241

ДОВИЖДАНЕ БОЙКО

преди 11 години

УБИЙСТВЕН ДОКЛАД ЗА БОЙКО И ГЕРБ.МАФИЯТА УПРАВЛЯВА И СИ ИМА ДЪРЖАВА С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ МУТРАТА БОЙКО БОРИСОВ. ОТДАВНА ПОЗНАТИ НЕЩА НО НИКОЙ ОТ МЕДИЙТЕ ЛАКЕЙ НЕ ПОСМЯХА ДА ПИШАТ. ТОВА Е КРАЯТ НА ГЕРБ КРАЯ НА БОЙКО БОРИСОВ. МОЖЕ И ДА Е КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ В ЕС. КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. АКО БОЙКО Е МЪЖ НА КАКЪВТО СЕ ПРАВИ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ЗАЕДНО С ГЕРБ. ПРОСТО НЕСТАВАТЕ.КАК ДА ПРЕБОРИМ МАФИЯТА КАТО НЯМАМЕ ВОЙСКА? МВР СА МАФИОТИ!

240

Бай Ставри

преди 11 години

И, като сложим протистите на хората, странните палежи, сделки, подписите за референдум за Белене.... Ми, то, вие сте за при мен! Южно изложение..., ама да не обяснявам- вие си знаете!

239

Анонимен

преди 11 години

Измина 3 година и кусур от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!

238

Анонимен

преди 11 години

Вие знаете ли във вашия град кой са мафиотите и мутрите е защо не са в затвора ? Питали ли сте се или питайте Бойко или комунистите!!!

237

Анонимен

преди 11 години

274 - прав си,но не съм съгласен само за едно - работата.И тук много хора се спукват от бачкане но за смешно заплащане.

236

Балама

преди 11 години

Български политик никога няма да влезне в затвора.Те се пазят едни други.Съжалявам всеки път когато гласувам,защото все си оставям излъган.Работа му е майката а не крадене.Но родните ни политици искат първо да крадат,второ и трето пак да крадат.

235

Нели

преди 11 години

Каква е реалността: България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджанашки отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност .. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, ***, ***, найлонови торбички, улични кучета, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост...на дневен ред е как да заграбим частните земи и да вземем по някаква схема субсидиите . България е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко. В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене! и то докато е тази комунистическа партия Герб

234

Анонимен

преди 11 години

Какви реформи са видяли тея в МВР?Че там нищо не се пипа.Те са като свещенна крава.

233

Чушки и домати

преди 11 години

Това е повече от ясно.В България няма демокрация а само анархия.Мутрите командват и това винаги ще си остане така.Никой не спазва законите,но всеки очаква от другите да ги спазват.Да си внесем политици,прокурори,следователи от Германия.Иначе сме закубени.В България е останал некачествен човешки материал.Всичко,което може и знае е на вън.Такива балами като мен само седят и пишат по форумите,защото за да отидеш в чужбина ти трябва яко дупе и много,много работа.

232

До 262

преди 11 години

И кога точно инвеститорите ще открият странат ни?Май не си чел данните сочещи напускане на инвеститори.

231

до 266

преди 11 години

Като искаш повече пари хващай се и работи, демокрация е никой не те задължава нито да работиш нито да не работиш, ако искаш емигрирай ако искаш проси на магисралите, ако искаш сей картофи, съдбата ти е в твоите ръце и да не забравиш да си платиш данъците, че трябват бонуси за министрите.

230

До 265 стругар

преди 11 години

Продължавай да искаш!Не пречиш на никого.

229

Елена

преди 11 години

За *** няма нищо,защо?

228

Розово Хапче

преди 11 години

Марио, досаден си! Като си умен- измисли нещо друго!

227

стругар

преди 11 години

Искам увеличение на заплатата.

226

ognqn georgiev

преди 11 години

Zdraveite,v koq strana digat toka v uslovie na kriza,neka da se napravi protest,I darjavata da se namesi.zashto pluqt kumonistite a sa oshte v parlamenta.vseki pravi gluposti a nakazani Nqma.zamenki sdelki se izvarshixa pak nqma nakazani.v politikata ne se obrazuva samo dela sreshtu neizvesten izvarshitel,qvno anonimni podspisvat dogovorite

225

До Марио 37

преди 11 години

тези лозунги са смехотворни ..........българите едиствени не стигнаха да кръвопролития през 19 преход......по- здравомислещи сме от всички останали!!!В България си има необходимото спокойствие , престъпността е силно занижена ,социалните функции на държавата се отстояват......Ако всички се стегнем и подкрепим сегашното правителство на ГЕРБ ...със сигурност нещата ще се подобрят........В началото е инфраструктурата и стабини закони ......и инвеститорите сами ще открият страната ни!!!

224

изненадана

преди 11 години

Какви незаслужени критики ни правят тия бе, че ние тука си живеем толкова хубаво и спокойно. Работа имаме, социални придобивки имаме, хубави заплати и пенсии имаме, че какво не ни е наред? Европейците вземат примерно по 4000евро заплати, ние вземаме по 400евро, но за какво ни са повече, какво ще ги правим? Ама нали според нашите управляващи всичко ни е по мед и масло и аз да Ви кажа вярвам на тях и на никой друг не вярвам. Боже , защо ни наказа толкова много и моля те Боже тръгни да ни помогнеш.

223

Нели

преди 11 години

22 годишния криминален преход продължава с пълна сила българиноо вдигай се не дреми и не чети коментарите на ибрикчията Странджата той винаги ще има пари защото преди в стаята му имаше портрет на тато а сега е сложил на Бойко

222

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБЕРЧЕТАТА В БРЮКСЕЛ ГИ ПЛЮЯТ А ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ДЪЖД ГИ ВАЛИ