69

Анонимен

преди 11 години

От друг град в България съм и напълно подкрепям Янакиева. От ГЕРБ си знаят, който не е с тях, значи е против тях и веднага искат оставка. Време е вече те да си ходят.

68

Анонимен

преди 11 години

Е! Росито не отговаря на естетическите изисквания на герберите в стил "Искра Фидосова":)))

67

73

преди 11 години

Знаем кой ни докара до дъното бе гербер! Предишните:))))))))) Като почнеш от хан Аспарух и стигнеш до тройката:))) Толкова сте прозрачни:))) Само че за първи път обявиха, че:1.Северозападна България е най-изостанал район при ГЕРБ, а не при тройката!2.Че България задмина по корупция дори тройката при ГЕРБ3.Че Норвегия иска да напусне Шенген, ако България везе в Шенген при ГЕРБ4.Взриви си онкоболен заради спрени лекарства за първи път в света при ГЕРБ5.СИМО от ЦРУ обяви името на един... и т.н

66

Анонимен

преди 11 години

Оооо тиквеника не се умори. Боко е красавец в сравнение с тази крадла и знаете ли защо ,защото червеният ориол я издава и няма как да се скрие " колко е добра" .Разбрахме вече добра е в краденето защото всички с червен ориол се раждат добри.

65

Малко реалност

преди 11 години

DNES.BG е сложил много тенденциозна снимка.Жената си изглежда съсвем добре за поста, който заема.Вие да не искате 20-годишна манекенка в Града на рудата?Герберите и такава могат да сложат на такъв пост.След Румяна Желева, Калина Илиева и всички подобни герберски протежета...

64

72

преди 11 години

Не си виждал снимка на Боко, затова не ти харесва тази:))))

63

ИСТИНИТЕ

преди 11 години

В тази държава всички са крадливи, но някой са по-свестни като хора, а други са по-егоистични. За злобните и злите няма нужда от коментар.Тази жена си върши работата от години, а ГЕРБ се опитаха да я злепоставят, компрометират и дескридитират преди години и методично се пробват, за да си поставят свои човек на кметският пост. Последващите корупционни практики са ясни за всички.Борисов има такъв манталитет и го предава надолу по стълбицата на герберите.

62

ДО 69

преди 11 години

Я НЕ ДЕМАГОГСТВАЙ ,ЗАЩОТО И ГЕРБ СА КАТО ПРЕДИШНИТЕ . ГЕРБ СА ОТ ТРИ ГОДИНИ А КОЙ НИ ДОКАРА ДО ДЪНОТО ? ПРЕДИШНИТЕ АКО БЯХА СВЕСТНИ ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ,КОЛКОТО И ДА СА ЛОШИ ОТ ГЕРБ НЯМА ДА НИ СЪБОРЯТ. И В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ СЕ СМЕНЯТ ПРАВИТЕЛСТВА НО ХОРАТА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ А ТУК САМО ТРИ ГОДИНИ БЯХА ОТМЕСТНЕНИ КОМУНИСТИТЕ ОТ ВЛАСТ И ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА БИЛА НА ДЪНОТО СЯКЪШ ПРЕДИ БЯХМЕ НА ВЪРХА.

61

Веско

преди 11 години

Срам ме е, че тази представя Перник !!! Спечели с 3000 гласа повече и то малцинствени ... снимката говори достатъчно. Нещо като дружиина ръководителка от 80те !

60

Анонимен

преди 11 години

До 62 Не съм се объркала знам колко време хората живяха по фургони и знам как точно се раздаваха кредити от нашите помощи ,защото по това време бях касиерка.

59

ясновидка

преди 11 години

Тази и с просто око се вижда ,че е ГОЛЯМА КРАДЛА !

58

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ удариха дъното! От страданието на хората, политика правят! Нещастници!

57

до 63

преди 11 години

Да Огнян Донев и Любомир Павлов са толкова червени че по-вече няма как. Това ,че Павлов се беше боядисал син за да окраде още в началото на промяната по-вече това не го прави демократ. Те са си комунистически издънки точно като Костов и Пръмова. И каквито и одежди да облекат ще си останат комунистически издънки, научени да крадат и то как....

56

Анонимен

преди 11 години

Аз не съм гербер и гласувам само по съвест и обръщайки се назад и правейки си изводи. И май този път няма да гласувам за никого,защото и Герб мисли по-вече за монополистите отколкото за народа, остави пенсиорерите на хляб и вода ,но да гласувам за демагози и лъжци като БСП- никога по-вече. Сергей е едно пале пуснато на свобода и което знае само да лае....и Европа ще осъзнае колко много е сбъркала като го направи шеф на сициалистите,защото е гола вода едно ненаситно лъжливо и алчно пале.

55

Анонимен

преди 11 години

И какво е крала кметицата, като хората явно си казаха, че всички откази са от Междуведомствената комисия! Да си искат парите от Цветанов! Аз лично ще продължа да пращам СМС-си, защото не съм гербер, който извлича дивиденти от нещастието на хората! Това мога, това правя!

54

Роми Изнудвачи

преди 11 години

След земетресението са били раздадени 104 палатки и 38 фургона на жители на общината, чийто домове са пострадали от природното бедствие. До момента обратно са прибрани 20 палатки, обявиха от общината.И в какво живеят тези мили, горки роми след като са си продали палатките, раздадени от общината след земетресението?

53

за 46

преди 11 години

ОГНЯН ДОНЕВ И ЛЮБО ПЪПКАТА били червени мутри!Ха,ха, ха!Ти изпочупи мивките и тоалетните гърнета!

52

58

преди 11 години

Нещо си се объркала за Стражица! май махленските клюки са ти в повече! Аз лично познавам поне 10 човека, който получиха помощта и си оправиха къщите!

51

МАНЯ

преди 11 години

НЕ ПОЗНАВАМ НИКОЙ ОТ ПЕРНИК- ТАЗИ СУТРИН ГИ ГЛЕДАХ ПО БНТ И МИ НАПРАВИ МНОГО ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ДВАМАТА ОТ ГЕРБ МИСЛЯ ЧЕ БЯХА СЪЖАЛЯВАМ НО ТЕ НЕМОГАТ ДОРИ ДА СЕ ИЗРАЗЯВАТ ПРАВИЛНО И СИ КАЗАХ КОЛКО НЕКОМПЕТЕНТНИ ХОРА УПРАВЛЯВАТ ПЕРНИК ДОБРЕ ЧЕ Е КМЕТИЦАТА КОЯТО НАПРАВИ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЖЕНАТА Е ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТНА НЕ РАЗБРАХ САМО КАКВО ИСКАТ ТИЯ ДВАМАТА ДА СТАВАТ КМЕТОВЕ ГОРКО НА ПЕРНИК АКО ТЕ УПРАВЛЯВАТ

50

53

преди 11 години

Това ли искате герберите! Хората да не пращат помощи на Перник, защото не сте свалили с избори кметицата! Е! няма да стане! Разумните хора не са гербери и това личи от поста ти некадърен гербер! Искаш хората да страдат, но няма да стане! Хората вече се обединяват срещу хунтата от ГЕРБ!