40

Анонимен

преди 11 години

И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН БРАВО ЦРЪЦИ.

39

До Василев

преди 11 години

"Цветан Цветанов изгради партията, той е двигателят и умът!!!" Това изчерпва темата. С такъв двигател и ум за къде?

38

-10

преди 11 години

Чест му прави на Цв Цв, че си отстоява мнението по въпроса. С всичките му кусури, в този случай ми направи добро впечатление.-Чест??? Цветанов е отдавна е разбрал, че голямата му уста и ниската му професионална подготовка го пращат в 10-та глуха. И понеже му липсва и добро възпитание и чест, не смее да си признае грешките и се държи като удавник за сламка с поддържането на мението си. Единствената причина да продължава Бойко да го държи на поста е, че след година ще трябва избори да се печелят

37

до 40

преди 11 години

Разбира се, че не е задължително да са на едно мнение, но е желателно всеки да е на страната на СПРАВЕДЛИВОСТТА, както и да се знае от коя страна на борбата е всеки. Глупаво е да правиш нещо само за да покажеш, че имаш собствено мнение понеже са те упреквали в обратното, особено пък по такъв сериозен повод!

36

Кабули

преди 11 години

А бе, аверчета, хайде да си отговорим на следният въпрос: Ние Държава с мафия ли сме, или Мафия с държава?

35

Captain Obvious

преди 11 години

Сам е, защото се е изправил срещу премиера и парламента, заради уволнението на Мирослава Тодорова :) Радвам се, че Ви бях полезен.

34

Анонимен

преди 11 години

И зашо двамата с президента трябва да са на едно мнение? Години наред упрекваха Плевнелиев, че нямал собствено мнение, сега като има пак нещо не е както трябва. Те не се различават толкова много в позицията си. Цветанов удобрява уволнението, президента е против начина по който това се случи, какво толкова е станало? Един съдия, спомогнал на доста престъпници да се спасят от правосъдието е уволнен и всички се втурват да го защитават? Още доста такива санкции са нужни преди да се получат нещата.

33

третият брат

преди 11 години

На снимката: третият от братя Галеви.

32

teo

преди 11 години

Цецо, ТИ НЕ СИ САМ, ЗАЩОТО МНОГО ПОВЕЧЕ СМЕ ТЕЗИ КОИТО МИСЛИМ КАТО ТЕБ И НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ НА МАНИПУЛАЦИИ ОТ СТАТУКВОТО!!! ЖАЛКО, ЧЕ ПЛЕВНАЛИЕВ СЛУША СВОЯТА КОРУМПИРАНА ВИЦЕ - ПОПОВА, КОЯТО СЪЩО КАТО МАФИОТСКИТЕ МАГИСТРАТИ СА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО И МАНИПУЛИРА НЕОПИТНИЯ ПЛЕВНАЛИЕВ - ВЯТЪР ГО ВЕЕ НА КОРУМПИРАНИЯ МАГИСТРАКСКИ КОН !!! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ С ТАКЪВ НЕОПИТЕН ПРЕЗИДЕНТ!!! ЯВНО ЗА ДА СЕ ОБУЧИ В ПОЛИТИКАТА, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ В ПРЕЗИДЕНТСКИЯ СИ АПАРТАМЕНТ! НА ПЪРВО МЯСТО ДЪРЖАВАТА,ОК?

31

Ева

преди 11 години

За тези негативни оценки има вина не само правителството, а всички в парламента и основно ОПОЗИЦИЯТа, която не прави нищо, освен театрално да критикува. България не е лична собственост на ГЕРБ и не може заради тях да се тържествува, когато ЕС ни критикува.

30

az

преди 11 години

IZGRADEN POLITIK OT NAI VISOKA KLASA, POZDRAVI

29

Дядо Йоцо

преди 11 години

Измествате проблема.Докато съдия Тодорова не даде смислено обяснение защо не е написала тези мотиви всичко е само празно политическо говорене.За да не ги напише тя е имала много сериозни причини-МНОГО сериозни причини.Само *** може да вярва на версията за натовареност.Необходимо е да се каже истината-тогава ще разберем и защо и останалите съдии бавят делата си.

28

дело №1

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ И НАРОДА СРЕЩУ МАФИЯТАВреме е да се даде ход на делото.Време е да видим кой кой е.По делата и имотите им ще ги познаем. НЕДОПУСТИМО Е ДА ПОТРЕБЯВАШ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО ПОЛУЧАВАШ.

27

до АУДИ

преди 11 години

Човече, нещата не са смешни и не са за майтапи. И тук е голямата разлика между теб и Цветанов...Разбираш ли бе ШУТ?

26

Не е сам

преди 11 години

Не е сам- аз го подкрепям

25

ДО АУДИ

преди 11 години

АУДИ бе брат, че народа много отдавана го е кръстил така! Българският АЛ БЪНДИ - олиг*френ от висока класа, *** на световно ниво, физкултурник на махленско училище /без да обиждаме истинските преподаватели по физическо възпитание/, черен "гений" на мисълта, от чийто изказвания никога не разбираш нищо, мистър "подреден словоред", и какво ли още не... това е болест и бич за българския народ и трябва незабавно да напуска властта. НЕЗАБАВНО

24

аватар

преди 11 години

Какъвто народа,такива му и политиците,кухи картуни !!

23

DRAGAN

преди 11 години

Davam glas za Cvetanov.Ministerot e vo pravo no edno zgresil sepak i Bugarija e del od Balkan i ne sekogas pravite i posteni raboti pobeduvat.Vo sekoj sl;ucaj ostavi dobar vpecatok za negovata rabota a inaku bitkata protiv Predsedatelot i VLADATA CE JA IZGUBI.Za zal epilogot ce bide toj

22

Нина

преди 11 години

Истината я каза само гл. прокуро Велчев - "Изглеждаме зле и ***." И е така - хем всички са против корупцията, хем я защитават.

21

АУДИ

преди 11 години

да го зема тоя балък ЦЕЦО да играе в Женени с Деца в България - баш като Ал Бънди - не само физоално..