36

ъхъммм

преди 11 години

Този ще го гризат мишките... или ще го затисне бетон...докато издъхне.Такива ***...такава смърт заслужават.

35

Анонимен

преди 11 години

Браво на ***. Една *** по-малко на помощи и да ражда чаавета

34

DO:37

преди 11 години

NE PISHI OT IMETO NA ,,LARI,, , MOSHENIK TAKAV !

33

,,LARI,,

преди 11 години

BOJ PO GLAVATA ! BEZ VINA NE BIAT>

32

до 32

преди 11 години

Наистина си *** и ***

31

Ах Бургас

преди 11 години

Обаче вярно е че Бургасци са емоционални,темпераментни,развиващи се и всичко най:)всяка седмица по една убита съпруга,миналата седмица от ревност щото жената искала да се разведе,тази пък щото онзи се взел за Рамбо,следващата ще е защото му прибрала езиците на Адидаските.Бургаски помаци.Село си бяха,село ще си останат.

30

,,LARI,,

преди 11 години

KRAINO VREME E ZA REFERENDUM: S M A R T N O N A K A Z A N I E !

29

@@

преди 11 години

ЗАТВОР ДОКАТО СЕ ПЕНСИОНИРА..

28

тъп и прост

преди 11 години

Убийства , изнасилвания , простотии стават ежедневно в световен мащаб - това е част от битието на човек , лошото е че тук у нас това е новина за първа страница, или така наречената медийна политика на правителството -ДРЪЖ НАРОДЪТ В СТРАХ И УЖАС И МОЖЕШ ДА ГО МАЧКАШ , УНИЖАВАШ И Е.ЕШ КАКТО СИ ИСКАШ И ТОЙ ЩЕ Е ДОВОЛЕН !!!

27

Анонимен

преди 11 години

Na takiwa prestypnici w normalnite dyrjawi se dawa DOJIWOT!!! Toj umi6leno i s goli ryce e UBIL 4owek. Osyznawajki kakwo prawi!!! No sym siguren, 4e tozi izwerg nqma da polu4i powe4e ot 15 godini, za6toto jiweem w Bulgaria.

26

Do 14

преди 11 години

Tazi jena ne znam kak si go e izbrala...v statiqta po-dolu pishe, che e bila invalid i, che tozi se nanesyl v kyshtata i, nai-verowtno bez da q pita mnogo mnogo.I da e iskala edva li e mogla da go izgoni. Hora, imaite malko chovechnost. Tova, che edna jena si izbira myj, ne mu dava pravo da se gavri s neqq i da q prebiva ot boi. Oshte po-malko bezzashtitni hora kato invalidite.

25

до 22

преди 11 години

И да са знаели какво ще направят? Единственото което може е саморазправа в защита на жената. Иначе да се направи нещо чрез някаква институция е пълен фарс и пародия. Полицията специално е най-жалка - те нямат никаква превантивна функция, опитват се колкото си може да имат по-малко работа и по възможност да не стават от бюрата си. Всичко се пише само на книга - да си популнят изискваните от тях формуляри и толкова. За други иституции дори и не се сещам, до такъв абсурд сме стигнали.

24

кенефт

преди 11 години

Ето коментара на 17. Следващият кандидат за панделата.

23

dragunov7.62

преди 11 години

Лоша работа! Наистина в България остана само калпав материал , който не се контролира и бива оставян на произвола на съдбата.

22

Анонимен

преди 11 години

Нормално за България!

21

Томас

преди 11 години

18Както се казва, който сее ветрове, жъни бури. Всички медии, радиа, телевизии, вестници и т.н. пропагандират насилие и разврат - после се чудят като станат такива неща.

20

до 9

преди 11 години

Естествено, че трябва да се пише! Иначе, ще живееш с илюзията, че се намираш в нормална европейска държава, което е лъжа. Селяния и тотална деградация. Това е България. Затова трябва да се пишат тези новини.

19

.

преди 11 години

Не мога да разбера защо при положение, че всички в селото са знаели за какъв *** става въпрос, никой не е направил нещо по въпроса? Особено ако наистина жената е била инвалид и я тормозил редовно, създавал е напрежение и т.н. Нито полиция, нито кметът, нито очевидно *** "граждани" от селски тип с *** манталитет! Горката женица! Лека й пръст! Дано убиецът да си получи заслуженото - по един или друг начин!

18

Анонимен

преди 11 години

Zashto ne poluchi smartna prisada?

17

Анонимен

преди 11 години

Бургаско селска идилия!