338

Анонимен

преди 11 години

Няма начин - за волейболистите ни 5-8 място беше целта от федерацията и е все едно първо място, така че 4 място е голям успех и ще вземат добри премии. За какво да се напрягат тогава на полуфинала или в малкия финал.

337

Зле

преди 11 години

Пулевите може и да бият може и да падат, ама много ми е сдух като видя някой едър такъв с мусклули, създава ми комплекси, чувствам се малък, много е кофти. Не гледам бокс! Особено роден - ама направо много реално получавам паник атаки така! Боксьорите са супер прости хора обаче!!!

336

Иванчо

преди 11 години

А бе тия нашите били Големи Благородници.Вижте какво благородство изявили ОТСТЪПИЛИ на Италия за да могат да заемат престижното 4-то място,трябва ли да се радваме моля интелигенцията да рече!!!Защото лично Аз исках да сме първи и вземем ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИ,ама какво ти разбирам Аз....

335

гацо

преди 11 години

БРАВО МОМЧЕТА.ВИЕ ОТСРАМИХТЕ БЪЛГАРИЯ

334

Анонимен

преди 11 години

Най-слабата олимпиада от 60 години, а не от 50 години. Ситуацията в българския спорт е като след чума.

333

Диляна до анонимния

преди 11 години

Моля *** да изтрият коментара на 359.Между другото мога да те купя с цялото ти семейство и ти ще правиш св.... на който аз ти кажа.Тервел е мъжко момче, но явно това те дразни, защото е пълна противоположност на тебе.Сигурно и от шамарче ще се разплачеш.За последно влизам в този форум.Това не е мойта среда.

332

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Срам... - и позор!!!...

331

Анонимен

преди 11 години

Най-слабата Олимпиада за България от 50 години насам. Наистина, спортът е отражение на духа на една нация, защото в Лондон се държахме пораженчески.

330

Анонимен

преди 11 години

Браво ,български юнаци !

329

Анонимен

преди 11 години

Tука има много медалисти по злоба , за да критикуваш някой , трябва да си по-добър от него , все пак са 4 на Олимпиада , навремето всяко дете искаше да тренира спорт и си тренираше , а сега тоя спорт бил нарицателен , другият спорт е бил нарицателен , колко родители стимулират децата си да спортуват , но не само на думи , ами да го накара нещо да спортува , а не да стои само в Фейсбук или скайп , все пак всяко дете му се играе , ако родителя го стимулира , то ще се хареса някой спорт

328

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

БРАВО НА НАШИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГОЛЯМО БРАВОИ МОЖЕ НА ВСИЧКИ ДА НИ Е МНОГО МЪЧНО, НО ТАЗИ АЛЧНОСТ БЪЛГАРСКА НИ ПОПРЕЧИ ДА СТАНЕМОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

327

до 358

преди 11 години

Дилянке, ако искаш прави *** на Тервел Пулев, изобщо не ме интересува к'во правиш за спорта. Знам само че Тервел стана за смях на полуфинала срещу световния шампион. Нямаш право да се държиш като страхлива пу.ка срещу него. Държа ли се като страхливец,*** ОВЦА? Признай си? Той само се молеше да свърши мача. Срам и позор. Има щастието да се бие в аматьорския бокс Тервелчо. Брат му няма да има такъв късмет ако не го унищожат боксьорите преди евентуален мач с Кличко.

326

Диляна

преди 11 години

Ако обичаш 354 не ме обиждай.Не ме познаваш и не знаеш какво правя за спорта.Тервел ни донесе медал.Каква полза например от достойното ни представяне на гимнастичките като няма медал?Просто фигурално участие.Така мисля, без да ангажирам никого с мнението си.

325

до 355

преди 11 години

Ти си ***. Срещу световния номер едно щом е на полуфинала поне да се държи достойно, а не да го играе боксова торба. Щом си стигнал полуфинала поне боксова торба с ла.на не трябва да го играеш в аматьорския бокс. Ама оня брат му Кубратчо се надявам някой ден да се бие с Владимир Кличко. Там няма да има 3 рунда, нали се сещаш? Там ще има 12 а Кличко ще го тормози до самият край тоя селянин Кубрат и ще му писне и ще го нокаутира в 7-ми 8-ми рунд.

324

Expert

преди 11 години

Elementarno - premiata na kalpak za 3 miasto 5000 evro federaziata niama tezi kinti - italianzite pla6tat premiata + bonus na bg federaziata i gotovo vsi4ki sa dovolni

323

mlad6ito

преди 11 години

354 по-добре тебе някой да те нокаутира! Срещу световния номер 1 какво очакваше да го победи ли? ти *** ли си. типичен волейболен фен - ***, неграмотен и не разбиращ от спорт.

322

до 353

преди 11 години

И Тервел с к'во оправда разходите си? Че стана за срам и позор на полуфинала? Че в аматьорският бокс от години не сме виждали такова пребиване???? Къде ми слагаш този *** ***, овца? Добре че не беше нокаутиран тоя ***. Щеше да стане наистина майтап.

321

Диляна

преди 11 години

Равносметката за мен е много ,много разочарования от тази олимпиада.Единствено искам да благодаря на Станка и Тервел! Всички други не оправдаха разходките си до Лондон.

320

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Нали уж щеше да има някаква финансова проверка в БФВ,резултатите от коята щяха да бъдат дадене на ръководството на БФВ за запознаване и чак тогава да бъде сведено до знанието на простосмъртните.Май нищо не излезе.Като слуша човек Сашко Йовков колко и как всичко е ОК,как всичко е фантастично,как за всичко това трябва да благодарим на всички по вертикала се учудва за кой отбор става въпрос.Какво обаче да очакваш когато за да спасиш един ръководител се лишаваш от двама елитни състезатели

319

Анонимен

преди 11 години

Мутрите от ГЕРб лапнаха милионите от Арена Армеец - зала построена за роми-чалгаджии да смучат циците на Цеца Величкович, и оставиха българският спорт в ***. Само пълен комплексар/селски бек е способен да гласува за тия ***