106

Информатор

преди 11 години

Малко да ви инфирмирам за Нефтохим. През 1997 г. Когато дойде правителството на Иван Костов Нефтохим беше във фалит , предишните пет години бяха на загуба , всяка година правителството трябваше да покрива по 95 милиона загуби. Това беше единствената рафинерия в света ,която работи на загуба . Когато се обяви за приватизация , за покупката се явиха трима кандидати Лукойл, Бритиш петролиум и Шел , последните двама като видяха в какво състояние е Нефтохима (остаряла руска техника и ниско ефективно производство) се отказват. И единствения купувач остава Лукойл ,който се съгласява и сключва договор . Пояснение ; никой министър председател в света не може да отстрани частна фирма по това, от каква националност е. Ако не беше тази приватизация и рафинерията беше закрита и раздробена на скраб , в момента трябваше да внасяме горива от други страни на доста по скъпи цени.

105

ЦВЕТОВЕ

преди 11 години

ЩО Е ТО ЧЕРВЕН? ЩО Е ТО СИН? ЩО Е ТО СИВ? ЩО Е ТО ЖЪЛТ? ЩО Е ТО ЛИЛАВ? ЩО Е ТО ЗЕЛЕН? ЩО Е ТО ЧЕРЕН? ЩО Е ТО ЦВЕТЕН?...

104

до112 Действителност

преди 11 години

Кой е бай *** и кои са неговите фенове?

103

ф-1

преди 11 години

Обикновено герберите и комунистите се псуват като каруцари/е,поне тези от тях,които все още не знаят,че те са едно и също/ но стане ли въпрос за КОСТОВ моментално почервеняват като биен *** и си губят разсъдака.Единствено ДСБ остана дясна партия и КОСТОВ остана неконтролируем от червената мафия.

102

ГЕРБЕРСКИ СКРЪНДЗИ

преди 11 години

НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА НА ГЕРБЕРИТЕ СЪДИЙСКИТЕ ПАРИЧКИ.ИСКАТ ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО, НО АКО МОГАТ ДА СЕ УРЕДЯТ И ДА НЕ ПЛАЩАТ ЗА КРАДЕНОТО.НЯМА ДА СТАНЕ!ВСЕКИ ТРУД СЕ ЗАПЛАЩА, БОЙКО!

101

Анонимен

преди 11 години

Костов е убийствен за синята идея

100

Анонимен

преди 11 години

Костов е точен, но какво направи когато имаше възможност.... то не бяха мутри, то не бяха групировки, че и политици станаха днес

99

ф-1

преди 11 години

Както винаги-Костов е убийствено точен!

98

Анонимен

преди 11 години

KOMUNISTI4ESKA MIMIKRIQ...IMA6E GO I W U4EBNICITE,KAK STE SE PRAVILI NA "SPORTNI DRUJINKI"...KAK STE SI SMENQLI IMENATA...I WINAGI STE EDNI I SA6TI...LICEMERNI,PRODAJNI KRADLIVI KOMUNISTI4ESKI BANDITI...

97

rumen.nikolov.944

преди 11 години

До 104, Естествено, че мога. Мисля, че всички могат и всички започват да осъзнават какъв нелеп избор направихме като ги избрахме преди 3 години.

96

Анонимен

преди 11 години

Г-н Борисов ако не уволните Цв. Цветанов и Д. Ковачева няма да гласвам за ГЕРБ!

95

до 102

преди 11 години

Какво има да се съгласяваш с Костов, ти не може ли сам да си направиш извода за герп?

94

явертъ

преди 11 години

Да, на приказки Костов изглежда най-добрия политик, но важното е на дело какво се върши, когато човек влезе във властта гледа на нещата под друг ъгъл, защото се явяват куп възможности за лично облагодетелстване и приближени кръго с определени интереси, които идват на преден план.

93

rumen.nikolov.944

преди 11 години

Не съм най-големият фен на Костов, но трябва да се съглася с него. ГЕРБ наистина не направиха нищо, а дори напротив провалиха се във всички обещания, които бяха направила...и всичко това само и само да обслужат американски интерес...време е за революция! искам референдум по всички национални въпроси като АЕЦ ''Белене'', закона за шистов газ и т.н....

92

kompot

преди 11 години

струва ми се, че президента взе позиция по казус, който въобще не го касае и обратното-взима позиция по въпроси, които не са му в компетенцията! ама като сме си го избрали, ще трябва да му търпим глупостите

91

Яско

преди 11 години

Абе много костовисти тука, пък на изборите оня трепери дали ще влезе у парламенто, що тъй?

90

Анонимен

преди 11 години

ДО МАКЕ,АБЕ ВИЕ КАК ОЦЕНЯВАТЕ КОСТОВ,ПО НЕФТА НА ФОНДАЦИЯТА "БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ"НА ЛЕНЧЕТО ИЛИ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАНДИРОВАЧИ ,НА КОИТО КОСТОВ ДАДЕ КОРИДОР?ВЗЕМЕТЕ ГО КОСТОВ И ЕДНА КОКОШКА ДА НЕ ВИ ОСТАНЕ!ВСИЧКО ЩЕ ВИ ПРИВАТИЗИРА И ЩЕ ПРАТИ ЛИКВИДАЦИОННИ КОМИСИИ!ЩЕ ВИ ВДИГНЕ НА КРАКА ,АМА С ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА!

89

помнещ

преди 11 години

Ей *** , а теб кой да те нищи за далаверата с Нефтохим. Присмял се хърбел на щърбел. Там намазахте всички милиончета барабар цялото правителство. Недей рева на чужди гробища.

88

Де Гол

преди 11 години

Единствения български държавник на много високо ниво , жалко е че само малцина могат да го оценят.

87

ЕС

преди 11 години

Костов мисли само и единствено ,....за СЕБЕ СИ!