264

Анонимен

преди 11 години

Ей на това се казва: А ДАНО, АМА НАДА ЛИ! Със същата точност могат и да кажат, че ще направят най-високат сграда в света!

263

до 336

преди 11 години

горди- плевнелиеверудирани-така се пише- Калинките-кмета на Димитровград, Делян Добрев, Калинка как й беше името, ако се поразровите- май-май целият ви кадър е такъв, съдейки по действиятаразбирете- най-вече хилърито като ви говорибогати- това е единственото вярно твърдение-Цветелинка, Бойко, ***, Пашата, Цецкоалтернативата сме всички ние, които повече не искаме да живеем по този начин, а вие не можете по друг- това се казва революционна ситуация

262

Радио Престилка

преди 11 години

За стопанската единица НЕК, трябва отделна тема, тука се пише за магистралите. белене беше константа! Магистрала Хемус не е магистрала Тракия, терена само дасе проследи и се виждат деветте разлики! Това с предварителни разчети колко ще струва е ай да не казвам сега народни приказки, номера е да се усвоят едни пари с приятели това е! Номера е да се убеди Българина, че едва ли не само ГЕРБ, може да строи! Но никой не влага обезценяването на парите в момента! Скоро очаквайте 200 лв. на цяло!

261

до lainomet

преди 11 години

И преди съм го казвал и сега пак ще го кажа - всички ГЕРБави сте едни "еродирани", ум да ти зайде...

260

до 333

преди 11 години

не започвай пак с Белене- нищо от това, което казваш, не е вярно- няма загробващ заем, има строителство, поръчано от НЕК ,има площадка, изградена от НЕК, има реактор, платен от НЕК,никаква държава не е намесена- НЕК е стопанска единица, която сега се напъват да я пуснат на борсата, че да могат да я купят американците-това е простата истина

259

Радио Престилка

преди 11 години

До 331 aqСлед като сме започнали да Спамим и сваляме неудобните коментари надолу, нека и аз се включа! Колю Фичето (от турското уста - майстор, професор) толкова по Спама! Надявам се Админите, да почистят малко! А относно магистрала Хемус, в момента това е мисия невъзможна, все едно да построим совалка! Икономиката на страната няма такава производителност, която да покрие строежа! Дефакто нещо като Белене, ще има загробващ заем!

258

до идеолога

преди 11 години

защо ни предлагате торта- искаме хляб! магистралите са последна грижа -обслужват само софиянци, магистралките ,турските пияни тираджии и Бойко. искаме пътищата до моя град, до всеки град да не са трапища- даже си плащаме за това- винетки на банката на Цветелинка, нещастните доставчици си чупят колите за доставки- чудя се защо още не са направили бунт.

257

aq

преди 11 години

Пише се инжЕнер и Кольо Фичето е бил майстор, а не инженер.

256

Bob

преди 11 години

Леле, как се е наклала тая, тя кръгла,бре... "нема кръст, нема половина... като бадън за ракия..." още един мандат, и Фидоска ще изглежда като кръшна фиданка в сравнение с Лилянка :d

255

Анонимен

преди 11 години

12 километра - и *** ленти !!!! срам и позор !!!!!!!!!!! и какво толкова -12 км. ПОКАЗНОСТ и РЕКЛАМА !!!!!!!

254

беден бг

преди 11 години

Аз не искам магистрала - искам да оправите пътищата в малките градове и села щото има ями,а на излизане от града има знак ВИНЕТКА ,Гражданска отг.данък,и всеки път като ударя в една такава яма и се сещам за вашите майки даже ги поздравявам баш по Български до 9-то коляно!!!Ей,смешници такива вие имате ли представа че като сметна всички застраховки,данъци,винетки,прегледи заеми ЦИФРАТА Е ПО ГОЛЯМА ОТ ЗАПЛАТАТА КОЯТО ПОЛУЧАВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А кво да ям???

253

ronin

преди 11 години

Активност,защото го няма Лентореза! Иначе не моа се докопат...

252

Радио Престилка

преди 11 години

Абе напоследък, пиша за последните два дена голяма активност на редовите министри от Правителството, то валят обещания, казват колко ни е прекрасно и чудесно да си живеем тука в тази държава... Голяма кампания раздават по медиите! Само да попитам, те ли са се надрусали или нас смятат за такива! все пак някой нарушава закона! Защото аз не мислч, че в момента в България всичко е рози и цветя!

251

Анонимен

преди 11 години

Тръгнала Лиляна с менци за вода.Вървяла, вървяла, па затънала в калта...

250

алоооо

преди 11 години

абе много прогнози,много обещания-пък работата нещо не върви!!!и тая стана врачка,хахаха

249

БОЙЧО

преди 11 години

ГЕРБ ПАК ЛЪЖЕ!

248

Анонимен

преди 11 години

А магистрала Черно море???????

247

до 315

преди 11 години

Не отричам,но защо ми го пишеш в отговор на моя коментар?

246

до 310

преди 11 години

работата на държавата е да се разплати с бизнеса, не само да го товари с нови и нови плащания и да иска от него да е изряден, а 3 години не могат да се разплатят- предумишлено убийство!

245

Анонимен

преди 11 години

Правителството котка и се опитва да излъже варненци и хората от североизтока с тия басни, но вече едва ли остана кой да им вярва на лъжите! Варна и североизточна Българя скоро ще се отцепят от Шопландия с всичките и политици, чиновници и ***!