35

Болярина

преди 11 години

Аз живея и работя в Испания в градче в което точно този кмет влезе с един автобус народ, в супермаркет MERCADONA....На излизане се помъчиха да го спрат персонала след като всички те бяха натоварили 10 колички със продукти, но интересното е че продуктите бяха от първа необходимост, боб, грах ,леща, олио,брашно и груги подобни...За бедните и безработнита казва той кмета на Мариналеда който силно ми прилича на Ботев..Дори полицията не успя да го спре да си прибере стоката.Градчето се нарича Есиха..

34

МАРК

преди 11 години

Марк , не четеш какво ти пиша , пак се изложи , абревиатурата ми не може да се разбере от такива комплексари като тебе ,целия сайт знае , и за никой не е тайна колко си първичен , на моменти доста *** . Не мисля повече да си отделям от ценното време за теб , не го заслужаваш . Аре бегай да си играеш

33

Лавро

преди 11 години

Комунист организирал кражби...И къде е новината? Вероятно в това, че е ползвал мегафон.Виж, нашите си крадат без много шум.

32

Кратун

преди 11 години

По цял свят комунистите правят едно и също - с чужда пита помен. Сигурен съм, че пак ще го изберат, ама какво правим, когато вече няма откъде да се граби?

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Вие българите имате навика да крадете индивидуално и затова няма да се оправите ! Трябва да се организирате ,масово да нападате магазини ,аптеки и какво ли не ,за да ви оправят положението ! В противен случай никой няма да ви обърне внимание !

30

Марк до МАРК

преди 11 години

Ти си просто един обикновен ***,който се мисли за нещо ,а в действителност си пълна 0 .Даже 00 и този ник може да узползваш.

29

МАРК до Марк

преди 11 години

Моя ник е с главни букви и е абревиатура !!! Така че 55 не си прав . А КАКВО Е ПОДХОДЯЩО ЗА МЕН , НЕ СИ ТИ ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА МИ ДАВА НАСОКИ , ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА , ЧЕ ИНТЕЛЕКТА И ОБРАЗОВАНИЕТО НЕ СА НА НУЖНАТА ВЕЛИЧИНА . Бягай да учиш не си дорасл още мой то момче , или момиче !!

28

napoleon

преди 11 години

Браво кмете! Някой трябва да разбере,че в света не може да има безработни и гладни хора.

27

Алов

преди 11 години

Кмета да не е емигрант от нашите клошари?На такъв ми прилича.

26

МАРК

преди 11 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ , ЗА *** МИ ПИСАНИЯ , ВСЕ ПАК СЪМ БОЛЕН ЧОВЕК ,И МИ Е ПРОСТЕНО !!!! ПРИРОДАТА СИ Е НАПРАВИЛА ШЕГА С МЕН , МЕДИЦИНАТА Е БЕЗПОМОЩНА !!! ПРОСТЕТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ !!!

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Ако това се случи в Бг. сигурно някой ще ви обърне внимание и най-накрая ще започнат да ви уважават ! Но на овце никой не обръща внимание ,просто не си подавате молбата за по-хубав живот ! Нали знаете ,кой за каквото си подаде молбата !

24

поп Груьо

преди 11 години

Предлагам Станишката също да грабне мегафона, *** преди това да си пусне брадица - за по-мъжествен изглед, а после - пред мутренските молове да сбере гладните ***...

23

Анонимен

преди 11 години

Mарк, за тъпотията ти има лек: чети повече, и най -вече мисли отвреме на време и за нещо друго освен за собствения си *** и сития си търбух...

22

дедо

преди 11 години

МАРК да ми ядеш рулото дедовото !!! Комплексиран *** , а и сменяй ръцете ,че мацето е при мен !!!

21

МАРК

преди 11 години

*** съм , ама много съм *** хора !!!!!! Помогнетееееее!!!!

20

Анонимен

преди 11 години

В България всичко мащабно-язовирни стени, летища, мостове, тецове и тн.(мога да изреждам много) е построено от комунистите, ..."дето само крадат и лежат"....а, последните 20 години ...всичко построено са тарикатски надстройчици-хотелчета, молчета, и тн. на селски тарикати, повярвали си че са големи биснемени...

19

Анонимен

преди 11 години

Тоя МАРК е проста ***

18

Анонимен

преди 11 години

Хапвай МАРК , наяж се добре , не си гнуслив това го знам , все пак по цял ден лижеш ***

17

Анонимен

преди 11 години

нали искахте еврейската (демокрация) те ви я -грабеж,воини и глад ,ама май идва времето на линчуване на оядени мазни еврейски банкери и политически ***-милионери

16

Анонимен

преди 11 години

При нас тези грабежи са ежедневие.Последно време в Бг е модернода се обират банки и златарски магазини.