53

Анонимен

преди 11 години

Терористичният акт удари туризма - Само за юли отливът на туристи от Израел е 54%.

52

Лелее

преди 11 години

Искам да помоля най-учтиво шофьорите с регистрации У, СН и Н да подават мигачи, когато се престрояват и изобщо когато е указано от закона! И си гледайте огледалата! Днес от Бургас до Созопол 6 пъти някакви такива хорица решиха да сменят лента без мигач и без да погледнат кой ги застига и дори има ли някой до тях!

51

48 до 58

преди 11 години

При соца ходех по два пъти-веднъж на пионерски лагер в Равда,веднъж с родителите на "Актиния" в Сънито! Всеки ходеше,стига родителите му да не са били скръндзи,или де не е могъл да се отдели на майка си от фустата-такива не ходеха! Още да те открехвам ли?

50

до 48

преди 11 години

Ти явно и при соца не си виждал морето,явно и тогава си бил мързел.

49

до 52

преди 11 години

Яз съм вече от там бе,***

48

София е чиста

преди 11 години

София е много чиста и спокойна.

47

Анонимен

преди 11 години

Софиянци са тръгнали да посетят виличките си.

46

Анонимен

преди 11 години

ей....варненеца...много си кух!!Скоро казвали ли са ти го?Имаш нужда всеки ден да ти се напомня ;)...празна главо...като "е забранена" любимата ти "зона" що ще папаш ти зимъска;)..а?кух варненски ***...ама и от Варна не си...някое селянче от близко село си ;)...истинските варненлии знаят от къде е келепира и такава простотия няма да напишат...*** :Р

45

до 48

преди 11 години

Пълни са-преправени гаражи и сутерени-пълни са с българи! Верно е!--Верно е, че никога не си ходил на море и нямаш представа за какво става въпрос. Ама и не заслужаваш!

44

Анонимен

преди 11 години

Защо всички с колите бе, нали бензина и нафтата станаха много скъпи?

43

от морето

преди 11 години

Пълни са-преправени гаражи и сутерени-пълни са с българи! Верно е!

42

до 45

преди 11 години

Пълна ти е главата с гербери! Отиди на морето,па тогава говори,хотелите са полу-пълни с мизерници от европата,а бай *** ходи за по 2-3 дена на квартира и яде сухоежбини,ама само и само да се похвали после пред тъпите си съселяни,че е бил на море... Защо изсклесеняците не паркират на паркинги,а на улиците????

41

скара бира

преди 11 години

Черноморието е пълно с българи. Ресторанти, хотели, кафенета - няма места. Улиците са задръстени с автомобили. А мижитурките на гея скимтят, че хората били обеднели. Номенклатурата на ДПС и БСП е в шок, защото Борисов не им дава да крадат на воля милиони. Ей това ги побърква.

40

аеее

преди 11 години

Ае на морето за два дена-пици на парче,бира в пвц и купон на терасите на мизерните квартири! Юрууууш

39

хък

преди 11 години

Добър е сезона,хората са доволни,лятото е разкошно,пътищата са супер..е как да не ги втресепозитанци още през лятото,пак захванаха поредната бойкова зима,затова предпочитам 10 такива пред една луканова или виденова зима.

38

Анонимен

преди 11 години

Минавайте през гр. Средец. Пътя е прекрасен. Леко неравен, но без дупки. Има само една отсечка един километър с малко повече неравности. Излиза на гр. Ямбол. Лошото е че се минава през меден рудник. :) ....

37

СерГей

преди 11 години

Другари, който преминава по грусната магистрала на Борисов, ще му вземем партийната книжка. Вече са сформирани партийни дружинки, които да дебнат по пътищата. Ще си разпознаете по жълтите книжки и по памперсите. За допълнително информация звънете на *** 20.Със серГейски привет!

36

до 33

преди 11 години

Да Варна туристите умират за изкуствения ви плаж с фекалиите в морето, затова бойко и европа финансират магистрала до Южното, а не до сверното черноморие. То само турстите за спирита са колкото тези във ТИМарна за сезона, ама ти си избивай комплекси ние няма да ти пречим :).

35

FILIBE FOREVER

преди 11 години

Жалко само, че не падна бомба в Меден рудник. Да ни поизчисти малко от бургаските *** на два крака.....

34

ХАХАХАХ

преди 11 години

Само скивайте на снимката горе: мерцедес джипа и до него полицай го ескортира, а балъците без мерцедеси - стоят мирно и кротко и поблейват на празни ясли. Коментара - за вас