106

Рудолф Хес

преди 12 години

Върви на планина. На мутроморието е гадно. Офенбург е до Баден Баден. Имаш силни познания по румънска география за първи път чувам за такова село. Наистина ли има? Ще проверя. Хах.

105

Анонимен

преди 12 години

Според мен, изобщо не ги притеснява да ударят Иран американците, не ги притеснява да направят втори Виетнам тъкмо да видят с какви оръжия разполагат руснаците, но нещо друго засега ги спира!!?

104

Анонимен

преди 12 години

Абе 108 много елементарно мислиш. Ако започнат да използват атомни бомби Иран, нас първо ще ударят. За САЩ ръцете им са къси а и отговорът би бил страшен. Виж терористичен акт с "***" бомба у нас е напълно възможен. Видя се колко струват нашите служби. Та ако искат да сплашат света познай коя е лесната мишена

103

rest

преди 12 години

Iran niama moderna tehnika.... pone taka se znae.A to gore dolu e iasno koi kakvo ima i moje

102

БРЕ

преди 12 години

ТОВА ИЗРАИЛСКО РАЗУЗНАВАНЕ ,МНОГО НЕЩА ТВЪРДИ БЕ !!!!!

101

до 1%

преди 12 години

Показваш елементарен антисемитизъм, същия и със същите методи като Гьобелс!Нито Израел нито САЩ имат причина специално да обвинят Иран или Хизбула. Та нали ако решат да бомбардират Иран ще е заради атомната бомба дето се мъчи да направи, а от това по-сериозно основание няма!

100

СС

преди 12 години

А бе аз още от само то начало бях сигурен, че ДПС и нейните ислямисти са рабъркани в атентата, та дори си мисля, че оня с дългата коса дето гръмна е от родопите, ама наще засега прикриват или изобщо не знаят!

99

Анонимен

преди 12 години

Те и без повод нищо не им пречи да ударят, обаче в момента Иран разполага със свръх модерна техника за обезоръжаване и всеки опит за нападение ще приключи безславно. Американците и Израел искат да използват тази техника за правене на пари и контрол, както до сега , ама квот било било...още малко и ще дойдат по добри времена за света :)

98

Радио Престилка

преди 12 години

Хора това пускане на мнения, анонсите които се правят за дадени атентатори и от кои групировки са, всичко е да се види верва ли народО на това което му подхвърлят! Всичко е социологическо проучване, без да са ви предупредили, че го правят! Вие както и аз участваме доброволно в него, за съжаление на някои хора българите вече не сме заблуден народ, и не вярваме на всичко казано! Дет се казва от народа "Не всичко дето хвърчи, става за ядене!" Америка от кога се точи за удар по Иран, търсят си повод

97

имигрант

преди 12 години

До: Рудолф ХесМерси за поканата, но след 8 дни по план трябва да съм на нашето родно черноморие, което ми се вижда по-привлекателно отколкото някакво си забутано селце Бая де Ариеш (по-известно с немското си название Офенбург) в съседна Румъния!

96

БГ

преди 12 години

А интензивните разговори между високопоставени еврейски и американски политици , представители на спецслужбите им и услужливи медийни шефове какво трябва да означават? Че пропагандно подготвят света за предстоящи атаки срещу Иран , може би?

95

Анонимен

преди 12 години

Ливанска резана пушка с бургаска мацка са държали гореща линия :)

94

Рудолф Хес

преди 12 години

Почти сигурен съм че, купон подобен на този на който те каня си виждал само по телевизията. Няма много общо със Октоберфеста.

93

до 77

преди 12 години

Аз не се позволявам да те обиждам, така че и ти запази мирен тон... Та примера за Сирия е само доказателство за недалновидна политика от страна на правителството ни, не причина за атентата, поканата чужда граждани да дерибействат тук също е с тази цел. Не съм казала,кой е извършил атената, казах само,че той е в следствие на грешки (било умишлени,било породени от нечия некомпетентност) на нашите Управници..Просто се замисляй над написаното-не така първосигнално...

92

имигрант

преди 12 години

До: Рудолф ХесАааа не, мерси. Бил съм на Октоберфест в САЩ. Панаир на германската общност на Щатите.Пият бира, и после пеят тиролски песни като се напият "Ай, ай, супер!". Нищо особено.

91

1%

преди 12 години

Еврейските им постановки край нямат.................то на цял свят вече им е ясно кой стои зад атентата ?!? Започват да стават смешни еврейчетата с елемнтарните си сценарии !

90

Рудолф Хес

преди 12 години

До емигрантаМога да ти кажа къде ще бъда след 8 дни. Във Офенбург ще има голям купон ако искаш заповядай.

89

Баба

преди 12 години

ИМАЛО ЛИ Е РАЗГОВОРИ МЕЖДУ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ? А МЕЖДУ ИВАНЧО И МАРИЙКА?

88

Анонимен

преди 12 години

91 че ние на кого сме оправили майката -- май те наща затова да се оправят

87

до 71

преди 12 години

Тъй е ама както се казва в един стар виц... не баш тъй. Като цяло историята за тези племена е базирана изцяло на техните свещенни книги, били там, ама си отшли, че после в Егиред не им харесало (по-скоро са ги изгонили), че те пак решили да се връщат. Я погледни в началото на 20 в. колко хиляди евреи са живяла в тези земи, а после изведнъж от цял свят се заселват масово там и само за няколко десетилетия достигат милиони. Сега остава да стискаме палци някое "древно" племе да не иска нашите земи..