26

vanko

преди 12 години

ВРЕМЕ Е ЗА КАЛАШНИКА ,НЕ САМО ЗА ТОЗИ *** И ЗА ДРУГИТЕ ТАМ ОЛИГАРСИ .ПОЛИТИЦИ. ДЕТО 23 ГОДИНИ КРАДАТ !!! ОЩЕ МАЛКО МИ ТРЯБВА.........И НЕЗНАМ .

25

Мюнхен

преди 12 години

Отиде ли в Мюнхен няма да се върне, ето отново се потдържа освобождажане и не наказан пред закона. Никъде го няма това само в България. Умно измислено...А колко струва на държажавата да го върнат без резултат!!!

24

Браво !

преди 12 години

Имаме участник познал отговора на загадката на 22 - Йоан Костадинов бивш кмет на БургасА къде е батко ?

23

Анонимен

преди 12 години

Мила родна картинка. Съдия, разследван за неспазване на задълженията си, пуска Батенцето да се лекува на 2000 километра от София. Не, той изобщо не може да се укрие. А и тая грандиозна гаранция от 10 000 лв го е оставила без пари за хляб, как ще бяга гладен...по-добре да ги застрелват тия и после да награждават наемниците с орден.

22

гацо бацо

преди 12 години

Йоан Костадинов бивш кмет на Бургас дърт ***

21

гацо бацо

преди 12 години

А тоя другия алкохолик на снимката кога ще го арестувате продаде целия Бургас

20

Nabuco

преди 12 години

Петя Крънчева впрочем е заместник председател на СГС и протеже на Цвинокиевата семейна приятелка Владимира Янева.

19

Анонимен

преди 12 години

Когато погнат някой разбойник, той задължително се "разболява". Когато краде обаче е здрав като бик.

18

Анонимен

преди 12 години

А кой е този на снимката в средата ? Някой да има идея ? :-)))

17

123

преди 12 години

Да го върнат в ковчег дано !

16

Анонимен

преди 12 години

Батко, жръчката, трътката... и т. се пише за престъпниците като че ли са герои от комикси от тъпия народ се пръкват *** журналисти и политици

15

Ало, ало

преди 12 години

Българските подсъдими най-болните подсъдими в света. Колкото повече са виновни, толкова по-болни са те. Горкия "човечец" съсипахте му здравето, а той за смейството толкова добре се погрижи, че чак в Мюнхен ще ходи да се консултира ... с банкера си.

14

ан

преди 12 години

само не мога да разбера кой създаде такива закони ,че отговорни лица да не носят отговорностсъдията сгрешил,плаща народаи морално и материалнокмета си прави каквото искаи нямате си представа какви феодали са кметовете в малките градчета и директори на училищатакава власт и подчинение та комунистите ряпа да ядатвсе пак ако се оплачеш могат да ти обърнат внимание,докато сега си крепостен селянин или безработенбедна ви е фантазията там горееекакво става долубягайте умни деца

13

Анонимен

преди 12 години

докогато в Б-ия има такива заглавия - няма да се оправиКой е тоя "Батко" - на журналиста, написал статията ли е батко, на полицая или на съдията? или на Боко?няма ли си име по паспорт?

12

На гости ли ?

преди 12 години

Ама, на лечение ли ще ходи или на гости на другите братя ... Галеви ?

11

Анонимен

преди 12 години

ТЕЗИ БАНДИТИ СА ВСЕ ОЩЕ НА СВОБОДА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДИЙТЕ НА ГОЦЕ... ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТРЕЖЕ ДЪЛГАТА РЪКА НА ДС ...

10

ДЪРЖАВАТА

преди 12 години

На Батко и Братко :) Останалото - без коментар :)

9

Анонимен

преди 12 години

"В момента то се гледа от съдия Петя Крънечва, която вчера ВСС реши да инспектира заради прекомерно забавяне на дела и изтичане на абсолютната им давност."предполагам че вместо в затвора и тя ще отида да се лекува по чужбина

8

Батко

преди 12 години

се поболя с тия наши съдебни зали. Слагайте по някое кюмбе вътре ве...хората измръзнаха, зъбоболи ги хванаха, бъбреци, хернии, дископатии.....еееее, може ли такова нещо :)) Викате в Германия отива да се лекува - там ли са му сметките? :))) Ха на бас 4е сигурно ще му хареса в клиниката и ще реши да поостане :) Цецо, а какво става с братя Галеви??? И те ли се лекуват някъде? :) Ние от народа ще ни напомняме ....така да знаеш - лъжецо!

7

optimist

преди 12 години

Добре, че са ГЕРБ та да се разбягат и изпокрият престъпниците и мафиотите. Ако догодина дойде БСП на власт, всички бандити ще се завърнат на бели коне!