131

Raich

преди 11 години

Live Free or Die Hard, в крайна сметка само така ще се оправи тази иначе хубава държава но скапани управници.....

130

ГРОБ

преди 11 години

Нещо трябва да се направи с тия българчета, които печелят медали по света за акъл. Да се върнат в изходна позиция, че стават опасни за нашата власт........

129

Иво

преди 11 години

С НЕНУЖНО МНОГОТО ДЕПУТАТИ - ПРЕСТЪПНИЦИ И БЕЗНАКАЗАНИТЕ БЕЗЧИНСТВАЩИ ЛЕКАРИ - УБИЙЦИ - НЯМА ПО-ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ЕДИН НАРОД !!!

128

Името до 202

преди 11 години

От къде идва тази ти убеденост? Това е като вярата в господ - 100% безпочвена. Какво ако аз просто умра (което е оптималното развитие) или умра тотално мизерен, нещастен и неудоволетворен, а те умрат супер спокойни, удоволетворени и дори щастливи обргадени от децата им и техните деца за които са сигурни, че ще израстнав без лишения и ограничения... Какво тогава? Има твърде много измислени от нас хората термини в които твърде много си вярваме... Правда, честност... някой виждал ли ги е тия неща?

127

Анонимен

преди 11 години

Апропо, утре очакваме акция на БОП-а. Четирдесет, даже петдесет тежко въоръжени командоси атакуват укрепил се в детската си стая 15 годишен хакер. Баретите ще са предвождани от Цв.Цв. с ръкавели на CIA и следвани от камери на БНТ. На заден фон ще се чува Веселин Маринов, който припява "Нашата полиция ни пази..."

126

Анонимен

преди 11 години

Хубаво протестират момчетата. Подкрепям. Ама някак не ми се вярва някой да им се впрегне, ако ще и всички сайтове на правителството да свалят. Те нашите депутати толкова си могат, толкова си правят. Пък и не вярвам да се засрамят и да си подадат оставките. Даже се редят за следващият парламент, както ги слушам : )

125

Анонимен

преди 11 години

Че в парламента и интернет ли са има ли ???

124

Името

преди 11 години

Ми не им завиждам, но шанса е, че ако колата им струва толкова пари. И персоналния им компютър е по-добър и апартамента им е по-добър и като цяло усещането им за материална >финансова сигурност< е 10х моето (което го няма) А усещането за финасова сигурност е най-чистата форма на удоволствие в настоящата реалност. Дори и да са нещастни е от бая време 100% сигурно, че да плачеш в мерцедес е по-добре от колкото да плачеш на тротоара... Просто по-доброто си е по-добро, само това казвам.

123

Името

преди 11 години

Абе ако всеки сам за себе си не си оправи живота никой не може да му го оправи. Факта е, че като след 2 седмици престой в нас излязох на вънка си ги имаше и супер пипнатите красиви жени имаше си ги и хората в мерцедеси по за 20~30 хиляди имаше ме и мен. Докато ги има тия хора значи е възможно и до толкова до колкото моята кола струра ~7 000 макс проблема е в мен. Те са могли аз не съм... факт. Обстоятелства не обстоятелства, някой животи се получават други не. И винаги успешните са били малцинсв

122

Анонимен

преди 11 години

Браво! Идва новото, ЧАКАНОТО, ЖЕЛАНОТО поколение. С АКЪЛА НАПРЕД. Мощен протест и срещу арогантната и по ганювски войнстваща и ВОНЯЩА неграмотност по български език както поголовно от т.нар.парламентаристи, така поголовно и от бг медии и издателства в България, където правописът и правоговорът са на ниво ПАДЕНИЕ ЗА НАЦИЯТА. Ще се сети ли най-сетне някой в тая държава че, НА ПЪРВО МЯСТО, езикът прави нацията. О, темпора, о-ооооооооооооооооооооооооооооо...

121

азз

преди 11 години

браво на мозъците!а сега ако могат да исксрат в публичното пространство кой колко и къде го има,ще е супер!или блокаж на дебитните карти...***,не. смеят!щото санкциите ще са сурови...все пак,Браво!

120

конспиртолог

преди 11 години

На техните сървъри много не им трябва - все едно да пуснеш супер марио на правец>)))

119

Уау

преди 11 години

Ехеее, от кога DoS атака се нарича хакване, при това може и да не е истинска атака, а да се е претоварил щото някоолко хиляди дори десетки хиляди сеирджии рефрешват постоянно да видят "хакването"... т.е. появил се е нов вид DoS атака, нека да я наречем Social DoS - обявява се в голяма мрежа че еди си кой сайт ще бъде хакнат и всичко живо се втурва да гледа сайта и рефрешва постоянно ад види какво ще се смени като го хакнат. та така да живее SDoS...

118

Анонимен

преди 11 години

Евала!

117

осман

преди 11 години

искам и бойко да го мачка а доган да ми свири *** неговата мама циганскаТрябва всички да се напием и да излезнем на улицата и да им бием шутове на тея ***

116

ТОТО

преди 11 години

Ако можете източете всички държавни пари,които са откраднати от депутатите за последните 20 години, съм сигурен,че България на бързо ще стане една от най-богатите държави!!!Акции,облигации,ценни книжа и ги оставете на нула!!!

115

Анонимен

преди 11 години

Браво! Евала и дълбок поклон пред тези патриоти. ( малко са останали такива в БГ )

114

мозъка

преди 11 години

анонимните ако са пичове ще хакнат на Тиквата банковата сметка, сайта на парламента е толкова скапан, че не заслужава да се хаква.

113

platec

преди 11 години

Haknete banka DSK da mi otpadnat kreditite

112

Анонимен

преди 11 години

Аnonymous Bulgaria МОЛЯ ВИ НАЙ - УЧИТИВО НЕ СЕ ЗАНИМАЙВАИТЕ С ПРАВИТЕЛСТВОТО - ТЕ СА ***, ПО- ДОБРЕ ИЗЧИСТЕТЕ КРЕДИТИТЕ НА ВСИЧКИ ГЛАДНИ ХОРИЦА В БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО, АКО МОЖЕ ИМ ЗАНУЛЕТЕ СМЕТКИТЕ. ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.