103

Анонимен

преди 11 години

Цецко свободен си. Часат по физкултура свърши!

102

Анонимен

преди 11 години

Стига сте оплювали Цецо.И аз да споря с комунист,който не си пие редовно хапчетата ще изпадна в истерия.Май забравихте 1997година... ядосан коко

101

rekston

преди 11 години

mnogo komuniagi v tozi sait,breeeeeeeeeee.

100

ПРОСТ КАТО ГАЛОШ

преди 11 години

Не виждате ли,че е министър на МВР само защото е приятел на Тиквата,а с голямата си наглост този тъпигьоз слага и негови приятелки за съдийки на високи постове в София!

99

Анонимен

преди 11 години

ох, *** не са спирали с тъпите си провокативни номерца. Кокала им го зеха и сега са като гладни вълци, че и парите изхарчиха на миналите избори. Дано още повече се поохарчат и се затрият от управлението на страната... Дано

98

Анонимен

преди 11 години

Всеки срещу ГЕРБ е национален герой! Хвала!

97

Анонимен

преди 11 години

Безумен поглед...диагнозата е ясна

96

4око

преди 11 години

Тиквата към шистака:-Цецо, ти завършил ли си полицейска академия?-Не, но съм гледал филма...

95

Професора

преди 11 години

На изборите в Кюстендил Герб беше едва трета политическа сила.Герб си вземаха поука и на изборите в Белоградчик полицията с репресивни мерки изкара цялата ромска махала да гласува за ГЕрб.Въпреки получен 100% ромски вот от този град Герб едва добутаха до 22 процента от вота.Извод: герб отново ще си вземат поука и на следващите парламентарни избори трябва да бъдат следени много изкъсо и да не позволим да ги фалшифицират и купят.

94

подривна дейност

преди 11 години

От както гнилият режим на пожарникаря е на власт, не е заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те са поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Цецо Лажецо, чрез бездействието му!

93

Анонимен

преди 11 години

Защо на снимката е първата Калинка на ГЕРБ?

92

спонсор на МВР

преди 11 години

За ваше сведение, разкриваемостта при обирите на жилища в България е само 6%. За какво да бъде похвалена полицията? За това, че 94% от обирите остават неразкрити? За 20-30-те обира на ден само в София? За редовните ежеседмични показни разстрели?

91

Яко

преди 11 години

Кофти е начело на държавата да има управник с прякор...В римско време император Гай Цезар Германик е бил известен сред народа повече с прякора си - Калигула /Ботушчето/... Та същият този Калигула назначил коня си за сенатор...В друго историческо време на власт дошъл друг управник, известен сред народа повече с прякора си - Тиквата... Та същият този Тиквата назначил Пудела си за министър...ИЗВОД: "В обкръжение от калинки, Пуделът може да се счита за кон".

90

Некадърен

преди 11 години

ЦвЦв е най-слабият вътрешен министър, който изобщо е имала България. Некадърен. Човек без никакъв, не само оперативен опит, но и с липса на какъвто и да е нюх. Комплескарско чувство за кариеризъм. Неграмотна лексика, очевидно липсващи ерудиция, професионализъм и обща култура. Фройдистко озлобление и злопаметен. Наизустени купешки изрази, фрази с изумително профански сложни съставни изречения. Цецо Апартаменто превърна МВР, по време на режима на пожарникаря, в наказателна бригада от мутренски тип, с безобразно дилетантски разследвания, със скалъпени досъдебни производства, с лъжци, превърнати в поръчкови дежурни свидетели.

89

Професора

преди 11 години

Призовавам всички мислещи и отговорни Българи,които не искат децата им да работят зад граница,които искат достойни старини и пенсии,добро образование и здравеопазване,да се присъединят към структурите на Национален Фронт за Спасение на България в тяхното населено място.Призовавам способното да мисли население открито да агитира и изобличава мафиотите и олигарси.Призовавам главния прокурор,ако е запазил поне малко морал и достойнство да подведе под отговорност Бойко Борисов и цялата мафия!!!!!

88

svetlio

преди 11 години

Бас държа,че този ***(атентатора)въобще не е знаел каквоноси на гърба си,и някойот страни му е видял сметката със едно SMS-че...

87

Няма пробив

преди 11 години

Няма пробив в сигурността, категоричен е обаче Цецо Лажецо. Само дето има 8 убити и 32-*** ранени. Това ми напомня вица "Операцията мина успешно, само дето пациентът умря"!

86

Анонимен

преди 11 години

Напишете в ютубе "Тайната армия на САЩ" 7 части са. Тия са много НАГЛИ!

85

спешни мерки

преди 11 години

МВР предприема спешни мерки за укрепване на границите! На всеки сто метра ще сложат по едно бостанско плашило със снимката на Цецо!

84

НЕЧИСТИ ПОЛИТИЦИ

преди 11 години

Затова, нечестивите няма да устоят в съда, Нито грешните в събора на праведните;Защото Господ наблюдава пътя на праведните; А пътят на нечестивите ще бъде погибел.