544

ДЯДО

преди 12 години

ТРЯБВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ,А КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ-ДА НЕ ВЛИЗА В ГОРАТА.Защо трябва някой да решава еднолично неща,които касаят всичи.Аз лично ,а и моите познати с които съм разговарял/а те не са хич малко/ще гласуваме ЗА.

543

П.Петров

преди 12 години

Под предтекст, че пазят руската АЕЦ, нефтопроводи и газопроводи в България ще бъде настанена 50 до 100 хилядна руска окупационна армия, която всъщност ще пази комунистите руските *** да са несменяемо на власт. Свободомислещите ще бъдат разстрелвани на улицата, както беше разстреляна Анна Политковская и отравяни с полоний, както беше отровен Александър Литвиненко.

542

ДО 720

преди 12 години

КОЕ ВЪОБЩЕ ОТ ОБЕЩАНОТО ОТ БОЙКО Е ИЗПЪЛНЕНО ? ИМА САЙТ- БОЙКОМЕР- ВИЖ ТАМ ОТ ВСИЧКИ ДАДЕНИ ОБЕЩАНИЯ САМО 12 % ИЗПЪЛНЕНИ. БОЙКО - ЛЪЖЕЦЪТ!

541

до Петров

преди 12 години

помните ли, в началото на управлението си Бойко каза- трябва да се развалят договорите с ЕРП тата и държавни такива да извършват тази дейност- защо нашите пари отиват в Чехия и Автрия и кой ги даде на чужденци- най- сладката част от пицата ? Защо БОЙКО НЕ РАЗВАЛИ ДОГОВОРИТЕ? ЗА КОГО ИГРАЕ ? ЗА БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗА СОБСТВЕН КОРПОРАТИВЕН ИНТЕРЕС?

540

dan

преди 12 години

Г-н П.Петров, бихте ли ни обяснили ролята на НЕК и как след фалита на НЕК ще фалира България?

539

до 715

преди 12 години

никога не ставало въпрос да се дават пари от бюджета- НЕК е възложителят- това е търговско дружество с активи и приходи , от които може да изплати строежа. Стига манипулации!!!!!!!!

538

алек

преди 12 години

ОСТВКА НА ГРОБАРИТЕ ОТ ГЕРБ

537

до 711

преди 12 години

пишеш глупости- АЕЦ Козлодуй откато я има- 1980 година досега е все руска технология, пък тока е най-евтин. Второ- руснаците ни предлагат да ни я построят и после, от печалбата по схема да си я изплатим- така ще имаме след 20 години чисто наша централа без да сме дали един лев и евтин ток- друга технология по- добра досега не е измислена. Факт!

536

9

преди 12 години

Референдум е необходим при положение, че се каже - колко ще бъде ЦЕНАТА на тока за БГ, в кои страни ще се изнася излишната електроенергия, за колко години ще се върне инвестицията НА ДЪРЖАВАТА + лихвИТЕ и т. н. В противен случай е излишен популизъм да се дават излишни средства и да се направи с изборите.

535

Зори

преди 12 години

Страх ги е ГЕРБ от народната любов- страх го е Бойко от разследването на комисията Антимафия, въобще- така са нацвъкали пейзажа, че не знаят откъде ще им дойде по- напред. Пожарникарските умения на Бойко не могат да топушат всички пожари под краката им. Всяка стъпка е гаф.Не може да повериш колата си на неправоспособен.Трябва поне да може да шофира, а Бойко оснев да пази гърбове и мачка уши-друго не е правил.Дянков е провалил всичко,до което се едокоснал-изгонен от Световната банка,приютен тук

534

алек

преди 12 години

ГЕРБ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА АВАНТЮРА.ИСКАМЕ НОВО УПРАВЛЕНИЕ!

533

П.Петров

преди 12 години

"Евтиния" ток от евентуална руска АЕЦ Белене няма и да го помиришем. Първо НЕК ще фалира, след това България, защото заемът от 10 милиарда евро ще е публично гарантиран, т.е. държавен и плащан с нашите данъци, а в момента едва погасяваме само лихвите по заем от 4,2 милиарда. Единствения кандидат за закупуването на НЕК ще е руска компания, защото 95% от НЕК ще е зависима от руско гориво, както беше Нефтохим-а. Вече руската НЕК ще диктува вътрешната и външна политика и ще продава на посреднически фирми на БСП, който ще изнасят тока почти на себестойност, за да са конкурентни на румънската и турската атомни централи, както обикновено е при управление на БСП( затова плащаме скъп ток). Токът няма да се продава в България просто защото заплатите и пенсиите няма да стигат за храна, а камоли за отопление, а икономика, която да консумира настоящото производство и сега нямаме. Един милион от работещите в момента 2 милиона в България ще емигрират, защото няма да искат да плащат заради глупостта на останалите. В България ще останат 1 милион работещи да плащат пенсии на 2 милиона пенсионери и външен дълг от вече 20 милиарда евро с лихвите.Голяма част от пенсионерите ще умрат от студ, глад, болести или ще се самоубият, за да си спестят бавната и мъчителна смърт. Останалите българи ще станат крепостни селяни на Руската империя в Заддунайкая губерния. България няма да я има на картата!Комунистите са национални предатели и подвеждат невежите избиратели, за да се освободят от отговорност за следващата разруха ! После ще казват, че народът така е избрал и е сбъркал !Не се поддавайте на Рурските имперски интереси ! Да кажем не на руска АЕЦ Белене и да излезем на протест, за да се чуе цялата истина, за предателството на БСП!

