315

Пирон

преди 11 години

А на зрителя му идва да спре и звука, и картината, завършва анлазиът на "Дойче веле". - точно така ! Предпочитах да гледам Олимпиадата по чужди канали, защото коментаторите на канала надминаха всичко чуто до сега като надменност, некомпетентност, словоблюдство и откровена простащина. Благодарностите към тюфлека напълно съответстват на ниската култура на бг журналистите.

314

Прасчо

преди 11 години

Не ми пука много за спорта и надникнах само колкото да видя как тази тодорживковска власт храни тълпа гъзоблизци, които заливат форумитге с хвалебствената си помия. Браво на бандита-пожарникар, много е научил от правешкия хитър *** - пълниш гушките на прислугата и тя ти върши мръсната работа.

313

независим

преди 11 години

Пичов, всички вие , начело с лидера си , трябва да сте много благодарни на БСП. за четири години управление , е всдигнаха пенсийте приблизително наполовина.А сега си представете , какво би станало с хората , ако и те бяха постъпили , като тези от ГЕРБ?Сега един и половина милиона пенсионери , щяха да ПРОСЯТ по улиците.Това наистина е гарантирано от ГЕРБ.

312

Анонимен

преди 11 години

kolkoto i da e lo6o hora trqbva da se vdignet v BG trqbva malko krav po ulicite a ne samo s glavite nadolu i da bqgame ot stranata koqto e mnogo po krasiva ot mnogo drugi trqbva grajdanska voina za da si imat edno na um vsi4ki upravlqva6ti sled tova 4e tova koeto upravlqvat sa hora

311

Да си ходи

преди 11 години

Леле герболетките се разкрякаха като кокошки, ще се опитам да отговоря на всяка една:475-Ами ще ти кажа с какво и го обсъди с лидера си, защото той ти е психиатъра-Останах със заплата 340 чисто в продължение на 5 години вече а скоро минималната заплата ще е по-голяма.471-аз не крада ДДС държавен служител съм за разлика от теб, защото ти плащат да плещиш глупости.470-единственият партиен секретар който виждам тук си ти другарко герболетка. А аз не съм нито от БСП нито от ДПС за разлика от теб!

310

Аз съм българче

преди 11 години

..."Дойче веле" търси причината защо спортните ни ръководители благодарят за всичко на премиера Бойко Борисов"...-Ясно защо-защото са ***.лизци,блюдолизци ,слагачи,лицемери!!Защото искат от тоталния провал на Олимпиадата на нашите "туристи" да сътворят паметник на посредствеността и комфортизма!

309

прасчо

преди 11 години

Бих казал,че Сашо Йовков надмина всички по облизване на *** и предници,как можеш да защитаваш лицето Лазаров и г*за Ганев,които разбиха волейбола,но не пропуснаха да напълнят джобчета от комисионни и други далаверки...Не спря да слюнкоотделя обилно,докато говореше хвалебствия за ББ....срам за журналистиката

308

Един Българин

преди 11 години

Много точно казано, бг! Още бай *** го е казал - "всичките са маскари"! А за спорта аз благодаря на данчо лазаров, любо ганев и на техните майки , лели, сестри и останалите роднини по женска линия. За какво ни е да имаме медали по волейбол? Не ни трябват за ПОРЕДЕН ПЪТ!!! Добре че пичовете се вдигнаха и играха като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ и смачкаха когото можаха с несломимият си български дух. Но трябва да отбележим че само с дух се стига до врата на рая. Ключът за нея е подготовка, силно първенство

307

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ НИ *** МАМАТА ЗА 3 ГОДИНИ ЦЕНИТЕ ДВОЙНИ ,А ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СЪЩИТЕ .ХОРАТА РОВЯТ ПО КОФИТЕ ,А ТЕ СИ ПРАВЯТ РЕМОНТ НА ПАРЛАМЕНТА

306

до 462

преди 11 години

Добре де ПИЧ, кажи теб с какво те закопаха тези, повече от предишните? Много ми е интересно, за да го обсъдя с психиатъра си.

305

вгз

преди 11 години

едни и същи хора написали 100 коментара и си слагат плюсчета. и на следващата власт ли ще се слагате и ще пишете коментари с повторение на "комунисти", "комунистически" и "сър-гей" по 5 ст. на брой? "Бай *** прави избори" е написан за вас.

