168

Анонимен

преди 12 години

Без да искам да те обиждам, билблията е една от най-големите литературни глупости, измисляна някога. А проблема за който ти говориш всъщност е причинен от друго - от факта че от както детето почне да разбира реч, от всякъде го заливат идиотщини от сорта на идеята за равенство, братство бла-бла... ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН И НИТО ЕДНА СИСТЕМА ИЛИ ИДЕОЛОГИЯ НЯМА ДА ГО ПРОМЕНИ ТОВА, ТАКА ЧЕ ВМЕСТО ДА СЕ ЧУДИМЕ ЗАЩО ЗЕМНИТЕ БЛАГА НЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ РАВНОМЕРНО, ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ В РАЗЛИЧИЯТА СИ!

167

Анонимен

преди 12 години

и на мен ми намирисва на ЦРУ-Мосад разработка. За купите близнаци, 2-3 месеца преди атентата на военните им отрязаха над 500 милиарда за някакъв проект, щеше да се преразглежда и хоп атентатче ... естествено на преразглеждането прие се с мнозинство :) сега искат да ползват България за ударите в Иран, неизбежни са! Хайде атентатче че да ни дадат летища и подкрепа... целта оправдава средствата, а за тези хора човешкия живот не струва и стотинка, ако не е техния личен!!!

166

do 220

преди 12 години

***, това е ПЪРВИЯ атентат срещу ОРГАНИЗИРАНО пътуване! Не ми говори как "се случвало навсякъде". Работата на Държавата е да ПРЕДОТВРАТЯВА подобни неща! Естествено, че вина за случилото се има МВР, което по съвпадение е и най-некадърното такова от години ( за справка погледни ПОРЕДНИЯ доклад на ЕС, или го забравихте вече ?!? )

165

nec

преди 12 години

За мен има няколко версии! Или американците си търсят причини, за да започнат война с Иран, или БСП и другите са се спекли, че пак няма да се докопат до кокала на властта.

164

Анонимен

преди 12 години

пак обикновени хора страдат заради мръсните игри на ционистите -сатанисти -родшилд и рокфелер,те станаха причина да има такава държава Израел за да използват за вечните си воини ,нищо не им коства да пожертват и някой и друг от своите за гнусния си план да ударят Иран и след като анексират иранската територия да я използват за удар срещу Китай и Русия това е целта ,защо родшилдови и рокфелерови не живеят в Израел,зами защото не им пука какво става там ,важно е да си изпълнят завета с дявола

163

Анонимен

преди 12 години

Летище бургас е разграден двор от както държавата го даде на мутрите пълно е с държанки тъпуци специалистите отдавна ги няма

162

Толкова жалко

преди 12 години

На целия хал в България сега и този атентат.Много жалко за загиналите.Казват,че и фирмата организатор била предупредена за атентата.Но като всичко в цялата държава нещата ще се замажат и покрият.Това не е държава и сега цял свят ще ни разбере,че нямаме полиция и прокуратура.По сме зле от Зимбабве,Камерун и Нигерия.Сега да видим бай Бойко какви ще ги дипли.Нямаме и лекари да лекуват болните и по тази причина веднага дойдоха лекари от Израел.И там знаят какво пропаднало здравеопазване имаме.

161

Анонимен

преди 12 години

Хора явно не виждате, че не е важно кой управлява защото е записано в Еклисиаст 8:9 През цялото време, човек владее над човека за негова вреда. Който и управител да дойде на власт, ще е същото. Защо се заблуждавате? Като слепци сте! Тези които управляляват не се страхуват от Бога, а разчитат на собствените си замисли, които обаче са задкулисни, грешни и егоистични. Докато не се намеси Бог и не установи едно Божие управление, няма да се оправят нещата. Ще има трагедии непрекъснато и ежедневно.

160

Анонимен

преди 12 години

И експлозивите ли си е внесъл?! Да не са от Челопечене или Петолъчката...

159

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ВЕЛИКИЯТ ПРОРОК БОКО РЕЧЕ: "БЛУЖДАЕЩО ИЗ ЛИТИЩЕТО КАМИКАДЗЕ ПО БИКИНИ", А ДАЛИ ВИСШЕСТОЯЩИЯТ ШЕФ ГО ПОТВЪРДИЛ, НЕ ГО РЕЧЕ !! ЕХ ШЕФЕ, ШЕФЕ, ТВОЯТ ЗЕМЕН НАМЕСТНИМК, МАЙ Е РЕШИЛ ДА ТЕ ИЗМЕСТИ !!!

158

.

преди 12 години

Друг път с месеци мълчат и само предположения и версии коментират, а сега - Израел категорични че в основата е Иран, Борисов категоричен че атентатора е американец, кога гръмна автобуса, кога завършиха разследването. Странна работа.

157

съмнение

преди 12 години

Дали няма и някой Бг-служител ,който се е ПРОДАЛ за пари/за мнооого пари/?Не че в Бг, това е "възможно"...!

156

anonimen

преди 12 години

kadeto ima evrei vinagi ima voini i teroristi4ni aktove s koi li ne sa v konflikt s iranci,s turci i s koi li ne,trqbva da stranim ot takiva xora i da ne gi dopuskame u nas

155

КГБСП

преди 12 години

Да се провери къде са били в часа на атентататерориста Доган и неговите ятаци Гоце и СерГей Ага !!!! Ако не е имало нищо откраднато в големи размери по това време случая е изяснен

154

Анонимен

преди 12 години

страх ме е

153

младеж

преди 12 години

Нещо не се връзва в цялата история. Камикадзе, с фалшиви американски документи лети до България, за да взриви автобус.....? Добре известно е, че от Израел е невъзможно да долети терорист, а и защо да долети, нали може още там да се взриви? От каква националност е терориста? И на фона на всичко това от Израел вече обявиха, че Иран били замесени....

152

виолета

преди 12 години

Колко сте безсилни гербери нещастни. Хайде да ви видим.

151

Анонимен

преди 12 години

Има много лесен начин да се справим с това, но нямаме държавници и политици с топки. много е просто. Извикват се посланиците на съответните държави, Израел, САЩ, Арабите такива и имк се казва, че са нежелани в БГ. Полицията ги мята и принудителна екстрадиция на всички ***, къдрици и фанатици от БГ. Исляма и Юдаизма се забраняват като опасни за страната и населението религии и се бие шута на неолибералната толерастия. Възстановява се контрола по границите, най вече този с Турция, кльонове и т.н

150

До 204

преди 12 години

Не използвай ситуацията, за да проповядваш своята слабост. Ватиканът е държава, която се управлява от "Бог". Ако имаш предвид сами Бог да слезе - е, до сега той не е показал никакви признаци, че ще се меси в делата ни.Доказа го и снощи, когато остави автобус с малки деца в него да бъде взривен. Ако твърдиш, че "Бог ни изпитва", то бих могъл да те смятам само за нещастен ***; хиена и мършояд.

149

До 45 и 46

преди 12 години

Жалко , че повечето хора още не са прогледнали, каквото им се каже по телевизията и повтарят като папагали.Но е добре , че има и такива като Радостин Радуков и No 45. Абсолютно противоречива статия за ***.