532

Гацо

преди 12 години

Референдум за Белене! Референдум за шистовия газ! Хората плащат данъци, живеят тук и искат да ги питат понякога какво искат!!!ТРЯБВАШЕ ДА ИМА: Референдум за ТЕЦ Гълъбово на AES и цените, по които ще купуваме 30 г. кюмурения ток на американците! Референдум за зелената енергия и нейните цени! Референдум за влизането ни НАТО и американските бази тук! Референдум за влизането ни в ЕС! Референдум за увеличаване на външния ни дълг от $ 12 млрд. на 38 млрд. евро!За всичко това трябваше да ни питат!

531

GB

преди 12 години

АЕЦ БЕЛЕНЕ ТРЯБВА ДА ИМА! ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ, ЗАЩОТО Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!Ето един постинг #701 от някойси БойЧО! Още един типичен пример за лицемерна подмяна и тенденциозно обвързване на неща, които нямат нищо общо помежду си. АЕЦ, който трябва да го има нищо, че е най-вреден за България с ГЕРБ, който може и да е некадърен и ***, но няма никаква вина за АЕЦа. Още един пример за стягане на партийните редици и водене на хората за носа!

530

до 706

преди 12 години

Отнасна Борисов - не сте прав ,защото няма незаменими хора и освен това , не бива да се мисли,че в цяла България не сме способни да открием и разпознаем достоен лидер.Иначе по темата - смятам ,че статията е обективна.Съдбоносните решения трябва да се вземат след задълбочен анализ от широка група специалисти и да се утвърдят от политиците пак на база обществена дискусия и консенсус.

529

Анонимен

преди 12 години

демокрацията или по точно демонокрацията е тотално престъпление срещу човечеството.под флага на тази заблуда западните бандити и лидера им сащ вършат грабеж след грабеж по света. банкерската ционистическа върхушка и слугите й/американската и израелска армии и държави/палят локални конфликти и поддържат световния тероризъм.съучастници в това са всички капиталистически държави.същото се отнася и за нашите"демократи"

528

До 704

преди 12 години

Борисов може да не е цвете за мирисане, но друг по-добър от него ЗА СЕГА НЕ Е ИЗМИСЛЕН! Драскачи, не се упражнявайте в писане! Злонамереници, не клатете България!

527

HCC

преди 12 години

С изтръпнали ръце от гика, но държащ да охуля журналистическата гимнастика, искам да изясня едно нещо. При наличие на действащ закон в България Конституция ...формално щом тя разрешава референдум, занчи никой не иска мнението на *** продажни или съвестни такива. Ако на някой не му харесва Конституцията да започне действия за промяната и. Това е, ако всички закони се спазваха буквално, без тълкуване от политици егоисти сега щяхме да сме в рая!

526

за 690

преди 12 години

"- ТОВА ВАШЕТО СИ Е ВЕЧЕ ЧИСТ ФАШИЗЪМ.." По-добре фашизъм ***, отколкото комунизъм,защото не забелязваш ли докъде стигнаха фашистите от Германия икономически и докъде я докараха болшевиките тъпата Русия след войната или не искаш да видиш действителноста ? Защо умните глави на Русията избегаха на Запад, друга част от тях са затворени като затворници в научни обекти и не могат да мърдат от там,дори не виждат и семействата си и това се случва сега в това време в което живееш *** долен.

525

Анонимен

преди 12 години

Немога да разбера какво става,значи вече сме се набутали с 2 милиарда а по надолу Румен е описал колко ще струва наистина,защо трябва да загробваме тези пари ,само защото боко казва че е по практично да купуваме зелената енергия на жена му ,която се оказва че е 10 пъти по скъпа и боко и е дал едно договорче само за 25 години.ВИЕ ПРЕТЦЕНЕТЕ ,АЗ НЕМОГА