината. Прав си. парите за спорт не са много, но има родители, особено в провинцията, които не могат да отделят тези средства. Масовият спорт е задължителен. Той поддържа здравето и нуждата от лекарства намалява. За елитния спорт, обаче трябват много пари и много учени за един спортист - лекари, масажисти, физиотерапевти, треньори, диетолози, фармацевти.Спонги

184

Увалиец

преди 11 години

В училищата часовете по физкултура и спорт или не се провеждат или са пълна пародия.Базата е остаряла,никой не идва със спортен екип ,оценките се поставят окомерно,няма никакъв контрол от РИО на МОМН и т. н.Навън всичко вече е платено и недостъпно за хората с обикновени доходи.Капитализъм-това е!Нали това искахте-на ви го!