20

комисионните

преди 11 години

Важното е, кой ще гепи комисионните!

19

Алекс

преди 11 години

В интерес на българската журналистика и на хората, които живетя в тая държава, е да престане да публикувате "новини", които съдържат "ще".Когато стане, да дойде кметицата и съобщи новината, щом е факт. Иначе "ще махнем кучетата", "ще измием София", "ще оправим здравеопазването", "ще станем руси, високи и красиви", а като се огледаш - все в същите $@!%$ си седим.Така че не ни занимавайте с какво "ще"стане, а задавайте въпрости, защото поредното "ще" от преди година не се е случило.

18

al

преди 11 години

Забелязвате ли, как държавата ни полека лека се променя. Започваме да живеем малко по разумно и отговорно. Парите от глоби - за камери, парите от спестено електричество - за лампи, енергоспестяващи ремонти. Тази и догодина ще се изолизат повечето обществени сгради..Преди се инвестираше главно в крадене. Ама като са прости... можеше хем да правят нещо за народа, а спестените пари да крадат...ама алчността им нямаше граници. Надява се догодина новата тройна ламя да бъде жестоко наказана!!

17

Анонимен

преди 11 години

Само в СОфия ли ще грейнат тия лампи?!?! Оти другите селяни не плащат данъци или?? Всички да се преместим в софето ли? Пък мечтайте си вия за европска столица....

16

Jojo

преди 11 години

Да и това е София.. И проектът започва от там.И ако беше малко по-интелигентен щеше да проумееш информацията налична още във второто изречение, че подмяната ще е цялостна...

15

emos

преди 11 години

osata-На вас пък са ви отпуснали пияни,шведи,англичани,руснаци и всякаква подобна ***.Не може всичко за столицата нека да има и за провинцията

14

Ха

преди 11 години

вите лампи ще грейнат в кварталите Дружба 1 и 2, Овча купел 1 и 2, Банкя и булевард Цариградско шосе. Това ли е София?

13

optimist

преди 11 години

до 9 - Просто червените писачи не работят през уикенда. На това се дължат и нормалните коментари и оценки през тази част от седмицата.По темата - браво на г-жа Фандъкова, София наистина лека полека започва да заприлича на нормален европейски град.

12

От 9

преди 11 години

Кой е тоя Филчев?Не го зная,но явно ти си много навътре с ПАРТИЙНО-ПОДЛОГОВИТЕ работи.

11

Анонимен

преди 11 години

хахахахахаха За 8 минути-само 6 ТИКВИ,останалите още спят.

10

osata

преди 11 години

"Това ще стане възможно, след като Столичната община получи 3,4 млн. евро от Международен фонд Козлодуй за цялостна подмяна и изграждане на осветлението"Лошо няма, но...във Варна примерно кога този Международен фонд "Козлодуй" ще отпусне средства за същата цел?

9

Анонимен

преди 11 години

Не е ли много рано,че ТИКВИТЕ са напъплили сайта?Сега ще разберем ,точно колко са.

8

James Watt

преди 11 години

До номер 4: братле, очевидно е че за теб всичко е кражба. Но май не си прочел статията и в разума ти има само предразсъдъци. Ако прочетеш ОЩЕ веднъж статията сигурно ще установиш с какво финансиране ще е този проект. Аман от хейтъри! Има хора на които всеки им е виновен за тяхното нещастие, но почти винаги причината е в самите тях. Защото най-лесно е да обясниш собствения си неуспех с нечие действие. Номер 4, кое би те направило щастлив?

7

Анонимен

преди 11 години

брей,то у големото село май ламбените шишета по умни от избирателите

6

Анонимен

преди 11 години

Стефан Софиянски - КМЕТ!Другото е вятър работа!

5

изгори за да светиш

преди 11 години

Тъй де,като лежим на Орлов мост,нЕма да ми светят в очите,да ме дразнят.

4

Анонимен

преди 11 години

Пак намериха начин да ни окрадат!Умни лампи,винетки и т.н.

3

Анонимен

преди 11 години

Най-добрия кмет - г-жа Фандъкова! София се променя всеки ден.Харесвам родния си град!

2

агне-багне

преди 11 години

А Борисовата градина кога ще осветят най-накрая?!?! Лятото там е пълно с народ от години, една крушка няма! Европейска столица, а?

1

Анонимен

преди 11 години

добре замислено , но дали ще стане ??