158

до 183

преди 11 години

Не казвай, че си българин! Пожелавам ти да се ожениш за жена от изброените народности, наистина ти пожелавам! Който не цени това, което има, го губи!

157

До 175

преди 11 години

Този бивш полицай беше изнасилил едно момиче,затова има много грехове да изкупува.

156

до 185

преди 11 години

Ти пък с твойта природа! Ами намери си там, където е най-хубава и понеже е най-хубава и кажи родина! Абе ти и от майка си ще се откажеш, защото не била най-хубавата в света! Моето дете е най-хубаво, защото е мое. Ако това не разбираш, не знам за какво говорим.

155

до 186

преди 11 години

Не е лошо да се говори хубаво, ама да смятаме, че едва ли не сме създали всички държави и нации в Европа и света е меко казано признак за психично заболяване, от което като че ли най-много страдат народите тук на Балканите, САЩ, Англия и Русия.

154

до 181

преди 11 години

Не смятам България за незначителна, малки сме- да, една шепа хора сме - да. Но от това не следва, че сме незначителни или пък имаме грандомански амбиции. Умен народ сме, по световните състезания сме от първите и това е истина. Къде видя грандоманските амбиции тук? Или да кажеш нещо хубаво за хората на страната си и за нея е грандоманско? Още поече, когато е истина.

153

Анонимен

преди 11 години

"Не се мъчи да им обясняваш ,че има и по-хубава природа от българската ,няма да те разберат"О, разбира се, че няма. За тях всичко на запад от Калотина и на север от Дунав е пустиня. Цял свят е пустиня, а само тук има природа хахахаха. Ето това е проблемът на България и другите балкански нации - не гледат реално на нещата.

152

до Марк

преди 11 години

Ти кое би предпочел - чехкиня, французойка, италианка или скапана българка, която ще минава всичките ти приятели? Да се ожениш за българка е тегло за цял живот!

151

до 174

преди 11 години

В нито едно от твърденията ти няма капка истина. Казвам само, че българите са корав и мъдър народ и че македонците имат общ език и култура с нас. И това също е истина. Но в твоите приказки всичко е изкривено. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! На друговерците се казва неверници, но и то пак не звучи лошо, колкото пре.да.т.е.л. на държавата, в която живееш и в която са приятелите ти.

150

до 176

преди 11 години

Знаеш ли по какво се познава, че македонците и българите имаме общи предци? По това, че държавите ни са незначителни, а ние ги смятаме за великани. И по това, че смятаме, че све създали цялата цивилизация и едва ли не всички народи са с български/македонски корен, което е голяма простотия, но върлият национализъм е вроден на повечето българи и македонци. Как пък все ние трябва да сме най-великите и сме имали най-хубавата природа, а видиш ли останалата част на Европа е пустиня хахахаха.

149

Анонимен

преди 11 години

''България е държавата членка на ЕС с най-голям брой мюсюлмани'' Ами изгонете ги бе.

148

ПРОТИВ

преди 11 години

Хубаво е да се вслушваме във всичко което се пише и се казва и да предотвратяваме товакоето не е хубаво за България.България е православна и трябва да се строят повече църкви,и да се говори на обществени и по пресата само на български.На който не му изнася може да си ходи където си пожелае.Стига сме интегрирали че ми омръзна от заповеди на ЕС да бъдем слуги и да ни казват че не сме толерантни.На нас българите никой не ни помага.

147

гурбетчия до 169

преди 11 години

Не се мъчи да им обясняваш ,че има и по-хубава природа от българската ,няма да те разберат ,ако не са излизали в чужбина ! А за Франция ,наистина е прекрасна !Миналата година бях на планина там ,посетих "Порт дьо Пиер" страхотно място ,страхотна природа !В Германия също е много готино ! Желая ти успех !

146

до 169

преди 11 години

Ти си маз.о.х.и.ст. Я си ходи във Франция, на мен ми харесва България и съм българин и тук си ми е добре. Франция не ми харесва, особено пък дребнавите франсета. Аре, ходи си там. И да ти кажа българките са по-хубави от французойките.

145

Анонимен

преди 11 години

"То, изобщо, остана ли място, на което да не е имало българска държава?"Не се сещам за такова.Ама не трябва да забравяме, че ние сме създали цивилизацията, другите са *** и наши роби.Ние сме най-великите бе, а пък нека македонците и сърбите да си мислят, че те са най-великите. Хахахахаах будали. Как пък Бог събра едни от най-простите нации баш тук на Балканите, всички тук се мислят за нещо повече от другите народи. Ц-ц, когато си малък и нищожен, а се смяташ за великан е жалко!

144

гурбетчия до 162

преди 11 години

"И да не си посмял да говориш против Бг."! Е за това сте зле ,не сте способни на самокритика ! Учили са ви винаги да поставяте родината и народа над всичко ,дори и родината и народа да са виновни пак трябва да говорите добро за тях ! Промити мозъци сте и резултатът е на лице ! Човек ,който говори само добро пренебрегвайки негативите,значи се е примирил с негативите !

143

до 167

преди 11 години

На славяни е нямало как да завземаме земи, защото с тях сме създали държавата. Освен това траките, когато сме били тук вече са нямали държава. Та дрънкаш само глупости. А това че сме завземали земи на византийци, означава че сме имали силни водачи. Все пак Византия е била империя и ние сме имали държава до Империя, бре умнико!

142

до Марк

преди 11 години

Абе не е така - българките масово се женят за араби и турци вече.

141

am

преди 11 години

da be

140

до 164

преди 11 години

Франция е с много разнообразна и красива природа, на такива като теб им се ще Бегето да е с най-хубавата природа в Европа, ама не сме лалави, в днешно време всеки пътува и вижда, че прехвалената родна природа е хубава, но има и по-хубави! Не знам връх Мусала да е по-висок от върховете на Алпите или да имаме толкова обширни територии с поля и равнини или пък по Черноморието ни да растат палми целогодишно както е там?

139

до 162

преди 11 години

На турци не сме зцавземали земи, обаче на траки, византийци и славяни - да.