77

Анонимен

преди 11 години

Пишман ВСС - 2 пъти по- пишман съдии....По- добре да няма съдебна система в България, не в този окарикатурен вид като в момента, сега им дай само да мачкат гражданите и да слугуват на престъпниците!

76

анонимен

преди 11 години

Започва да ми става интересно.Е ,общите приказки/критики/ на ЕС към страни като България,Румъния и Унгария, явно не се възприемат така, както са очаквали.Така , че действията ни дори и на органи на Съдебната власт , се обръщат срещу ЕС. С интерес очаквам реакцията на Европа от този скандал , който се развихря у нас.И нека да не се забравя , че в момента проблемът , който им създава Гърция им е предостатъчен , за да се занимават и с нас.Наистина става интересно, как ще излеземе от тази каша.

75

Анонимен

преди 11 години

"В най скоро време Парламентът трябва да вземе решение , че Г-н Министъра на Вътрешните работи става и Главен Прокурор на Република България."Всъщност подобно е положението в много европейски държави. С добавката, че става дума за министъра на правосъдието. И че в някои случаи може да не е директно Главен Прокурор, а лично да назначава Главният Прокурор.

74

с1

преди 11 години

Питам: дори чисто формално да погледнем към бавените дела от Тодорова, без да търсиме злонамерен умисъл или недай Боже договорка с престъпниците! Очевадно е, че тя не си е вършила работата!Значи според нейните защитници това е 'формализиране'?!Към всеки обикн. бг гражданин прилагането на закона е изкл. безпощадно!За къде по-безобидни 'формализирания' на хората им взимат имуществото или ги вкарват в затвора!За шамар получаваш 1 година условно и 10 бона глоба, а нарушенията на Тодорова били 'формализирания'?!Бавенето на правораздаване е ОТКАЗ от правораздаване!Цялата съдебна система е гнила!И тази абсурдна по съдържание декларация на адвокатската колегиия е поредното доказателство за това!

73

Анонимен

преди 11 години

Началото е сложено.Продължавайте нататък с другите съдии- врагове на народа, които се мислят за богоизбрани!

72

Независим

преди 11 години

Всички мафиоти се подкрепят, а ние кога ще потърсим сметка на съдиите и адвокатите, че пускат *** изнасилвачи и убийци на свобода, а също така и наркотрафиканти за да съсипват живота на децата на България! Май наистина саямо братушките и Бог могат да ни помогнат вече видя се, че точно ЕС и САЩ подкрепят корупцията щом критикуват, че са уволнили този ***. Представям си ако я бяха осъдили какво щеше да стане!

71

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всяка институция,трябва да си изпълнява задълженията в определени срокове и с определени резултати.В...блатото,наречено съдебна...система,явно това основно правило за служителите там,не важи.Те били...независими.Не,те са...зависими,защото не са частни еднолични...търговци,а държавни служители,на заплата и то много добра,за това кризисно време в което живеем.Срещу тази заплата,трябва да отчетат качествено...обслужване на гражданите..Процесът за...очистване на системата трябва да стане...необратим

70

sdf

преди 11 години

Ако наистина не си е вършила работата и е бавила дела ,не виждам причина да сте против уволнението и . А ,това че някой се вдигнал да я защитава -нормално все пак е направила много контакти през годините :)

69

тома неверни

преди 11 години

Аиде да не изместваме посоката на недоволството ,срещу уволнението на Тодорова-ВЪЗМУТИТЕЛНОТО Е ,НЕ ,ЧЕ Е СВЕТИЦА И Е УВОЛНЕНА(видяхте ли по какви дела е демонстрирала бездействиеявно е стимулиранас финикийски знаци затова бездействие)А,ЧЕ ВСИЧКИ СА ЗА УВОЛНЕНИЕ,АКО МЕРИМ С ЕДИН И СЪЩИ АРШИН.ТОВА Е ИСТИНАТА,НЕ САМО ТЯ,ВСИЧКИ СА ЗА УВОЛНЕНИЕ

