105

до 114

преди 11 години

В Гърция съм бачкал, а в Сърбия имам рода. НЕ ПОЗНАВАШ ТИЯ НАРОДИ!Едно е политиката, друго е какво мислят хората. Знаеш ли колко турци и помаци бачкат в Гърция? Кое интересува повече афендикото? Да си прибере реколтата или да мисли за подялбата на Кипър? За Сърбия имаш някакво право, но не с/у турците, а с/у албанците. И тук става въпрос за откъсване на жива плът от снагата на родината.Виж какво пишеш? Значи хората искат да учат бг език, а ние да ги посрещнем "с танкове и картечници".

104

до 116

преди 11 години

И какви са те? рязане на уши, сечена на глава, набиване на кол, избиване на сем. ? Тов али си видял?

103

Асанчо

преди 11 години

Повечето националисти,дето хулят по-различните-според тяхната теза,съм сигурен,че живеят на гърба на държавата,или на гърба на родителите си!!!

102

Анонимен

преди 11 години

113-аз съм жив свидетел на техните страдание като много други, които за съжаление си мълчат за разлика от мен .

101

_Ястреб_

преди 11 години

Докато интелигентните хора се стараят да научат чужди езици и поощрят изучаването на техния език си от чужденци, българите не искат чужденци да изучават техния език! Както и те не го изучават. На приемните изпити по български език и литература в Софийския университет, няма нито една шестица!!!! Над 1,500 души на изпита - нито една шестица!!! Алоооуууу.... драги ми български братя! Оставете ни поне ние, турците, да се погрижим българският да не измре!

100

до 112

преди 11 години

По-толеранти към тях от нас няма. В Гърция и дум не сикат да чуят за тях, дори и обжразовани хора учили в чужбина- за тях те са по-нисши от животните. Да се благодарят , че не сме като сърбите, защото през 89 г когато Турция си затвори границата и заяви, че няма да приеме повече бг мюсюлмани, те се върнаха и ги приехме да живеем заедно. Ако бяха сърбите с танковете и картечниците на границата щаха да ги чакат, само и само да не се върнат и крачка назад. И вместо блрагодаря, варвари сме били.

99

до 112

преди 11 години

Какви точно злини сме извърили към тях?! И ти ли четеш пренаписната от тях история, за да се реабилитира геноцида 5 века тук над нас от техните деди ( нали са турци, занчи са наследници и на башибозука и другите подобни, клали и тероризирали векове наред). не знам кои са варварите, ти ако си- не си българин и си стой в Анадола

98

до 109

преди 11 години

За нещо повече над другите ли се вземаш, за нещо по-велико ли, като демонстрираш толерантност и изобщо с това мнение. ние с тази наша толерантност затова сме се докарали дотук- да тъпяим всякакви да ни се качават на главата и в страната ни да ни казват как да живеем.

97

do 105

преди 11 години

Запази си патоса, нищо не казваш. Писан ми все да ни казват колко сем злобни, долни и какви ли не апокалиптични картини. Писна ми смешници да ми дават квалификации снизходително как сме щели да изчезнем и т.н.Тук споедляма мнение и това че не тио харесват е твой проблем. На мен товето не ми харесва. Не чети, ако не ти харесва. Я, тази новина да се публикува в Гърция и изобщо кажете думата турци, и гледай какво става. Я в Сърбия публикувай и чети коментари как ще заколят този или онзи. ***!

96

do 105

преди 11 години

100% си прав ... Нали и аз това казвам, че България не върви на добре с ТОЗИ народ.Столетия негативна селекция са довели до това, че е оцеляло най-долното и мръсното.Силните са били избити.

95

Анонимен

преди 11 години

Вие сте там защото правилно сте разбрали,че сме 2 свята,които нямат нищо общо /затова сте се изселили/.Затова най добре ние в нашия вие във вашият!

94

марио

преди 11 години

има новини на турски при нас защо при тях да няма български

93

от 105

преди 11 години

Не вървим на добре. Гледам минусите, дето сте ми ги сложили и не проумявам как се *** тоя народ.Хора, СИЛНИЯТ ЧОВЕК Е ВЕЛИКОДУШЕН, ТОЛЕРАНТЕН И ЛАРЖ.Слабият човек е злобар и завистник. Но четейки коментарите ме побиват тръпки. При толкова много слаби хора, то ще рече, че и народът като цяло е слаб. Тоя народ няма да щурмува Одрин, няма да превземе Тутракан и няма да устои при Дойран. Слабите народи умират и на тяхно място се настаняват силните и жизнените.Боже, пази България!

92

БРАВО НА РАЯ 102

преди 11 години

Това е най-смисленият и най-българският коментар до момента. Е, не че съм ги чел всичките, но поне тая страница прочетох. Много голям българин ли си , когато псуваш другите зад монитора. Зад монитора бъди човек и псувай /ако ти стиска/ в лицето.Има руска поговорка - "По вкус и цвет приятели нет".Да са живи и здрави нашите приятели от съседна Турция.

91

Анонимен

преди 11 години

В Русия въведоха изпит по руски, история, ако иска някой да стане руски гражданин. как така има бг граждани, които не знаят български и вярват, че България, Гърция и Сърбия са били винаги от османската империя, никога независими държаваи преди това и че тук изведнъ сме откраднали земята като сме решили да сме независми?не знатя кой е Боте, Левски, да не говорим за цар калоян или цар Борис I ???? И такива хора са българи?!

90

рая

преди 11 години

Езикът е богатство, нека да учат . Много злобари, всичко им пречи. Оставете ги хората, като са решили културен център да си направят, да си го направят. Предполагам, че и заплатите на учителите, те ще ги плащат. Има наши турци, които мартеници носят, яйца боядисват, елхи купуват и те носят на гърба си кризата. Трябва да се уважаваме като хора, проблемите ни са еднакви.

89

Анонимен

преди 11 години

Няма хора от ни една страна, които да не се почувстват поласкани, че някой иска да изучава техният език. Опаааа... Има една такава страна - България.А бре хора, това е добра новина. Защо се пените? Но няма значение. В тоя сайт повечето коментатори са под средно ниво на интелигентност. За съжаление, щом и аз съм тук, значи съм такъв:)). Той, Ястребът, добре писа веднъж за двата начина за оправяне на България - фантастичен и реалистичен. ПРАВ Е.Сега съм в Чехия. Хората си живеят добре. А у нас..

88

ТВ-то

преди 11 години

Я им пуснете новини на български език по националната ТВ. От ще учат български.

87

_Ястреб_

преди 11 години

97 - Няма как да не се съглася с твоя коментар! Само да добавя, че трябва да има и тежки наказания за всеки, който е роден в България и не владее отлично българкия език. Например - за всяка пропусната запетайка - 10 камшика на гол гръб, за грешно писане на "уграмотяване" - 10 минути пръстчетата в контакта, и 10 тояги по тъпата кратуна!

86

А , НЕ !

преди 11 години

Хайде стига анадолски номера ! Сега си биете челата в стената, че в цяла Европа ви наричат турци ! Български лични карти не искате ли, а ?