208

Веско

преди 11 години

Аз не изкам да изпадам във фенски пристрастия,казвам истината.Два грамофона техникс 1200 sl,Серато sl1 мксер Stanton M303 .DELL inspirion - отличен,Ама не става за музукантски цели.Eй тука има едно макбуче 13 за някой лев го бях взел.Епъла е само за музиканти;:)

207

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност не може да е на Самсунг. Не мога да се съглася, че Епъл е компания сглобчик, защото разработват голяма част от технологиите в продуктите си, а технически идеята се реализира от друг производител.

206

Кирил

преди 11 години

А да си виждал конкурент на новия ретина дисплей макбук про?---------------------Да не би да е пак на Самсунг?(Никога не съм бел привърженк на електрониката на Самсунг)Но Самсунг е компания - производител,Eпъл е зглобчик. Качеството но хардуера на Епъл е различно,откакто компанията изнесе изцяло произвдството си в Китай

205

Анонимен

преди 11 години

Епъл никога не са били с най-мощния хардуер, а и не са геймърски конфигурации, каквито са Alienware. А да си виждал конкурент на новия ретина дисплей макбук про?

204

Кирил

преди 11 години

Гледах клип,на който съревновават Dell alian ware 18 и Aррle macbook pro 17 - и двете конфигурации от най-висок клас.Тежки 3D и графика.DELL- а буквално смачка лъскавия епъл,който на моменти дори забиваше. Клипа го има в youtube

203

az

преди 11 години

"До колкото знам Самсунг също не разработват военни технологии;)"Да, а ти нищо не знаеш, така че ...

202

Анонимен

преди 11 години

Да, нормално е да гледаш чуждия продукт и да го изкопираш 1:1. Я виж снимки на първия Галакси телефон, да бяха поне нещичко променили по дизайна на корпуса, така не се прави, много е елементарно. За военните не знам, Епъл правят продукти, които изобщо нямат за таргет военните, че да се съди по качеството им по това, дали военните ги ползват или не. До колкото знам Самсунг също не разработват военни технологии;)

201

до 228

преди 11 години

Човек, събуди се ...

200

патакюта

преди 11 години

Нормало е да гледаш продукта на конкуренцията за да видиш техните грешки и да го направиш по - добър във всяко едно отношение. Само че епъл гледат фактите като дявола евангелието и имат силни лобисти(платени) в щатите. Ако и продукта им беше стока щяха да го наложат масово на военните, каквато идея имаше. Само че не успяха, защото се оказа че качеството му не е на ниво и че ще е повече опасен отколкото полезен. Потърси по темата и сам ще се увериш.

199

патакюта

преди 11 години

Имаш предвид, че епъл се опитвт да защитават чужди патенти? Ами съгласен съм с теб. Като патента за мултитъча например. Или като паптента за сивия цвят :)...

198

аз

преди 11 години

В същност точно Епъл са тези които мрънкат като момиченца. Жалка е историята, наистина!

197

от 224

преди 11 години

edit: "за срещата Му сЪС Стийв"

196

до 223

преди 11 години

Всеки ден тръпна в очакване да Го видя. Да усетя присъствието Му, да чуя за разходките Му в Купертино, за срещата Му с Стийв, както и за хилядите Му невероятни приключения! Не знам каква е причината за отсъствието Му, но определено ми липсва! НабухвателЕЕ, къде си ?

195

parlamaentarist

преди 11 години

до 221 Пич, заигравам се с пост 216. Това Опорит го има в последния ред на този пост. А за наблюдателя е вярно :)

194

HCC до 220

преди 11 години

За джаза не знам, но за Епъл знам доста неща. Погледни напред, производствената им програма вече е формирана за следващите 18 месеца. Ако Шарп изпита затруднение, което вече се случи, това значи, че отново ще купуват, искат не искат от Samsung. Аз говоря по същество, не с общи приказки..

193

до 218

преди 11 години

Не знам за какво се бориш, но правописа ти е ужасен!

192

Анонимен

преди 11 години

Акциите на Шарп какво общо имат с Епъл. Те ще произвеждат дисплеите им. А на Епъл печалбите стават все по-големи, естествено че този възход не може да продължи вечно, но много май си се пуснал в джаза. Имаше коментари като пуснаха iPad, че това е края на Епъл, щото никой нямало да си купи просто голям iPhone, само че се оказа точно обратното и той се оказа един от най-бързо продаващите им се продукти.

191

HCC

преди 11 години

Нескронмо, но с гордост искам да обърна внимание на едно мое предвиждане, което изложих в темите за Епъл, и то се сбъдна. Преди време, разни некултурни профани, държащи се неприлично, комнетираха мои постове, а не по същество темата за Епъл. Ето сега, 04.08,2012 акциите на SHARP се сринаха с 30%, което означава ОГРОМЕН проблем за Епъл, които купиха преди време, активите им за производство на дисплеи.Факт - Епъл продължава да взима грешни бизнес решения!

190

parlamaentarist

преди 11 години

Мишо, не бъди толкова опорит да казваш на черното бело. Опоритостта не води до нищо добро. Е виж какво стана с наблюдателя - вече не исползува тоя ник тука.

189

До Мишо

преди 11 години

Нали не се опитваш да ми кажеш, че си внушавам че работата ми на iMac-a само ми се струва и си внушавам ,че е много по-гладка от тази на което и да е PC, което съм ползвал преди? Да не говорим, че освен, че работят уникално добре, епълските продукти имат и уникален дизайн, те са пионерите в него и за разлика от всеки друг компютър, iMac-a не изглежда като нищо друго и отдалече ти става ясно, че е продукт на Епъл. Вчера си взех Епълски рутер и само по опаковката си личеше, че е на Епъл, всичко е направено страхотно, от начина по който са подредили артикулите в кутийката, до размерите и вида на корпуса на Airport Express-a. Не мога да разбера как може да има хора, които толкова опорито да казват на черното-бяло.