68

do 72

преди 11 години

brat4e, mani gi %-tite.zastoto ako plevnaliikata e zabavilaot 50 da kajem 25 dela,demek 50 %to smelata sadiika e zabavila ot 100 dela 3, koeto sa 3 %ta dai ako imas absoliutnite broiki na delata nie ste im smetnem %tite.i vtoro, dai info onezi 50 drugite 3% za kakvi obvinenia stava na vapros. primerno ako 3% ot zabavenite se radvat na desetki milioni gep-para a 50% sa dela za 100lv- deka e kiro na kiria?az se kefia na smelata sadiika 4e ne ii puka ot Cecko bokluka i Boiko smetta

67

chitatel

преди 11 години

Тодорова,скрий се ,не плюй по другите ,а докажи своята невинност.Интересно как може да има смелоста да се покаже пред народа,пред хората ,които са чакали 5-6 години неиното "справедливо"решение.Долна твар.Колко майки със сълзи на очи са чакали от теб правилно решение,удовлетворение за мъката ,която са им причинили.Но вие гледате пълния джоб.По свой начин намирате причини престъпниците да бъдат на свобода.Доказахте некадърноста си.Оставете на младите,добри юристи да свършат делата,които вие не ис

66

съавтор

преди 11 години

Умно.В най скоро време Парламентът трябва да вземе решение , че Г-н Министъра на Вътрешните работи става и Главен Прокурор на Република България.От там нататък следва всички постове да бъдат овладяни и от съотвените висхи чинове от МВР и т.н. Не е лоша и идеята да анексираме и някои съседни територии,Нищо работа . Ще минеме в суматохата на кризата. И вие четете ли какви глупости пишете?Или сте си такива

65

мъдрецът

преди 11 години

Не се чудете на българските абсурди! Да сте чули някои да говори за морал в съдебната гилдия?Нима така бързо забравихте, Краси Черния, Вальо Топлото, адвокат Петър Корнажев,или кои е купувал *** Киро от Катуница и т.н. и т.н. Ще цитирам една фраза на известен философ: "Те са петно в калта."

64

IQ146

преди 11 години

Абе я батко ви с високото IQ да ви попита - доволни ли бяхте от съда преди "изверга" Цв.Цв. да стане министър? Право ли съдеха българските съдии? Та чак сега, при Цв.Цв., нещата са се влошили? Паметта ви докъде се простира? Не питам КОМУНОИДНИТЕ *** - те няма нужда да отговарят!

63

От в. Капитал

преди 11 години

Потърсихме информация за наказаните за просрочени мотиви съдии на страницата на Върховния административен съд, който разглежда жалбите срещу решенията на ВСС. Там видяхме, че в съда има само един-единствен казус на съдия, уволнен за забавяне на мотиви. Евдокия Найденова от ОС-Плевен. Тя е забавила над 50% от делата си (съдия Тодорова е забавила под 3%), а преди това е наказвана два пъти (с влязло в сила наказание) за същото провинение. Натовареността й е три пъти по-малко от тази на съдия Тодорова. Нищо лично, а?

62

Анонимен

преди 11 години

Ало евлоги в кой съд работиш крадецо?

61

сдг

преди 11 години

САК са против уволнението на съдийката М.Димитрова защото работи добре с нея,колкото пари и дадат за определено дело ги взема и постановява "ПРАВИЛНАТА ПРИСЪДА".Ето заради това САК(чанта за побиране на много пари) не са съгласни с уволнението на съдия Димитрова и още няколко съдии с които "РАБОТИ ДОБРЕ".

60

Анонимен

преди 11 години

Ела,ела да я вземеш,да ти **а твоята!Другарю Старшина

59

Анонимен

преди 11 години

Ами аз в едно друго лице като се вгледам има много антропологични белези,характерни за закоравели престъпниците!Айде да не казвам кое е,сещайте се.

58

Анонимен

преди 11 години

От такива съдии в затворите са само *** а всички мафиоти са почтенни добре облечени граждани. Дори и краси черния съжалява че е назначавал магистрати, онова невинното черничко момче близо до бсп