14

учен от бан

преди 11 години

Такива суми се получават само от дарения,затова Р.Овч.,Вальо Топлото,Гоце и Доган да преведат малко от швейцарските си сметки,бълха ги ухапала.

13

Българин

преди 11 години

И какво, 13 - значи според тебе трябва да наливаме милиарди в мръсните гърла на ***, за да крадели по-малко, тоест ние сме техни заложници ???Да вървят по нивите и да си изкарват прехраната, да се даде абсолютното право на хората да защитават живота и имота си с оръжие, армия, полиция и жандармерия да си влязат в задълженията - който *** тръгне да граби - куршум !!!Ей-заради такива като тебе сме на тоя хал - цяла държава не може с едни *** да се оправи !!!

12

а

преди 11 години

Брей, този чичка какво ли вижда под този микроскоп?

11

Анонимен

преди 11 години

За Цветелина и Борисов това са джобни.

10

chicago

преди 11 години

Той коня уйде в ряката веке.За къде ще търсите по напред милиарди.Наука,Просвета ,БДЖ,Медицина,Социална политика,Спорт.Не знам дали феновете на ГЕРБ разбират че ,Испания,Португалия и Гърция имат по хубави магистрали и по хубави и големи стадиони и спортни зали и въпреки това са пред фалит.Спопулизъм се стига до тук.68 години не можахме да разберем че труда трябва да носи принадена стойност,иначе е безмислен.

9

Тикви по aсфалт

преди 11 години

Какъв милиард бе, аз такива магистрали построих, за чудо и приказ. Тоя асфалт дето го налях навсекъде, ще си го режете и ще го ядете още 10 години, а БАН да го закариват, само некви склеротизирали дедовци там. Магистрали, магистрали и пак магистрали!

8

а

преди 11 години

Българска наука. Ха-ха-ха.....! Някой тарикати се чудят как да вземат пари и да не плащат данъци.

7

Българин

преди 11 години

Обърнете внимание - пари за АЕЦ Белене няма, пари за БДЖ няма, пари за наука - няма, пари за заплати на работещите в държавните предприятия - няма, пари за достойни пенсии на възрастинет хора - няма - НО ПАРИ ЗА *** ПОМОЩИ ВИНАГИ ИМА !!!ЯВНО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРИОРИТЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА *** БОРИСОВ - РАЗВЪЖДАНЕТО НА *** !!! И именно заради това борисов трябва да бъде свален !!!

6

Анонимен

преди 11 години

И аз търся но за сега не мога да намеря.

5

Анонимен

преди 11 години

Учените,ако искате 1 000 000 000, за да откриете как се прави вино от домати,не се пънете,вече са го открили!

4

Българин

преди 11 години

А моето предложение е още по-просто и по-очевидно - СПРЕТЕ ИЗДРЪЖКАТА НА *** *** !!!Така парите, нужни за Българската наука за следващите седем години, ще се съберат само за седем МЕСЕЦА !!!

3

Анонимен

преди 11 години

Да им се дадат,но ако не ОТКРИЯТ нещо гениално,помагащо на хората,да върнат парите с ЛИХВИ!

2

Анонимен

преди 11 години

Че за какво да даде?Има си Винету,стига му!

1

Анонимен

преди 11 години

ТИКВАТА има 3 000 000 000,да даде единият милиард!