564

Елена

преди 12 години

пари за референдум няма, за разходки до олимпиадата на Бойко и плевнелиев, до САЩ през 20 дена- има, Цецка до Япония се разходи с цял самолет сама- за лимузини има, за тоалетна хартия в парламента само са 116 хил лева годишно и обявили конкурс даже- на какви цнетчета да е- циници мръсни

563

BG-681

преди 12 години

През 1846 год.т.е. преди 166 г.НЕОФИТ БОЗЛЕВИ описва така българите: те уста имат, език нямат, очи имат, но не виждат, уши имат, но не слушат,теглят повече от скотовете и ЗАЩО ?-не смеят да питат, стоят просълзени горките, гледат нечувствени и умаени като гъски, ходят в темната мъгла....КАТО ЧЕ ЛИ ТОЗИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН говори за нас,днешните българи!!!!!

562

член на БСП

преди 12 години

Предвиждам сценария от 97-***, само не се сещам кои бях на власт тогава.

561

Шибойчев

преди 12 години

На тази дърта ***, дето прилича на зле поддържан *** й се иска много да застане с гола гръд начело на протеста. "Забравила" е, че тя не е от гладните, нито комунистите около нея, които искат да използват бедните за да се върнат на власт и да лапат отново. Ама този път ще ми лапнат ***

560

Nasko

преди 12 години

Как да не повярваш на БСП, или каквито и да са там, че не са едни и същи с ГЕРБ>)))Забравиха, че повечето Милиционера в ГЕРБ, са техни кадри, а забравиха, че освен до глад и Мизерия, при Всичките си управления до сега само това могат, да крадат за себе си и да вдигат лозунги:))Нещастници, мислите ли, че някой Ви вярва??Мислите си, че след като се "облчеш" по друг начин си Различен??

559

ГУРБЕТЧИЯ

преди 12 години

Няма да има такива протести ! Те политиците са ви намерили жилката ! Знаейки колко много мразите *** и турците и учите децата си още от малки и без причина да мразят, политиците са ви подготвили двама души ,Доган и Кънчев , които са точно за това ,да ви накарат да забравите мизерията и да предизвикат у вас чувство за национално самосъхранение !Просто са специалисти ,знаят как да ви омагьосват ,нали за това са учени !

558

анонимен

преди 12 години

На 50 год. съм.Била съм за кратко време член на БКП но след 1989 г. не съм гласувала никога за тях затова на следващите избори ще гласувам да видя какво ще направят те със техните обещания така или иначе се оказахме едни опитни зайчета!

557

pepinho11

преди 12 години

Абе тая Майна Майнолова не се умори глупости да говори. Гладни нема да останаме, ама и добър живот нема да живееме с такива управници...

556

ДО 710

преди 12 години

ТО АКО Е САМО ТОВА- ТЕ ОТКРАДНАХА СРЕБЪРНИЯ ФОНД, В КОЙТО СЪМ ВНАСЯЛА ЗА ПЕНСИЯ- ОТКРАДНАХА МИ БЪДЕЩЕТО, ВСИЧКО ДЕ ЩО ИМАШЕ ОТКРАДНАХА- ПРЕСТЪПНИЦИ!

555

възмутен

преди 12 години

Не спорете за образованието! Вижте това:"Децата, които не се справят в училище, не бива да бъдат оставяни втора година в същия клас, а да посещават допълнителни летни уроци. По този начин държавата можела да печели и пари, тъй като повтарячите били бреме за бюджета.\" Този цитат казва всичко за управлението! Явно всички прослойки на обществото сме бреме на бюджета! Да се махат тези некадърници веднага!

554

до 708

преди 12 години

ха-ха. Значи си Калинка! И аз моята я взех в Манчестер- телекомуникации, ама като знам ,че в МеГето учихме повече, отколкото там- смешно ми е!!!!!!! Да не казваш, че имаш диплома от Сащ пред някой умен работодател, че няма да те вземе на работа.Пък да не ти казвам, че от 120 човека в моя поток имаше само двама англичани- всичко араби, индийци , китайци и т.н.

553

DO 708

преди 12 години

MOIATA DIPLOMA Q VZEH V USA(AKO TRQBVA DA TI DAVAM OBQSNENIE I DA SE PRINIJAVAM DO TVOETO KOMPLEKSARSKO NIVO).

552

Елена

преди 12 години

ние сега Мая Манолова ли ще обсъждаме като клюкарки или ще пишем по сериозните теми от живота ни?????????????

551

до 705

преди 12 години

ти твоята там ли я заработи, ако имаш въобще, де. Щом знаеш, значи знаеш

550

DO 703

преди 12 години

TI TOVA LI NARI4ASH VISIA, STYLE , AKAL, A ZA DIPLOMITE I PROFESSITE ZNAEM KAK SA SE VZIMALI PREDI I SEGA KATO Q GLEDAM TQ SI GI E VZIMALA V KREVATA.

549

7

преди 12 години

Да, прав си, и не само това- ще стане ясно и колко ще имат на изборите догодина, ако са догоди де, защото може и по-рано

548

мариян

преди 12 години

да се върнем на темата- референдума за АЕЦ Белене. Твърдя, че ГЕРБ много ги е страх, защото трябва да покажат доклада на консултанта и тогава ще видим колко ни е лъгал и колко му е комисионнната- 3 милиарда евро.

547

до 700

преди 12 години

Това че за теб е две крачки напред говори зле само за твоето ай кю ;)

546

до 705

преди 12 години

Яд те , като гледаш жена си и я сравняваш с Мая, ама това е - такива мацки са висша класа, с диплома, професия, визия , стил и акъл- кво да правиш- живота е несправедлив към тъпите

545

Анонимен

преди 12 години

Гладните хора са на плажа бре. Не може човек да се размине...Сигурно ловят риба...А пък 130 000 са в Гърция по Тасос и Халкидики. Сигурно берат портокали...