131

rosenbosen

преди 11 години

В България почти няма мениджъри, които знаят как се прави бизнес и се ръководи фирма, а има селски тарикати, получили парите си по незнаен или по-точно незаконен път.

130

До друг работотадел

преди 11 години

Ако тези 20 лв. на месец ще ви бутнат бизнеса, то по-добре е да не се мъчите въобще!!! Аман от тарикати на дребно, с жалки душици!

129

Боце

преди 11 години

Туй са те новите съвременни чорбаджии. Ценят труда, а не човека.

128

Анонимен

преди 11 години

До работодателите кухи глави!Нали утре тези деца ще станат хора и ще работят за вас.Иначе много от майките като се оженят и родят дете не им се работи, а само си дундуркат и глезят децата, а мъжа го имат за плащач и имат отношение към него като ядосан земеделец към магарето си.Само психически тормоз.И безброй претенции и капризи.Затова се развеждат после.Никакво уважение към бащата на децата им.

127

друг работотадел

преди 11 години

Аз за това като си подбирам хората, гледам жените да са извън фертилна възраст. И хубаво си набийте в главите- никой работодател не иска да има служителка по майчинство или с малко дете или деца. И нека големите разбирачи по осигуряването по долу, да се поинтересуват за чия сметка са здравните осигуровки на служителка по майчинство и също така, обезщетенията за първите три дни от болничния лист за чия сметка са.

126

Цвети

преди 11 години

Не е проблема в това че не си знаят законите. Те много добре знаят, че нямат право да бъдат уволнени. Просто хората нямат пари за адвокати и това ги кара да се отказват да пускат жалби и проверки на фирмите.

125

с.

преди 11 години

Българските работодатели са най-големите *** на планетата!

124

Часника среднис

преди 11 години

Работата на жената е да ражда и да гледа деца, а мъжът да осигурява прехраната, за това е семейството. Заради такива противоестествени опити за "равенство" бялата раса се е стоипила от 40% до 10% за последните 100 години. Който опитва да нарушава природните закони, да си носи последствията.

123

Анонимен

преди 11 години

Българският работодател не обича бременни жени и това си е!

122

Анонимен

преди 11 години

На интервю за работа винаги питат за деца,а ако жената няма,дори питат имала ли намерение да забременява!!!Това какво е?Ако пък все пак служителката забременее и изчакат да роди,се започват едни условия,които я карат да напусне-намалят работното време-съответно заплатата и такива законови мерки.И чудно тука до десетина години кой е им работи-*** и пенсионерите ли?

121

Анонимен

преди 11 години

Каква инспекция по труда? Тия само си бъркат в носа, и ако може, да изкарат някое дребно рушветче, толкоз...Никой не може да те уволни, но може да те направят на парга или на 4 часа. Пък ако искаш работи...права имаш.

120

вечния

преди 11 години

на тия горе от статистика и популизъм не им остава време за тези наболели теми

119

до работодател

преди 11 години

от написаното се вижда, че ти никога не си бил и няма да бъдеш работодател. иначе щеше да знаеш, че ни ТИ плащаш майчинските и болничните. ***

118

Анонимен

преди 11 години

Голяма част от майките напускат сами, защото им е писнало на старото работно място - осигурямат ги на високи заплати, за да получават високи майчински и след една година майчинство напускат сами ... аз не съм работодател, но виждам какво става около мен, най-вероятно на повечето места е така.

117

Анонимен

преди 11 години

Докато народа не спре да плюе по държавата и да се вземе в ръце, няма да се оправим. Все чакаме на някой да ни оправи, все чакаме някой да ни даде.... защо не погледнем първо себе си колко сме изрядни

116

Ети

преди 11 години

А иначе още ги търпете и скоро и децата ви ще вземат да им слугуват за 210лв,Аяж ако ти стиска

115

Долното до 121

преди 11 години

Ети

114

Анонимен

преди 11 години

ей ,кой ти даде правото да определяш че от дете без безотговорник човек не става,не само става а ми сме по оправни и корави,защото сме били лишавани и знаем каква да ни е ценностната ни система ,че по ясно сме виждали всичко за разлика от разхайтените нехранимайковци дето реват ако тати не им купи маратонки от 300 лв ,ние не мрънкаме и сме хора

113

Една

преди 11 години

Те, журналята хубаво го описват този проблем, но в същността си, не е до майките, и незнанието на закона!... Закона е ЗА КОН..., не за ЛЪВ! Работодателите у нас си правят каквото си искат, в тях са парите. Работодателите не искат жени с деца, работещи по 6 часа, с право за заплащане за 8 часа, болнични, отсъствия и прочие. Искат печеливши хора, които да им носят пари! Пари в лева, много и бързо! Статистиката би могла да посочи, колко често се наемат майки с деца - срещу независими жени, без деца

112

боби фром берк

преди 11 години

да,искаш да ***,да *** и да ***...другото са само разходи