304

Въпрос

преди 11 години

Защо само честните хора подкрепят ГЕРБ? Защо престъпниците си мислят че ще се верне времето на бсп и триглавата ламя?

303

tattoo

преди 11 години

благодарете на ПАРТИЯТА за ВСИЧКО! дори че не виеналожила още данък за ДИШАНЕ!

302

До тъп си ходи

преди 11 години

Герб да не ти спряха кражбите на ддс?

301

До жаден ходи

преди 11 години

И *** и *** та чак вдлъбнат си вървиш другарю партиен секретар.

300

Ха ха хааааа

преди 11 години

Другари мафиоти , герб много скоро ще ви изчистят напълно. Само мафията не харесва герб.

299

Жаден ходи до 467

преди 11 години

За едно си прав, никой не иска да ви слуша вас и мафиотите ви водачи герболетке!Успехите на българският спорт? Не ме разсмивай!

298

Ха ха хааааа

преди 11 години

Тази статия трябва да я е писал сър-гей с помоща на немските социалисти. Комунистите реваха и против супер модерната зала и срещу спортистите и най вече срещу испехите на България. Другари разберете че никой не ви иска нито вас нито мафиотите ви водачи. Вашето мнение радва само вас а ние знаеме какво струвате.

297

ДО 465

преди 11 години

Това ми прилича на комунистически лозунг, тук твоето изказване, анонимко, прозвуча, като крадеца вика дръжте крадеца и тази политика важи с пълна сила за ГЕРБ! Никога повече БСП и ГЕРБ на власт НИКОГА!Защото както ти говориш за БСП, така едно време бай Тошо говореше за лошите капиталисти а Бойко върви по неговият път и ти като герболетка му се връзваш!

296

Анонимен

преди 11 години

Комунистите от злоба ореваха орталъка, а само за 3 години като Премиер на България, Бойко Борисов стана най-добре приемания ни политик в Европа за всички времена! Факт! Даже и Путин му дойде на крака, а при комунистическите управления на БСП и техните проекти СДС, НДСВ идваха само емисари от Европейския съюз, от Европол, от ЦРУ за да разследват далавери с пране на пари, наркоканали, печатане на фалшиви долари, измами с карти, чипове, банкови измами, всякакви престъпни действия, ощетяващи западните страни! Накрая ЕС спряха парите по всички еврофондове на правителството на шегаджията от БСП другаря Станишко-страшен шамар по румените бузи на оялите се и самозабравили комунистически политици. И сега вместо да се засрамят и да се заврят в миши дупки, червените парламентарни дърдорковци в хор с анонимните драскачи на Кутев се правят на ударени с мокър ***, все едно че 100 милиарда държавни активи, които откраднаха са се изпарили ей така! Най-големите крадци на прехода си съдраха гърлата от грачене, че ГЕРБ били краднели. Ако това беше истина, нямаше сега да имаме изобилие от пари по европрограми, усвояват се милиарди, строят се магистрали, метролинии, метростанции, спортни зали и всичко това по време на тежка световна икономическа криза, когато Гърция е почти фалирала, а Испания, Португали и Италия вече взеха милиарди заеми за да не тръгнат по пътя на Гърция. А тука някакви анонимни никаквци, със смешни никове жално блеят по цял ден и плюят като камили по всичко хубаво, което ежедневно се прави за страната ни от ГЕРБ! Добре, че Борисов навреме изтръгна червените кърлежи, които се бяха забили във властта и смучеха ли смучеха кръвчицата на народа, иначе сега щяхме да сме фалирали, както на практика стана при Лукановата криза и Жан Виденовото управление. Но сега по време на световната икономическа криза, ако бяха продължили да ни управляват комуносоциалистите от БСП на практика държавата ни щеше да престане да съществува! Така, че плача на червените са музика за ушите на честните и трудови хора на страната ни, на които им омръзна шепа хора да ги крадат по най-наглия и долен начин, а по най-лицемерния начин да ги успокояват, че трябвало още малко да затегнат коланите! Никога повече БСП на власт! НИКОГА!