73

Анонимен

преди 11 години

Ново правителство ни трябва няма кой да ни поведе къде сте бе мишки 1000 партии и нищо.

72

Анонимен

преди 11 години

Значи тая признава че всички институции не работят ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА АЛООООО ОСТАВКА

71

Иво

преди 11 години

А казваха, че парите не миришат.....Тоя, полу-приведения......как само се е "надишал"...а Рапона и Цветито - направо са се "отровили"......

70

до 85

преди 11 години

Може би, но вече обявиха че Асад има мнoго химически оръжия и ако някъде по света cтане нещо ще обвинят Асад, тъй че умната.

69

не се поддава на нат

преди 11 години

Току що излезе съобщението, че Европейската общност не се поддава на натиска на Израел и не квалифицира Хизбула като терористична организация.

68

Анонимен

преди 11 години

Боко тиквата е Асад на балканите.

67

Анонимен

преди 11 години

*** !

66

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ е силовото крило на БСП(БКП)!Пуснаха ги защото казваха,че ще свършат работата вместо тях.Оказа се,че работят за себе си.Обърнаха се срещу народа,а това няма да им се размине!

65

!

преди 11 години

Ти им викаш: "ОСТАВКА!", те ти викат- "Няма!" АЛОООО! Кой ви докара на власт?! Същия този народ, който ви проклина в момента и ви иска да се махате! А? Не е този народ ви докара на власт? А кой? Ааааа- този от махалите! Ясно- е, този "народ" си живее добре, той оставката ви няма да иска, той покрай вас е разбрал какво е живот- вярно е!

64

ТАТО

преди 11 години

Ако са истински хитреци, поне един шеф ще си подаде оставката.Просто за да запазят властта, но така би постъпил умен човек...в името на спокойствието на народа!

63

Анонимен

преди 11 години

Алексей е приятел на Бойко и Цецо да не се прави на ни лук ял,ни мирисал.Някой ден те ще си пият шампанско на някой остров и ще се смеят на матреяла.

62

Анонимен

преди 11 години

Пържолки за платените писачи на герб.

61

Анонимен

преди 11 години

"Сега ако са помогнали с пари ГЕРБ ок!"Това не са пари на някой гнусен ***. Това са твоите и моите пари, събрани като данъци, дадени на ГЕРБ като държавна субсидия и похарчени от ГЕРБ за поредния ПР.С това момиче, дано да е излекувано, ГЕРБ се опитва да ни накара да забравим хилядите страдащи и вече починали заради тяхната уродска социална политика. При ГЕРБ само най-богатите просперират. А най-бедните гният!

60

Алото

преди 11 години

...мит е това че има платени драскачи...бе кой ш'ти даде и 5 стототики за това бре аланколу? нито БСП,нито СДС,нито Атака и която и да било партия,най-много да вземеш награда...голяма награда,ама от *ур брада ! :))))))*** с ахмаците ви ! :)))))

59

galivlad

преди 11 години

Не им искайте оставките! Ще дойде време те сами ще им парят в джобовете, ще се чудят сами как са се навряли между шамарите, един ден сладко ядене, не може да оправи много дни газане на себеподобните! Ако се следва теорията на Дарвин дори и при маймуните има бунтове! Ако следваме теорията на Библията, там Господ решава! Те сами да избират маймунски бунт или Библейски съд!

58

Как мислите?

преди 11 години

Сега ако са помогнали с пари ГЕРБ ок!Обаче аз друго си помислих когато се случи нещастие с инсулта на един млад наш талантлив артист.Изпрати Бойко самолет да го докара,оправиха го и после се появи реклама на ''Лев инс'' от същия артист.Ако както твърди Цецо,Алексей е престъпник,то защо Бойко ще помага на човек,дето прави реклама на фирмата на престъпник?Неблагодарен ли е артиста към жеста на Бойко,или са дупе и *** с Алексей??????????

57

до 55 Справедлива

преди 11 години

Не всички изхождаме бонбонки ''Виолетки''АЛОУУУ!!!!!Това,че ти можеш да ядеш пасти,докато други нямат за хляб си е твой проблем!!!!!!!!!!!!

56

бай-Драган

преди 11 години

Нека не забравяме кой създаде групировките...май Бойко а...или БКП(преименувана на БСП) с активното съдействие на ДС !Ам то така станало и в Италия с мафията,уж да защитават правата на бедните,те се превърнаха в най-опасната пасмина...дамммм...защитават бесните ама на св. ,мислят само за алчноста си и как да вгорчат още повече живота на хората....на нацията ! ;)

55

don

преди 11 години

кога ще издигним паметник на цецонабират се средства за мемореал на срама на който кръсник ще бъде най - големия дупедавец ва България ЕВРОПА ЯСНО ГИ ОБРИСУВА каза им истината в очите а лакей паметник ще вдигаОСТОВКА

54

Анонимен

преди 11 години

А пък на мен ми се повръща...