32

Анонимен

преди 11 години

Да отбележим с минута мълчание паметта на всички българи от Търново. На 18.07.1393г едно еврейче отваря вратите на глада и хиляди българи са изклани. Да не забравим, че султан Баязид е бил длъжник на еврейския Синдрион и превземането на България от Турция е бил един от техните планове.от благодарните българи

31

Мишел де Резистанс

преди 11 години

Шизофренията е особено характерна за това племеи е резултат от многовековно кръвосмешение

30

ФАШИСТ

преди 11 години

чиф*тите разбраха , че няма пари в България и решиха да действат ФИЗИЧЕСКИ

29

до 46 от евреин

преди 11 години

Така е. Трябва да се приеме и закон който да наказва отричането на холокоста с поне 15 години затвор. Да се сформират полицейски групи, които да пребиват всеки, който дръзне да говори против евреи. Както е направено в Германия и Австрия. А на всеки евреин, който е преценил, че е погледнат на криво, да се отпусне пожизнена пенсия от 5000 евро.Майната и на демокрацията. Става, само ако евреи са отгоре.Алоо, тука е България. Като не ти харесва какво търсиш тука. Тук българите са важни.

28

До 37

преди 11 години

Не знам кой е ***, но в случая си ти и 34 е много прав! От половин година службите знаят за вероятност за атентат и сега кво направиха? Нищо! Осъзнаваш ли какви некадърници имаме, а? Добре че беше ***, тамалко да се раздвижат за наркотиците от "кумова срама". При сигнал за вероятен атентат се засилва охраната и наблюдението, особено на летища, жп-гари и автогари... Следят се въпросните заплащени граждани, особено ако са голяма група - нещо подобно да си видял??? А? ***!

27

ДО БАТКО

преди 11 години

МНОГО СИ ПРАВ

26

Анонимен

преди 11 години

Еми като сте го очаквали да сте направили така,че да не се случва.Имате милионна армия и стотици хиляди агенти.Можете да харчите десетки милиарди за неща които убиват а не можете да спирате неща които правят същото на стойност центове.Или.. ви се видя много пари?Защо не осигурихте сигурен транспорт за вашите хора.Имате всичко на този свят.На по-горната снима дето две ранени и уплашени жени се прегръщат от страх едната е със златен часовник и 4 пръстена.Тва не са бедни хора.Защо не са се зашитили

25

Анонимен

преди 11 години

Те евреите от времената на Моисей очакват атентати... А случката, колкото и неприятно ми е да го мисля си е откровена провокация. От седмици и американци и руснаци съсредоточават кораби и бойни съединения край Иран. Първи осъдиха случилото се - САЩ (още преди новината, че става дума за атентат да стигне до София), а Натаняху веднага обвини Иран... Хора, смърди на *** нищо, че е вечер.

24

лф

преди 11 години

къв е тоя *** на снимката?

23

Аз до 34

преди 11 години

"Всички знаели за атентата само Цв. Цв. улисан да гони братя Галеви се оказа неподготвен!"Той и за тях се оказа неподготвен, защото избягаха.

22

Анонимен

преди 11 години

Ще ми разположат дедовия да си дават оставките трябва ни свястно правителство а евреите да си се взривяват в Израел тука терористи дето знаят предварително нямат работа.

21

Мила

преди 11 години

Най-голямата гадост, е че винаги страдат невинни хора. Винаги!

20

Анонимен

преди 11 години

до 34Що виниш човека,поне и туй е нещо-хвана братя Галеви ...хихиих

19

Анонимен

преди 11 години

В другата новина някой спомена, че е странно, че никоя групировка не е поела отговорност до момента !!!Това наистина е странно. Те правят атаки за да се показват и доказват, а това, че никоя не е поела отговорност за какво ви говори ?

18

Леле,леле,леле ... !

преди 11 години

Еврейската общност очаквала атентата. Израелските служби предупредили нашите още преди 7 месеца за готвен атентат ...И какво излиза сега ?Всички знаели за атентата само Цв. Цв. улисан да гони братя Галеви се оказа неподготвен !

17

Батко

преди 11 години

Според мен това е поредния ход на шепата световни лапачи на пари - не държави, говоря за личности. Всяка война носи мноооого пари. Жалкото е, че винаги използват невинни хора за да си я започнат. Подобни инсценирани атентати са въвличали държавите по света във война. Ринг свободен, дрън ( гонг )

16

6 6 6

преди 11 години

Как няма да го очаквате,сами сте се взривили!!!!!!!Но ще ви излязат сметките криви,Иран няма да падне.Китаи и русия ще застанат на тяхна страна и ще останете с пръст в *** гадни капиталисти

15

Анонимен

преди 11 години

най-доброто решение, което е взаимно изгодно за всички, да си закупят едно посочен билет за Израел. Така там ще си ги пазят на родна територия. А и ние няма да страдаме и да се чудим къде ще има взрив. Аз имам силни съмнения, че това е чисто еврейска работа. За да ни вкарат в схемите им и да ни настроят срещу Сирия и Иран.За това, евреите в Израел и чиста работа.

14

Анонимен

преди 11 години

Ако не обявиме неутралитет, загиваме! Това е поредното доказателство, че им трябваме, за да си разположат войски у нас...

13

Анонимен

преди 11 години

qvno bsp v tova vreme sa vkarvali pratka s droga na burgas. vijdam 4e mnogo mileqt i za kontrabandata