13

В

преди 11 години

Пълни глупости! Тези "еколози" се чудят вече как да лъжат хората. Особенно след неколкократните почиствания в тези райони, те няма как да са събрали толкова ***, освен да са събирали шишарки! Дори и от контейнерите да са вадили ***, пак няма как да са 1 тон!

12

до Анонимен

преди 11 години

Никой не милее повече от местните и хижарите за тази планина. Отпадъците идват както винаги от "Пишман туристите", които идват за няколко часа и си мислят, че има и специално обслужване в планината и някои е длъжен да чисти след тях!!!

11

asdf

преди 11 години

за съжаление, с нарастването броя на лифтовете и шосетата, българската простотия нахлува навсякъде в особено огромни количества... поздравления за доброволците!

10

Участник

преди 11 години

Да *** имаше на кончето и то доста. Празни консервни кутии и шишета. Консервни кутии се намираха по върховете в околноста. Организацията е супер.

9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Айларипи...на планинарите извършващи това много важно прочистване.Чистата ни природа ще ни се...отблагодари стократно.Преди много години,за първи път качих с група,от хижа Вихрен върха,като ни водеше един местен планинар.Отличаваше се,че беше еднокрак и се подпираше с патерица.Това не му пречеше да върви като...коза нагоре и да ни изчаква.Бил загубил крака си при лавина в Алпите.Много ведър човек,сигурно банскалии го помнят.

8

за 7

преди 11 години

В България само турците си изхвърлят *** през балкона. Дори *** не го правят.

7

Анонимен

преди 11 години

ОТ ТОЯ ЕДИН ТОН 800 КИЛА СА ОТ ХИЖАРИТЕ И МЕСТНИТЕ. ГАРАНЦИЯ.

6

Анонимен

преди 11 години

Кво се учудвате?Та те още не могат да се научат да не си изхвърлят *** през прозорците на блоковете и кооперациите където живеят.

5

гербераст депутат

преди 11 години

Ако можеше в планината да се кара с фарове, нямаше да има ***!

4

Анонимен

преди 11 години

Това е чудовищно! - 1(един тон).

3

Анонимен

преди 11 години

Абе къде са критиците на еколозите сега? Да не са отишли някъде да цапат и мажат?

2

Анонимен

преди 11 години

На заслона кончето се събираше много ***,има ли го още?

1

Анонимен

преди 11 години

После елета и в Сливен! Има едно кварталче, с едни чернички субекти, с едни кочинки около тях...Вземете и машинки с вас - багерчета, камиончета...нафта и клечки за кибрит...Аз ще ви чакам на входа на града, за да ви упътя до въпросното местенце...