190

Анонимен

преди 11 години

В България съществува един прелюбопитен параграф 22. Фанатиците мътят водата, а службите ги преследват. Налага се да пипат по-нежно заради толерастите, те са спонсорирани от евреи, а в крайна сметка жертва на фанатиците са израелци. Не е ли това върхова форма на мазохизъм?

189

1

преди 11 години

lentata . вижте новината

188

Somebody

преди 11 години

Ба знае се ... нашите големи спецове по DNK профили сеизвъдиха... Ако пък са толкова добри, възниква въпроса защо не се работи по този начин при други знакови дела в страната , при които са правени ДНК експертизи! - пак сянка върху институциите се хвърля! Докато ФБР и службите на ДЪржавата Израел не потвърдят, че лице с такъв ДНК профил е вероятен извършител - всичко е българска бошлаф работа!

187

Анонимен

преди 11 години

kak taka dnk analiza stana tolkova burzo.4udno.za niakoi prestuplenia se 4aka6e s meseci za takava dnk ekspertiza,daje i v 4ujbina se pra6taha

186

БОЗО

преди 11 години

ВЕЧЕ Е ЯСЕН ДНК ПРОФИЛЪТ НА ГЕРБ - НЕГОДЕН. ПОДЛЕЖИ НА УНИЩОЖАВАНЕ

185

galivlad

преди 11 години

ДНК профила се знае, сега трябва да се научи, как човека с профила е влязал в страната и необезпокоявано се шматкал една седмица с една раница взрив на гърба из страната! А има индикации, че бомбата е събрана тук, а значи са му помагали други, я сега намерете и ятаците на дългокосия! Службите са проспали клетките с промити мозъци в България! Ако ли няма клетки и помощници от България, значи са проспали не един дългокос а няколко, на други места действат по двойки, винаги има втори взрив!

184

матрял

преди 11 години

ехххх ц.ц. докога ще научаваш нещо ново...........това е ДНК/за което за което е необходимо "технологично" време/...............не е "наем" от апартамент.........Не знам какво трябва още да стане за да разбере народа, че ни управлява един *** човек, чиято детска мечта е била да бъде Спайдърмен и по стечение на обстоятелствата му е дадена възможност да управлява.А в една Европейска държавапри такъв атентат е нормално ц.ц. да е вечеисторияи да си търси работа а не да тича като види камери

183

Наблюдател

преди 11 години

Имам чувството,че комунистите пишещи по темата пируват и злорадстват в нещастието на хората.И днес ме срам,че се наричам българин.

182

Анонимен

преди 11 години

Това не е вярно ! Разговарях с израелци от същата група която вече е в Израел. Що за глупости пишете тук ?

181

Бай Димо

преди 11 години

Изобщо не пука кой прав и кой крив. За мен араби и евреи са корен на едно и също зло - ориенталски манталитет, никакво възпитания, отвратителни маниери. Защо си мислят, че целия свят трябва да се занимава с техните проблеми ? Защо си водят войните на територията на други държави ? Нищо добро не е видяла БГ нито от едните, нито от другите. Трябва ни балансирана политика и по-малко обвързване с тях.

180

марио

преди 11 години

и на мен ми се иска но едва ли

179

Умният

преди 11 години

Ох - араби и евреи - колете се, бийте се, взривявайте се, каквото искате правете, само не на наша територия. Не ни въвличайте страната във вашите войни.

178

Анонимен

преди 11 години

Цвъки, от кой пръст си взел отпечатъка, или ти го имаш предварително.При разследването на убийствата в България ДНК анализите се бавят СЕДМИЦИ и МЕСЕЦИ, или ти пак предварително имаш ДНК-то на терориста. Сигурно ТИ си го изпратил и за това толкова бързо се появи в Бургас - да се увериш, че работата е свършена.

177

до Медиапул

преди 11 години

А дано, ама надали ;)

176

Анонимен

преди 11 години

Истина ли е?

175

Медиапул

преди 11 години

Днес в 19:45 часа ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Е ПОДАЛ ОСТАВКА!!!! Очаквайте новини от последния час!!!!!!!

174

Анонимен

преди 11 години

youtube/watch?v=q15V14yJCBQ

173

Болярина

преди 11 години

леле Дидо явно си единствения стигнал до истината за това, което сме ние Българите..поне един се е опомнил.....

172

Анонимен

преди 11 години

Атентатът на българска територия, който е прецедент в историята на страната ни е поредното доказателство, че правителството на ГЕРБ се провали тотално и трябва незабавно да подаде оставка.

171

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!