9

до 6

преди 11 години

тези гръмки изявления са за отвличане на вниманието.Ти да не помисли че ще лежи в затвора за дълги години .

8

AHMED BABA

преди 11 години

DO 5 TOYA MRASNIK NALI LAPNA SOPATA NA VASIYA BAGDASKI KRADES SEGA PAK SA VINOVNI DRUGITE

7

до 8

преди 11 години

Е ти само Кунева остави. Ама то нейната партия е от отцепници от другите. Дето търсят къде има изгода. Ако не гласувате за ГЕРБ, по-добре бе гласувайте изобщо. За сега те се справят малко по-добре от предните.

6

R.OV4.

преди 11 години

VSI4KI SME NEVINNI,MATRQLA E SLAB

5

@@@

преди 11 години

Управляващите са абсолютни престъпници,а предишните хиени сега само търсят повод като този за да скочат за кокала...-този филм вече съм го гледал!НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП,ДПС,НДСВ,СДС,ГЕРБ!!!Мислете кои да са че май не останаха!!!!

4

от СЕВЕРОЗАПАД

преди 11 години

Никаква жертва абсолютен престъпник.Коментарите са излишни.Бакалов и приятелчетата му трябва да правят компания на нашия ***.

3

Анонимен

преди 11 години

Дори ида е ПР акция, все пак по-добре да се разобличават мръсниците, а не както по времето на Костов, мадридския крадец и тройката крадци, да се потулват, защото са наши хора.

2

Анонимен

преди 11 години

тези змии отдавна дрънкат това което иска да чуе народа и в случая е прав ,само че тези номерца не минават ,вече не ви вярваме .До един сте за занданите.

1

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно вярно! Герберите мислят с поредния ПР да покрият резила си! Ако искаха можеха да го отстранят още първия път, когато с другия депутат от ГЕРБ бяха осъдени за конфликт на интереси!