143

зъл

преди 11 години

Вместо да ми плещи простотии да си свърши работата и по точно като иска да плащам осигуровки да ми се посочи точно, ясно и просто какво получавам срещу това и да си оправи закона като внесе изменение, че във всяко болнично заведение което има договор със здравната каса трябва да ми бъдат задължително предоставени тези услуги! А не да си плащам осигуровка, да ми издават направление след един месец, щото те били лимитирани и били свършили, а като отида в някоя болница съответния специалист да ми обеснява, че баш той не работел със здравната каса и можело да ме прегледа, ама само като си платя. Да направи и публичен регистър на лекарствата и т.н. скъпи консумативи в който да фигурира и информация за съответните аналози и цени в др. страни от ЕС. Защото на мен ми писна да ми продават тук един пирон за счупване за 2000 бона, а същия да струва в Германия 200 евро!Тогава аз ще съм склонен да си плащам осигуровките. До тогава духат супата.

142

КВО СТАа,.. В Бг?

преди 11 години

За ---23г.,всички министри и експерти ,все по-крадът!

141

до 159

преди 11 години

аре заври си един фишек отзаде па ти с това БСП бе! По-долни от тия мръсни комунисти няма, те ако дойдат на власт държавицата ни ще изчезне съвсем!!!! Как може да сте с толкова промити мозъци не знам! Комунисти ще ми хвали, кратуна..

140

АЗЕ

преди 11 години

Вече 23 години-----НИЩО В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НЕ СЕ СЛУЧВА ,САМО -----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ!

139

зиино

преди 11 години

Тази дуловска *** ли е министър? "Егати държавата , щом аз съм министър..." беше казал един достоен човек преди време. Уви , сегашните властимащи нямат такова чувство за хумор , а тази кукумявка ръси глупост след глупост.Всеки следващ министър от ГЕРБ , задължително е по-*** от предишния! /баба Ана-Мария , плешивия гинеколог от Кюстендил и дуловската ***/

138

-------ЗАЩО-------

преди 11 години

ЗАЩО В СТОЛИЦАТА--СОФИЯ ,НЕ СЕ ИЗМИВАТ УЛИЦИТЕ ,ВСЕКИ ДЕН....?

137

до 159

преди 11 години

Верно ли било,че имат???Ами те не са ли в друг ресор-доносници,олигарси,мошеници и крадци.Това е ресора БСП,от експерти!

136

АА

преди 11 години

Чета и гледам новини,трябвало за да се издържа 1човек 547 лв.а знаят ли с колко пари се издържат най-малко едно тричленно семеиство,горе долу с 500 лв и влизат и плащане на сметки в това число.Има и с много по-малко може би.Какви здравни усигуровки да се плащат след като оцеляваш на ръба.На тези хора само пари са им в главата.

135

Тани

преди 11 години

Толкова *** министър не сме имали досега..Няма такъв *** и ***..!

134

Анонимен

преди 11 години

Тази иска да пълним здравната каса. А къде са 100 те милиона, които гушна от касата и на знае за какво ги похарчи... Наливайте пари и тази пръдла да ги харчи безотчетно.

133

неразбрал

преди 11 години

Само не разбрах при положение, че има цял кодекс в който точно е описано как се определят вноските, как се плащат и как се събират принудително ако не бъдат платени, че и цяла Агенция с 500 млн. бюджет и бонуси си имаме, какво им пречи да си вършат работата, та искат някакви други репресии срещу хората. И тази очевидно е много *** - декларация от НАП искаха от този който продава, а не от този който купува - така че да не плещи глупости, че тоя дет си купувал кола или апартамент значи имал пари.

132

Анонимен

преди 11 години

Обяснявам за случайните читатели на този "сайт" как платените коментатори манипулират коментари с + и -:1) Написвате партииния коментар и все още НЕ гласувате за него(може да се манипулират и чужди коментари).2) Копирате линка от адрес бар-а.3) Отваряте си толкова подпрозореца, с колкото искате да гласувате и гласувате от всеки един подпрозорец за съответния коментар.4) След последното гласуване резултата е готов и отивате до партиината каса и си получавате хонорара.:)Справка-всички зелени коментари. Правя демо-слагам си десет +

131

Анонимен

преди 11 години

Това ли беше ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ НА ГЕРБ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ? А-а-а ДОООБРЕ! Много е убаво и УМНУ дитету

130

Анонимен

преди 11 години

Тази малоумница какво я показвате въобще да и гледаме сейра? Първо пуска *** си предложения в общественото пространство и после се явява за да каже че много проста и няма да се случат нейните ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

129

Анонимен

преди 11 години

Само БСП! Наистина имат най-добрите експерти на всички нива.

128

Анонимен

преди 11 години

проста ли била? Не е до проста, ами видяха, че простия народ си мълчи и му се качиха на главата. А пък и тая "опозиция"? Костов, днес не подкрепихте вота за недоверие...утре да не се пишете за още по-силна 'опозиция"? *** сте всичките в парламента! Когото и да...все ще е право!

127

147

преди 11 години

Е как къде отиват сега парите от осигуровките?Ми Боце ти каза - в магистрали. :)))

126

Анонимен

преди 11 години

Тия *** още не мога да проумеят, че за 3 години ни докараха до не чувала мизерия и че наистина безработицата е в широк мащаб и има хора, които няма откъде да вземат. Друг е въпроса с ***, които живеят на гърба ни. Едва ли ако получавам нормална заплата, няма да се осигурявам. Това е милиционерското мислене с 2 гънки.

125

До НФБ

преди 11 години

Здр. вноска на 2000 лева осигурителен доход е 160 лева на месец, 1920 лева на година, 76800 ле. за 40 години. Аз лично се осигурявам на толкова, но защо- парите отиват за разни ***, дето всяка година раждат "по спешност" и тем подобни. Аз плащам и допълнително здравно осигуряване, а ако ми се наложи нещоо, пак трябва да плащам. защо? Вместо да се регламентира какво е спешна помощ, че не може всички дето не си плащат осигуровките да ги лекуват като спешни, тая овца ще взима личните карти и п

124

Анонимен

преди 11 години

"Атанасова до последно държеше на спорната поправка". Държала се е за нещо друго, хабер просто изглежда си няма от медицина. Всичките им експерти на тия *** са такива.