188

Наскотояката

преди 11 години

То си беше ясно от самото начало. Най-малкото изобщо не прилича на японски пилот (божествен вятър). Аман от безспорни "ДОКАЗАТЕЛСТВА"

187

Анонимен

преди 11 години

Ехххх поредните фишеци, защо не пишат на първа страница че бензина пак е над 2.70. Тиквата докога си мисли, материала ще търпи. Скоро идва Видов ден!

186

Анонимен

преди 11 години

Ако може,нека всеки да посети районно управление на МВР,да види каква бъркотия,мърсотия и хаос цари във всяка стая!Как цокъла боядисан някога с блажна боя се е олюпил и виси като огромни парчета юфка над главите на тези мазни мързеливи търтеи,които смучат народните пари за нищо и постоянно плачат че парите им са малко,нямат оборудване и т.н.?!Логично е човек да се запита,какво работят тези хора,толкова ли нямат пари за една боя,една метла!И очаквате тези *** да свършат нещо!ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

185

щирлиц

преди 11 години

Стига мъгляви обяснения.Ясно е,че има нещо много,много гнило и гнусно в цялата работа.Жалко за сънародника ни,загина си човека заради чужди игрички на наша територия...

184

АНТИ КОНТИ

преди 11 години

Наще разследващи тръшнаха в земята ЦРУ , ФБР ,КГБ , малко работата като двете *** метереози - едното казвало "ще вали " другото "няма да вали " и винаги познавали!!!

183

Анонимен

преди 11 години

Простац-и-и-и-и-и-и-и-и-и-ии-и-и-и........!!!!

182

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха, в тази пародийна държава нищо не е редовно...егати помията! освен псевдопрезидент и премиер, вече имаме и псевдоследователи!!! хахаха....

181

Анонимен

преди 11 години

Сигурно е, че не е сигурно...

180

ДО СЛЕДОВАТЕЛЯ

преди 11 години

ИМАЛО ДВА ВАРИАНТА- КАЗВА СЛЕДОВАТЕЛЯТ ИЛИ ДА Е КАМИКАДЗЕ ИЛИ ДА НЕ Е. ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ НЕ СЪМ ЧУВАЛА. ТОЗИ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ЗАПЛЕТЕНИ СЛУЧАИ?! ТАКИВА СА ВСИЧКИ КАДРИ НА Г Е Р Б- НЕКАДЪРНИЦИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ

179

антитурист

преди 11 години

при специална акция спецпожарникари загазиха пламналата *** на баба Вуна от с.Трътковица. На Дунав мост пък при друга спецакция бяха заловени седем / 7 !!! / къса цигари, една от които недопушена ...Защо ми е някак срамно да съм свързан генетично с най-простото население на територия от Балканите не знам.

178

Анонимен

преди 11 години

Уфф, вземете и си прочетете тълковния речник и какво пише там за думата "камикадзе"!!Названието Камикадзе няма нищо общо с тероризма! Думата е атентатор-самоубиец, а не камикадзе!

177

Кратун

преди 11 години

Ще ни заливат с приворечиви версии, докато всички толкова се объркат, че забравят откъде е започнало всичко. Накрая всичко ще утихне и няма да има виновни. Най-много да набедят някого, но съдът ще го освободи, защото няма да могат да представят доказателства и накрая пак съдът ще излезе виновен, защото "Ний ги хващаме, те ги пускат". Държава - пародия. Ама и ние сме народ - пародия, че ги избираме!!!

176

друга версия

преди 11 години

От запознати знам, че най-вероятно става въпрос за разпределение на територии за продажба на варена царевица по морето. Всичко останало е кьорфишек. Сега ще чуем новото изявление на тъпоъгълника.

175

хммм

преди 11 години

ами си спомням, че при последната новина за този бяхте писали ,,атентатора от Бургас ПО ВСЯКА ВЕРОЯТОСТ Е КАМИКАДЗЕ....големи новини, само да се правим на интересни май...

174

dedo

преди 11 години

Е как да не е бе, вчера той сам си каза че е бил камикадзе :)

173

Журнал дъвка

преди 11 години

Ако погледнем статистиката всеки ден умират поне по 6 млади българи и се споменават само в няколко реда.Аза 6-е еврей вече дъвчите темата цели 3 -и седмици.Ставате банални.Ами забранете им да влизат безвизово в България и терористите няма да ги следват.

172

Спец. физкулт ур ник

преди 11 години

Има атентат , може и да няма , знаем камикадзето , не е сигурно че има камикадзе, специалисти сме , всяка TV ме познава, чувствам се медийна дзвезда , абе новото Азис но в униформа.

171

ПОТЕН КОН

преди 11 години

Е ВЧЕРА НАЛИ БЕШЕ СИГУРНО,ЧЕ Е КАМИКАДЗЕ ВЕ ***,БОЖЕЕЕ БОЖЕ

170

Мара Фурламата

преди 11 години

Тази дискусия ще продължи още 100 години, но случаят не е по силите на нашето МВР да бъде изяснен окончателно. Само журналистите имат още хляб в този случай.

169

Анонимен

преди 11 години

Следващата новина ще е Парис Хилтън забременя от мумия. А след нея не бе от мумия, а от 20-годишен красавец. А последващата Парис Хилтън не знае от кого е бебето, а след нея, Парис Хилтън твърди, че никога не е била бременна. Бля-бля.