191

Анонимен

преди 11 години

То понеже руснаците са си оправили кочиата та и пари почнаха да раздават :)))

190

Вагнер

преди 11 години

Ходил съм преди 3 години за месец.От бетон не се вижда слънцето!Това ли е Великото?

189

Вагнер

преди 11 години

След 5 минути чакане евреина Робин не дава отговор на въпросите ми!типично чифутска работа

188

Робин

преди 11 години

Вагнер, приятелю, ходил ли си в Америка? Само това ми отговори, нищо повече.

187

Вагнер до Робин

преди 11 години

А бе еврейче мило!А ми кажи, като са толкова велики и хуманни,защо 30 милиона американци са безработни и защо над 50 милиона американци са без здравни застраховки?Защо всеки ден на улицата остават над 150 семейства,на които им се отнемат жилищата?Защо всеки месец умират 15 000 американци заради здравната им система?Защо за последните 60-70 години америка е водила сражения в над 100 страни по света?Да си жив и здрав евреино!

186

Робин

преди 11 години

Няма по-велика демокрация от САЩ. Няма по-велика държава и по-велик хуманизъм. Никога в човешката история, не е имало такъв могъщ страж на свободата и човешките права! Дано Америка и този път победи силите на злото и мрака, дано отново Свободата възтържествува над планетата ни! Амин!

185

Советский банкир

преди 11 години

Тя Хамериката все фалира та се не видя вече. Мы я заляхме с наша родная мафия, ама нещо не вързаха советските кънки, та сега продават морожное пред щатските затвори.

184

Советский банкир

преди 11 години

до 203Днес с преводни рубли заместваме тоалетната хартия в губернии като Архангелск, Мурманск, Владивосток и прочие...Те са ни жизнено нужни!

183

Советский банкир

преди 11 години

А че Хамериката ще ни храни, то е ясно. Кой друг ни е хранил, освен тя?

182

Советский банкир

преди 11 години

До Советский банкир..Колега, для нашему народу это не проблем. Он живут в голодомор близо один век. Для нас важно, что денги в твърда валута сохраниться при нашите человеци!

181

Советский банкир

преди 11 години

Можем директно да пратим пари по сметките на сирийските ръководители извън Сирия, за да сме по-сигурни, че ще ги получат, но по последни наши данни, те са препълнени...

180

зайчето изскочи пак

преди 11 години

ето защо Хамериканците толкова напират да свалят режима на башар асад, а рОснаците така яростно го защитават. Поредната петролна война се очертава..

179

Советский банкир

преди 11 години

Заем е поискан, ама не знаем кое сега е Сирия и кой иска пари от нейно име. Не знаем и кой ще го връща после...

178

морски

преди 11 години

Браво на братушките,трябва да подкрепят Сирия по всякакъв начин,докато се справи с терористите подпомагани от САЩ и Израел.

177

Гард

преди 11 години

Благодаря ти Гард! Във фейсбук съм Ангел Спасов. И аз мисля, че те знам кой си...няма проблеми да ми пишеш! Никакъв! Нека да ме знаят...не се крия...мога и тук да се пиша Ангел...но така е по-интересно!!!

176

Охранител

преди 11 години

Не можели "братушките" да се справят с един проливен дъжд....?!? Че кой се справя с природата бе? Точно тя е, която ще ни вкара в правия път, защото сме част от нея...и трябва да се съобразяваме...друг е проблема, че се правим на велики и мислим, че можем да я управляваме... и най-вече в това си повярваха тези, които правят експериментите вЕвропейският Център за ядрени изследвания (ЦЕРН) започва на 30 март първите опити за осъществяване на сблъсъци на ускорителя LHC при енергия в системата на център на масите 7 TeV.

175

до 192

преди 11 години

хаха сам не си вярваш, ама хайде от нас да мине- ще се посмеем на написаното от теб. Пак пише шегички

174

Анонимен

преди 11 години

Башар е бита карта!Обама показа бухалка на Русия и Сирия.

173

Охранител

преди 11 години

Благодаря ти Гард!Във фейсбук съм Ангел Спасов. И аз мисля, че те знам кой си...няма проблеми да ми пишеш! Никакъв! Нека да ме знаят...не се крия...мога и тук да се пиша Ангел...но така е по-интересно!!!

172

do 75

преди 11 години

Братушките с един проливен дъжд не могат да се справят, ама иначе на Асад решили да помагат ------------------------------------------------------------------------------------------Адски си *** и не си интересен като повтаряш това под всяка статия. А как се справиха американците с Катрина?! Пред природата всички сме кекави, независимо от националността, ама се иска ум да го схванеш...