25

Пепи

преди 11 години

Причината за атентата в Бургасmegafon.blog.bg/politika/2012/07/20/nai-nakraia-cionistki-atentat-i-v-bylgariia.981148

24

optimist

преди 11 години

до 28 - Сега сме почти на 8 млрд., Дянков преди малко го съобщи, но червените сайтове като този се ослушват и не публикуват. Знам, че при мисълта за втори мандат на ГЕРБ се изпускате по малка и по голяма нужда едновременно и ви излиза пяна на устата, а и народа няма търпение да екзекутира БСП догодина на изборите. Така че втория мандат е сигурен, въпреки че сте впрегнали и г-жа Пръмова в сремежа си да свалите бат Бойко :)

23

Анонимен

преди 11 години

А с какво право Ахмед Доган от 3 години вече не идва на работа и все още се ползва със статут на депутат и има имунитет? Няма ли кой да им държи сметка на такива като него?

22

socialist 1944

преди 11 години

До 26 много се опасявам че това няма как да стане. 1. сега сме на почти 2 млн и няма как с магическа пръчка да станат 10 млн2. втори мандат няма да има

21

teo

преди 11 години

Госпожо Цачева, направете икономии в ПАРЛАМЕНТА, КАТО ПРОМЕНИТЕ ПРАВИЛНИКА СИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ!!! Този контрол не е парламентарен, защото ВСИЧКИ СИ ТРЪГВАТ А ОСТАВАТ САМО ДЕПУТАТИТЕ, КОИТО ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ И ЦЯЛА ЗАЛА ХАБИ ТОК И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ СРЕДСТВА И ТВ ПИАРИ, ЗАЩО??? ПРЕДЛАГАМ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ДА СЕ ЗАДАВАТ В КУЛОАРИТЕ ИЛИ В ДРУГА ПО-МАЛКА ЗАЛА С ПО-МАЛКИ РАЗХОДИ ИЛИ В БАРЧЕТО ВИ, ЗАЩО НЕ??? Цецке, ПОМИСЛИ И НАПРАВИ ИКОНОМИИ НА БЪЛГАРИЯ,ОК??

20

optimist

преди 11 години

до 21 - къде точно са вложени парите не знам, не ми се рови в сайта на МФ :) Важното е, че не са откраднати, както упорито се опитва да ни втълпи БСП, а напротив - за вторият си мандат ще си оставим 10-ина млрд. ;)

19

socialist 1944

преди 11 години

абе като гледам коментарите на оптимиста моите уважения но виждам че здравната криза в България се задълбочава и става много трудна за овладяване.

18

До Оптимиста

преди 11 години

Потърси спешно помощ при психиатър или мини на по-силни хап4ета.....тия нещо не ти действат въобще!

17

optimist

преди 11 години

до 16 - ами да другарю, ще се плаща за съжаление. Всички плащаме и ще плащаме за глупостите на НДСВ и тройната ламя. Ей го оня ден и заради доклада се червим като домати, пак заради споменатите по-горе хубостници...

16

socialist 1944

преди 11 години

Сега господин оптимист ако ми кажете че не е така. Имахме 8 290.2 млн лв. фискален резерв към 31.05.2009 по данни на финансовото министерство. Към 31.05.2012 имаме 5 046.6 млн. лв. Сега ако ми кажете че тези 3 млн не ги е вложил в асфалт просто незнам !

15

тъп и прост

преди 11 години

до ElektraМила моя ненагледна умнице ,Ако не се лъжа Герб все още са управляващи а не опозиция , защото от написаното става дума че е имало 2 депутата от БСП , 1 от СДС и 1 от Герб !!!!

14

СЛЕДВАЩИЯ

преди 11 години

Път може и да им се молят да идват на работа. Хахахахахха....но пък за сметка на това си вдигнаха заплатките на 6 палки....нека да им е зле. Сега хептен ще се угоят....та ще трябва някой и с инвалидни коли4ки да им носят лоените туловища до парламента. Ужас....или по то4но май цирк пълен!

13

Еlektra

преди 11 години

Опозицията вдигна пушилката и се скриха като мишки.Тях не ги интерасува народните дела ,а собстевените джобове. Извън сградата на парламента е далаверата.

12

Анонимен

преди 11 години

Отчиташ ли ,че там има пари взети назаем, с които през януари ще се плаща лихвата?!Не стига ,че вие сте ***, ами правите и другите хора на такива .

11

ined

преди 11 години

Ами леля Цецка що не я броите? С нея цели 5 дупетата са останали да "работят" до 16.30 часа.

10

optimist

преди 11 години

до 10 - другарю, информирам ви просто. Искам малко да смените репертоара :) Сменете "тиквата открадна резерва дето остави Станишев" с нещо по-актуално :P

9

Клинчов

преди 11 години

Геноцид! А аз отивам на работа и си тръгвам когато трябва и пак не взимам и 1/4 от техните пари.

8

optimist

преди 11 години

На тия тюфлеци кой им е разрешил да не идват на работа или да идват за 1-2 часа?! Аз ако не дойда на работа без уважителна причина ще съм уволнен, а ако си тръгна по-рано или дойда по-късно ще бъда предупреден, че ще бъда уволнен. Крайно време е да се въведе някакъв ред, а Доган *** дето не се е весвал в залата въобще не трябва да взима заплата...

7

бай Петко

преди 11 години

Нямате ли малко срам бе народни изедници. То бива, бива ама чак толкова дебелоочие не бива. И винаги в петък най-много работа имате. Ако някой работник напусне по-рано работното си място от девет баира вода ще докарате за да му докажете какво пише в кодекса на труда. А утре ще се молите пак да ви избираме или узаконяваме. Тогава да се видите отстрани колко сте жалки... и т. н. !

6

socialist 1944

преди 11 години

Господин оптимист "тройната ламя" поне покриваше критерият за адекватност и правеше доста успешни политики, но няма да споря с вас.