60

Его

преди 11 години

Кой предизвика световната икономическа криза,която плащат най-бедните!В кои страни всяка седмица някой психопат избива невинни хора!Гърция,Испания,Португалия ит.н. кога са приети в ЕС!Кой рассипа нашата промишленост,та сега северна България е пустиня!Откъде дойдоха в България проституцията,мафията,трафика на хора и наркотици...! и т.н.

59

Апостол Апостолов

преди 11 години

Преходът в България отдавна свърши. Но американската глупост никога няма да свърши!

58

Анонимен

преди 11 години

Боксува мафията на банкерите в ЕС

57

Данчо

преди 11 години

Всички мнения,духовити,верни до болка!Политиците,като са се надупили,защо ние го отнесохме?-Ами защото сме *** мазохисти!Търпим 67години тая пасмина!И критики от кого?От световни бандити във всичо и навсякъде!

56

Анонимен

преди 11 години

Хихи, западняците всичката я втасаха и сега ние и румънеску сме им последния останал проблем преди пълната и окончателна победа на демокрацията... :)Пък и винаги ще се намери по някоя тяхна *** да обяснява на всеослушание колко сме зле и колко сме корумпирани все едно, че те не са...

55

Анонимен

преди 11 години

като не остана нищо за крадене в държавата политиците ни започнаха да се продават на чужденци ама за наша сметка и маи бая започнаха да ни оплитат

54

Casper

преди 11 години

Стига храна! Зле сме, много сме зле... и по-зле става - Като не остана нищо държавно за крадене ГЕРБоко и цялата мафиотска *** използва държавата и малкото изградено да краде от ЕС и откъдето може. Може би гърците са прави за едно - траем като скотове, а е време да изпратим управленската мафия с камъни!

53

Анонимен

преди 11 години

NY Times е *** на световната банка, която в лицето на няколко човека .. само се чуди как да пороби още някоя недоразвита държавица.. та сега сме им криви, щото не сме имали пазарна иклономика.. толкова явно изказване в посока робство, рядко се вижда - насладете се.

52

Анонимен

преди 11 години

ДО 65 и в америка се навъди доста *** щом взаха да дават гражданство на българи КВО МАЖЕШ ДА НАПРАВИШ ТИ ЗА АМЕРИКА ЩОМ ПЛЮЕШ МАИКА СИ

51

Анонимен

преди 11 години

има една поговорка -много баби хилаво бебе - и нас много взеха да ни мислят как сме

50

Анонимен

преди 11 години

dobre che ni priexa da vzemem grajdanstvo ne da jiveem sred boklyka ,ostanete si drygari i drygarki s *** .mnovi vi zdrave skapani komynisti kapitalisti selski tarikati samo *** i drogiranite maloymnici shte vi dovarshat ima vreme .

49

Анонимен

преди 11 години

буксува заради вас хамериканци ето исага ни натресахте камикадзета

48

Анонимен

преди 11 години

мутро-милиционеро-милионерите, купени от ЦРУ, които разграбиха България и изнесоха паричките в Швейцария и САЩ ги чака съдбата на Кадафи. Ще ги обвинят че капиталите им са свързани с наркотици, тероризъм или нещо подобно и - запор на сметките, куршум в челото... дано и ние да не го отнесем, като либийците...

47

Анонимен

преди 11 години

Не мога да споря с преподавател по политически науки ама не споделям възхищението му от ЕС.Реално кво стана последните 15-20 години?Дали под външен натиск дали от прословуто чуждопоклоничество и алчност България загуби почти всичко от ресурси и промишленост.Правят се някакви имагинерни реформи колкото да се отбие номера обаче истината е,че с големи крачки се запътваме към аграрна страна със селски туризъм.*** мамата а преди само космически кораби и атомни бомби не сме правели.."сега на кльона"

46

uzunski

преди 11 години

Напротив , прехода върви нормално ,от реален крадлив комунизъм към бандитско-мутренски идиотизъм !Благодарение на приемането на двете нещастни държави много хора се спасиха и продължават да бягат ! Много управници се правят на слепи и не обръщат внимание на обезлюдяването , но скоро ще се обърнат с лице към проблема !

45

anonimen

преди 11 години

ama ako pitate GERB ne e taka daje varvim napred,to rabotata otiva kam nacionalna katastrofa 400 000 bezrabotni i to ve4e oficialno priznati pri 2 000 000 i malko pove4e rabote6ti,edna 4etvart oficialno naselenieto na darjavata ne raboti i 6te gonim polovinata,togava 6te stane stra6no

44

fen

преди 11 години

Буксува им нещо в главите на хамърите.

43

...

преди 11 години

Преход няма! Край! Свърши отдавна! Само че Костов беше единственият политик, който го каза и нямаше кой да се вслуша! Хак да ни е.

42

!

преди 11 години

Преходът в България и Румъния буксуваТо може и по- бързо, ама сме мазохисти, харесва ни много ставащото, дебелеем пред компютрите, отглеждаме малцинствата с нашите пари, наслаждаваме се на наглите политици, наричащи ни кучета и матриял, харесва ни да плащаме сметките си с взети пари назаем, харесва ни безработицата и високите цени на ***, които носим и с които се храним, харесва ни "съдебната" ни система, харесва ни да ни лъжат, че сме мноооого добре!

41

бббг

преди 11 години

Е те американците и ЦРУ ни таковаха майката и сега констатираат изпълненото .