33

Втрещяване!

преди 11 години

"Получиха се много сигнали, че се е появявал и след атентата ..."Сдобихме се с първия вампирясал атентатор в света!

32

prorok7

преди 11 години

За 3 седмици никаква информация не е дадена! Може да е от Хизбула, ама може и да не е. Вероятно е бил в София, но е възможно и да не е бил. Раницата му е била на гърба, ама е имал друга на гърдите. По принцип се е самовзривил, нищо че после се разхожда из София.Скатава се информация, защото на някой му е изгодно така! Цветанов и хората му са добри, за 3 седмици със сигурност са разнищили случая, но защо ни се подхвърлят трохички...?!

31

1777

преди 11 години

В днешния свят на компютърни модели и технологии и на огромни бази данни,да имаш ДНК и лицето на един човек,означава,че този човек трябва да може да се идентифицира за броени часове.Нали е дошъл отнякъде,нали е пътувал някак по Европа?Нали е живял някъде?Тука работят МОСАД, ЦРУ, Интерпол и не могат да разберат откъде се пръкна тоя. Нали снимката му е публикувана.Или не е това лицето, или тоя е израстнал в амазонските джунгли и преди месец е решил да дойде в БГ с директен полет от джунглата.

30

Видях го

преди 11 години

На форума на БСП -- на предната редица

29

Даола

преди 11 години

Няма нищо по-несигурно да тръсиш умрял по такъв портрет.А пък нашите съграждани вече са толкова разсеяни и замислени за личите си проблеми, че няма да забележят и майка си, ако минава край тях.Преди ден на спира, помолих една чакаща, ако се пояави едикакво -си младо момчите, да й каже че съм се качила на 120 за Хладилника. Моята приятелка дойде на назначеното място и беше разговаряла с чакащата , но не беше получила посланието ми.

28

Колева

преди 11 години

Наистина ,много интелигентно момче беше , голям приятел ! Познавам го още от преди 2 г., тогава за първи път дойде в София ! Голям пич беше !

27

Granatomet

преди 11 години

Сигнали, че лицето се е появявало след атентата, не се приемат!

26

Анонимен

преди 11 години

Атентаторът бил видян и в София? ------------------Вчера ли?

25

А!

преди 11 години

А бе прилича ми на Стоян Ганев! А!!Ааааа!И съм го виждал в София!

24

Катя Сикчийска

преди 11 години

Да , беше в София ! Много интелигентен и комуникативен ,голям кафалер беше и много щедър ! Лека му пръст !,Бог да му прости греховете и да накаже онези ,които са го подвели и накарали да извърши това !

23

Слави Тр.

преди 11 години

Тоя е чул моята песен "Камикадзе" и.... ето го и резултата от това

22

Мосад

преди 11 години

Нормално, това са клонинги :D

21

БЕШЕ В СОФИЯ

преди 11 години

"Атентарота" на снимката е Васил Левски на млади години. И наистина е бил в София но отдавна.Ако беше с брада софтуера на ушевите щеше да изпечата снимката на Ботев...

20

Анонимен

преди 11 години

Идвал е в София на чалготека ,после така е превъртял ,че стигнал до Бургас и се взривил .До това води чалгата .

19

Анонимен

преди 11 години

Браво на ДАНС.БГ

18

Анонимен

преди 11 години

А бе това е Никълъс Кейдж, а снимката е от личната му карта

17

Анонимен

преди 11 години

Познах го, това е безсмъртния евреин Йешуа, след взрива е възкръснал, минал е през мола и административната сграда на НДК, да си прибере парите.

16

Скиорчето

преди 11 години

Е те с тоА си караааме ските зИмата у Банско

15

Анонимен

преди 11 години

този стана като някое НЛО- всеки го е виждал някъде под някаква форма. за мен е ясно,че този атентат си беше направен от Сащ и Израел, за да се доближат още по-близко до войната с Иран и петрола им. Никоя себеуважаваща се терористична група няма да хаби бомби и камикадзета за незначителна цел като група израелски туристи в България-просто отзвука е много мижав и не си заслужава. ние се дупим на сащ и израел отдавна,защо атентата стана чак сега?

14

Анонимен

преди 11 години

браво,след 10 г даже ще му разберат и името.