181

с.до 218

преди 11 години

Турците имат много голяма и добре екипирана армия!Мисля,че имат и лиценз за производство на изтребители!Освен това са и член на НАТО и имат доста сериозно въоръжение!Иранците с тия ракети Шахаб едва ли ще ги уплашат особено!Не,че симпатизирам на турците,но фактите са си факти!

180

ДО 213

преди 11 години

Да , а Перник е най-богатия град в Европа.

179

Ахмадинеджад

преди 11 години

Смачкай терористите,Башар ! Ние ще се погрижим за турците !

178

с.до 214

преди 11 години

Видяхме я опозицията по време на президенстките избори!Помниш ли онова момиче Неда!?Застреля я снайперист!Изключително смело и мъжко изпълнение на голям боец!А и тя е била изключително опасна в протеста си!Убеден съм!Ето за тази опозиция говоря!Скоро ще разбереш!

177

Анонимен

преди 11 години

Абе можете да си говорите каквото си щете,обаче съм запознат със ситуацията в Иран,защото съм бил там и съм общувал с обикновения иранец. Всички с които говорих искаха свобода,не искаха ислям. Всички гледаха да се доберат до нелегална сателитна телевизия от запад и да слушат забранената американска и европейска музика. За да остане режима в Иран ще трябва да избият народа си,защото освен гореспоменатите всички са и БОРБЕНО НАСТРОЕНИ,ДОРИ И НА САМОЖЕРТВА СПОСОБНИ!

176

Анонимен

преди 11 години

персите ще смажат за отрицателно време турчулята ,те са си бойци още от древни времена ..а и под ръка иматн някоя и друга ракетка Шахаб така че турците ще подвият смирено опъшка ..

175

морски

преди 11 години

Гнездото на световния тероризъм е САЩ.

174

с.

преди 11 години

Абе така са ги забили,че не е за приказване!Асад ако изкара още 2 седмици пак ще е добре!Израелците пък се точат на иранците и така като гледам ще хвърчат *** скоро!Красиво ще е!

173

Долфо

преди 11 години

ЗА ПРЪВ ПЪТ НЯМА ДА СТРАДАТ САМО ЕДНИТЕ!ЗА ПРЪВ ПЪТ ТОЗИ СТАР МЪДЪР ЕВРЕЙСКИ ЗАКОН ЩЕ ВЛЕЗЕ В СИЛА:ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ!

172

не на война

преди 11 години

до 208 Коя опозиция бе,култа на Мириам Раджави ли?Шабез ,излез малко на чист въздух!

171

Барак Обама

преди 11 години

Смейте се,но Китай неофициално е вече е първата икономическа сила в света!

170

Киркорчо

преди 11 години

Искам да кажа за руснаците. Всички мисля, че видяли по телевизия, какво казал Цар ***. Той казал, че до 2020 година направи 8 нови подводници и сега първа от тях е на испит, втора на завода в работа. Това прелича на последни дни на СССРа. Та всички пари испратила на оръжие и в страната нямало нищо, дори храна. И къде сега СОЦА - няма го. Обаче той - като австранийски бумеранг, исхвърляли го далече, далече, а той се върнал след 11 години!

169

българин

преди 11 години

Браво на Иран,браво на Сирия!!!Бийте по терористите платени от САЩ и Израел!!!

168

китаец

преди 11 години

194,я вищ щампата на пликчетата си,вярвам са китайско производство също.Щом и гащите им носиш,помисли какви ги говориш.

167

Анонимен

преди 11 години

ВРЕМЕ Е АМЕРИКА И НАТО ДА ИМ РАЗКАЖАТ ИГРАТА НАЙ-БЕЗМИЛОСТНО И ДА ГИ ИЗТРЕПЯТ ТИЯ ДИВАЦИ.

166

с. до 205

преди 11 години

След като Ахманинеджат нагло фалшифицира президентските избори неслучайно половината страна се вдигна срещу него!И властите удавиха протестите в кръв!В самият Иран има силна опозиция срещу малоумния ислямски режим!Не всички са навити да се дупят по цял ден и да ходят с бради и ***!А жените увити като космонавти!Ако САЩ ги нападнат опозицията ще се вдигне и режима ще падне много бързо!Колкото и да вият червенушките!

165

до Кико 187

преди 11 години

Киркорчо,навремето от Нил до Ефрат е даден на поколението на Абрахам преди да има деца още.Първородният му син е бащата на арабите семити Измаил(или Ишмаел)значи и негово наследство.Канаан на старите израилтяни докато спазват Закона.Ционистките евреи не са старите израилтяни,нито биологично,нито живеят по този закон,а са талмудо-ционизирани европейски ашкенази поне 90%..Малкото израелски потомци са се борили срещу ционизма,Йерусалим е останал независим по тяхна петиция .

164

с.

преди 11 години

С какво Китай ще противостои на НАТО!?С 40 милионна армия или колкото е там!Тия са като ***!И какво от това!?Нямат нито ядрени подводници,нито равностойна авиация,нито ядрени бомбардировачи,нито технологии равни на американските,френските,английските и така нататък!Ще свалят Б2 Спирит с лют ориз и сопи сигурно!Руснаците са друга бира!Имат невероятни оръжия,ама нещо не ми се вярва да се вдигнат да спасяват Иран,Китай и така нататък!

163

до 202

преди 11 години

Така е , ясно личат разликите между стандарта на живот тогава и сега. Без аятоласите иран би бил отворена,богата и модерна държава. Само дето тия аятоласи не говорят от името на народа,защото повечето иранци гледат да избягат и се кефят на запада и слушат нелегална американска музика и филми.

162

до 167

преди 11 години

За съжаление Русия се управлява от др. ШАЛОМОВ, ЭПШТЕЙН познат ти като Путин, от МЕНДЕЛ ДАВИД ААРОНОВИЧ познат ти като Медведев. Ще спра до тук.Да не би да си въобразяваш, че тези двамата са със Сирия и Иран??Не ставай смешен.Помним Либия, Ирак и разбира се Сърбия.ВСИЧКИ ПОВЕРВАЛИ НА "РУСНАЦИТЕ" ПЛАТИХА СКЪПА ЦЕНА.НЯКОИ И С ЖИВОТА СИ