114

Българин

преди 11 години

"стартира проверка за истинността на дипломата на бившия депутат и член на парламентарната комисия по образование."В комисията по образование към НС е човек излъгал за дипломата си.Това е възможно само при тези "юнаци"от ГЕРБ.Срам.Те просто се нас..ха.Крадат и лъжат, като че ли идва краят на света

113

анонимен

преди 11 години

Прав си 121!Нищо не се е променило в тази държава!Невежи и неграмотни са навряли интелигентните хора в кучешки ***!Учените хора мият чинии и бършат *** *** в чужбина, а мушмуроци с фалшиви дипломи са заели техните места в държавата!Чудовищна несправедливост!

112

Калинка

преди 11 години

Трябва проверка на всички депутати за завършено висше образование

111

Лисан

преди 11 години

Герб дали ще събере 4 % на следващите избори ?

110

ФАШИСТ

преди 11 години

на кратко - всеки овчар , говедар и подобни професии, имат право да се кандидатират за политически пост ! ДРУГОТО Е ЦИРК !

109

До 121

преди 11 години

Прав си *** ! Партизаните айдуци не са имали дипломи, но те за разлика от куртизанина - Иво Димов никога не са размятквали дипломи за висше образование. При това фалшиви. Хайде, нарамвай торбата, налагай каскета, влизай в лешовите *** и отивай да пасеш , заедно с овцете.

108

ЗА БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

Независимо от всичките плюващи екипът на Бойко е изграден от хора професионалисти, които са се доказали в своята област. Не случайно сме на власт - хората ни вярват, а пък вие си плюйте.

107

ние без дипломи

преди 11 години

А *** що бе хора да не представя фалшива диплома?Щом ми е нужна за съответния пост просто ще си я напечата пък ако мине номера. ако ли не мине ще платя разноските по делото ако се стигне до там.Кво толкова ми коментирате елементарни ралботи из живота на Б. Г.

106

Еlektra

преди 11 години

Калинката е най-безобидното и красиво насекомо. Защо го превърнахме в нарицателно на измамници ? Да се проверят всички ,които са на власт и се изисква ценз. Щом не се изискава не трябва да ги съдим.

105

Анонимен

преди 11 години

опаланка........................нова буба гейбераска.....

104

Анонимен

преди 11 години

Едно време партизаните,,айдуците'' като слязоха от гората и взеха властта имаха ли дипломи,НЕ.Погрижиха са за интелигенцията по безобразен начин.

103

Сиика

преди 11 години

иии тия пък с многото дипломи се едно са по-голема работа. голема работа

102

ФАШИСТ

преди 11 години

нека да допълня мисълта си от преди - завършил спортната академия , може ли да "твори" закони в ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ? Може ако е физкултурник или пожарникар !

101

Кутев

преди 11 години

Ей този социалист 1944 направо им разказва играта. Не сгрешихме че наехме по-интелигентен драскач, по скъпо е, но си струва.

100

анонимен

преди 11 години

Закони трябват в тази държава!И яка проверка, и съд за всички дръзнали да представят фалшива диплома, че и заели отговорен пост!

99

sas

преди 11 години

А Иван Петров първо е ветеринар, второ полицай и трето - юрист. С една дума - НИЩО.

98

Анонимен

преди 11 години

Не е важно дали имаш висше или не, за да си добър кмет ти трябва добро сърце.Но човек който е излъгал с фалшива диплома, определено няма морал и не става за тази работа.

97

Анонимен

преди 11 години

Ама какво се очудвате? В едно село около Варна кметицата е една 74г. Баба! Тя има ли висше според вас ? А изобщо може ли да пише и да върви ? А да мисли ? Но за какво и е нали е гербажиика.

96

анонимен

преди 11 години

106, и селските кметове трябва да са с висше образование!Има толкова кадърни безработни висшисти.Не е редно те да са безработни, а невежи хора да трошат държавни пари!

95

ФАШИСТ

преди 11 години

аз имам килийно образование , дори и магнаурската школа съм изкарал , мога да кандидатствам за ВЪРХОВЕН ВОЖД на българските политици ! МАШАЛА АФЕРИМ ! :)))))