1355

Гошо

преди 11 години

Цветан Цветанов е прав - хванаха Галевите, уволниха съдийката дето не гледа дела и вече няма никакви отвличания в България! Има само няколко взривени, ама то какво, правителството бори успешно престъпността. От Европа просто за злобари и не оценяват направеното от ГЕРБ. Така че няма за какви оставки да говорим. Пускайте Веско Маринов и приятно лято в Слънчев бряг.

1354

азз

преди 11 години

аууу,боризов как се е разшътал!!като четох кви изявления изказал,пак ще има вицове по негов адрес и тема...ако ще има война,да я почват!кво се мотат?следващия атентат ще е в софия!някъде по пътя към еврейската джамия!

1353

о.з.полк.-ВКР

преди 11 години

Търсете дългата ръка на турската MIT...

1352

do 1764

преди 11 години

Ti iskash mai svetovna voina :)a?

1351

АК-47

преди 11 години

Ястреб,По всичко личи, че братушките са ви видигнали мерника, и този път няма прошка! КОНСТАНТИНОПОЛ ЩЕ БЪДЕ ПРАВОСЛАВЕН. Този път ЗА ВИНАГИ!А ние всички, служили в казармата, сме русофили, да го духа НАТО!НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, ВСИЧКО ПОМНИМ!

1350

джуджето

преди 11 години

Разни Ястреби,Соколи,Гугутки и др. да седят на сянка,че слънцето им идва в повече.......аман от "експерти" !!!

1349

азз

преди 11 години

"В този трагичен момент българският народсъпреживява мъката от загубата наблизките на жертвите и ранените.глупости на търкалета!нищо не съпреживявам!дреме ми!последствията ще са интересни!

1348

WET

преди 11 години

anonimkaimam vatre6na informaciq 4e ranenite sa okolo 145 ot koito pone 96 sa v kriti4no sastoqnie zaginalite sa nad 30 .... ujasna tragediq no po novinite ni6to ne kazvat ;xKOMENTAR V BESOVE

1347

Цега

преди 11 години

Зад това стои Полат Алемдар! Тоест турските специални служби!

1346

до666

преди 11 години

А твоите са отрязани ,ООопс сайта пада :)

1345

КДС

преди 11 години

Ако другаряТ Тодор Живков беше жив, и ЖЕЛЕЗНИЯ ЮМРУК НА ПАРТИЯТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ пазеше, този случай просто нямаше да съществува.А, ако по някаква случайност организаторите бяха убегнали на ВЕЛИКИЯ КОМИТЕТ ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, виновните щяха да бъдат издирени и наказани с ЦЯЛАТАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА!Така както бяха наказани турските терористи взривили вагона за деца и майки на гара Буново.Срам българи, срам, днес терористите ги почитат турски партии, срам, Боже, прости нам, избави от

1344

Кина Обективната

преди 11 години

666! СУПЕР...За да си коч, не е достатъчно да си от Кочериново, бате. Требе си и топки...

1343

Вагнер

преди 11 години

1758#Войната ще е последна.Ястреб е прав!

1342

радо

преди 11 години

Това е отговора на Турция, след като Израел нападна турския кораб и убиха беззащитни хора. Отношенията на Турция с Израел бяха смятани за стратегически от страна на САЩ и поощрявани чрез военни обучения и икономически спогодби. Докато Израел продължаваше да гледа на взаимоотношенията с Турция като на непроменима константа, премиерът Ердоган провеждаше сериозни политически промени, преориентирайки страната си към Арабския свят. Още през 2008-*** се проявиха първите индикации, че турското правителс

1341

72620

преди 11 години

Бог да ги прости загиналите и вечна им памят ! Виждам много коментари за трагичния инцидент , но истината е една : сетовната общност трябва да престане с криваразбраната си толерантност към пан ислямизма и фундаментализма . Крайно време е потоците и свободното движение на ислямисти и мюсолмани из еврозоната да секне . Джамиите в германия , франция и у нас да останат в историята . Да се забранят всички религии освен християнството . Крайно време е Ранпой и нашият Рънпой да разберат че ислямизма поражда агресия и тероризъм спрямо християнството и юдеизма . Крайно време е САЩ да осъзнаят грешката си за създаването на Косово . Оставането дори и на няколко семеиства мюсолмани в ЕС е като тлеещ въглен в купа сено . Не трябва да лицемерничим и да се правиме на демократи , от чиято демокрация полза има само терора на ислямизма . ЕС трябва да затвори границите си за бежанците и туристите от близкия изток . и накрая нека помолиме милата на всички нас Данчето Фандъкова да спре аудиото от джамия баши , а премиера , от цялата страна , защото нека знаят че воят им е призив за това което се случи в Сарафово . Г-н . Премиер , не се страхувай от Турция , Косово и Хашим Тачи . ЕС , Израел и Русия ще ни подкрепят , а Данчето нека и утре разреши на дюнеркебапите да протестират пред Руското посолство !Бесен съм !

1340

Д-р Уотсън

преди 11 години

Като как репортер от Израел Ченъл 2 е бил на мястото на взрива и е снимал, а български снимки няма? Май нещо понамирисва на автоатентат, а? Кво ша кайш, Холмс?

1339

Анонимен

преди 11 години

Днес се навъшват 135 години от геноцида над Стара Загора.По време на Руско Турската война през 18771878г. в Стара Загора са убити над 15000 българи от нашите сегашни съюзници турците. 19, 20 и 21 юли 1877 година. НЕКА ПОМНИМ ТОВА

1338

ЦуР

преди 11 години

Атентата е дело на терористите от 11.09.

1337

Истината

преди 11 години

Още един провал под герберското селско чалгарско правителство на Гроб. Горчива истина. Да видим какво ново ще ни донесе днес. Срам за България,но след като са останали неограничени селендури,друго не се очаква.

1336

Кина от Позитано

преди 11 години

Отговорност поемаме ние - най-старата терористична организация в България. Бяхме БСДП, после БРСДП, БКП, БСП, а сега сме се маскирали като Коалиция за България. Преди символ ни беше аления мак, днес е червената роза. Понеже не знаем чужди езици погрешно разтълкувахме "Бандера роса" като "на будалите роза-во им дай" и възраждаме старите традиции. Ще взривяваме другари, и автобуси, и тролейбуси и църкви, само и само да победи пролетарската революция, за която ще има нарочна резолюция от ЦК на КПСС. Ура, другари и другарки! Да живее ВОСР!