132

Анонимен

преди 11 години

Podlizurko!

131

Мишо

преди 11 години

А, признаха ли накрая, че има много други тежки нарушения свързани със забавяне на дела! Хайде сега премиерът и правос. министър да решат в два дена въпроса с всички тези нарушения: 1)да отпадне миналата давност за делата, които са отлежавали по инстанциите и да минат на първи ред! 2)всеки причинил забавяне на дело да си изтърпи санкциите! Така г-жа Тодорова няма да се чувства като изкупителна жертва и ще излязат наяве бакиите на ВСС!

130

Анонимен

преди 11 години

ako BCC se vslusa i izpali saveta na Asvalt Pasha, tova vednaga bi dalo povod da mu se iska nedoveria zaradi gruba namesa v sadebnata vlast,Boiko ne se pravi na tikva, izritai idiot4eto Cecko i upravliavai kakto si obestalbe ti , Boiko, nevidisli 4e Cecko iska da te izrita ot pravitelstvoto i toi kato vicka premierka da stanel slujeben premier

129

Анонимен

преди 11 години

Борисов и Цветанов са БАНДИТИ!На СЪД !ВЕДНАГА!

128

666

преди 11 години

Г-жо Мирослава Тодорова, За нас е ясно, че ни управляват хора с престъпно минало, които се опитват да бъдат арбитри в отношения касаещи вашата чест и достойнство с орган на съдебната власт, който е изцяло под техен контрол.АКО ИСКАТЕ ДА НЕ ЗАГУБИМ ВЯРАТА, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ Е ОСТАНАЛО НЕЩО ЧОВЕШКО В ТАЗИ ДЪРЖАНВА, ИЗЛЕЗТЕ В ОТКРИТ ПРОЦЕС СРЕЩУ ТАЗИ МАФИЯ КОЯТО Е УСТАНОВИЛА ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД СЪДЕБНА, ИЗПЪЛНИТЕЛНА И ЗАКОНОДАТЕЛНА ВЛАСТ. За медиите не говоря. Те са салфетка в ръцете им.

127

Анонимен

преди 11 години

Така......Всички съдии,които бавят с години (умишлено или не)дела за брутални изнасилвания,убийства и т.н...уволнение и не само това.И да не излизат с номера,ама много сме натоварени.Това ви е работата,за това ви се плаща.Аз не мога да се оправдая пред шефа с натовареност,защото директно ще получа червен картон.Вие г-жи и г-да решавате съдбите на хората.Няма тука оправдания.Като са ви много делата,назначете още съдии.Във ваша власт е да промените системата.

126

Мишо Бирата

преди 11 години

- Каратанчев, как си със здравето?- Сесил, колата ти здрава ли е? Добре ли шофираш?

125

Социопат

преди 11 години

Евала...На Кочо Нереза тоя път Цветанов и *** му направиха класически "цунг цванг"... квото и да играеш все си чао

124

очуден

преди 11 години

Странно поведение. Първо те уволняват и след това те изслушват.Г-жа съдия,ако се чувствате достойна, нещо в което не се съмнявам/ решението да заведете дело срещум г-н Цветанов/, никага не приемайте подобно условие. ВСС да бъде изслушан , той е взел решение , а не вие.

123

теро

преди 11 години

Стига вече демагогия, ясно е че магистратурата управлява у нас, и са недосегаеми, ясно е че правят каквото си искат, а няма ли кой да ги спре ?

122

не гербер

преди 11 години

152 , "Малката" Сесил е една ГОЛЯМА изнудвачка. Сама се е оплела в собствените си лъжи. Който е чел подробно обясненията й, относно случката от далечното минало, за което едва сега си е спомнила, е разбрал що за дребна душица е тази "мъченица".

121

За затвора е

преди 11 години

Сред процесите, забавени от шефката на съюза на съдиите Мирослава Тодорова, е дело за грабеж на мъж и жена и бруталното изнасилване на двете им деца. Близо 4 години тя бави делото срещу седмината бандити, гаврили се със семейство Анчови, като накрая го прекратява с мотив, който е трябвало да обяви още при започването на процеса. През това време бандитите продължават да са на свобода и извършват още 43 престъпления.Не ги е срам всички които я защитават тя си е за затвора, а те що я уволняват леле колко *** народ смееее :(( После забавянето било не от некомпетентност сигурно, а от корумпираност :((

120

Dido

преди 11 години

Абе тази Казакстанчева не беше ли непълнолетна когато я хванаха с допинг и баша и каза, че не било допинг а била бременна?!?! В интервюто казва, че на 15 не разбирала сексуалните намеци в смсите?!?!Муахахахаха тази се изкара по невинна от Дева Мария .... аман от ***!!!!За пари си продаде гражданството за пари ще каже каквото трябва срещу когото трябва!!!Точно пред Галерия .....айде стига бееееее

119

Анонимен

преди 11 години

Примиера и вицето му си играят на добрия и лошия полицай. Срамота!

118

akud

преди 11 години

добър ход на станишев. сегашното всс е с мандата на предишното правителство, за мен интригата е ясна

117

майка

преди 11 години

Чудя се само какво бъдеще очаква за детето си бащата на Сесил. От няколко дни се тиражират платени публикации за объркания живот на това момиче. Ама то не само в спорта, а и в живота човек не може да прогресира с измами и лъжи.Парите ли са най-важното за този тандем? Аз бих се срамувала, да изкарвам на показ разгулния си живот, забулени в мистерия и къса памет.

116

Старшина Ушев

преди 11 години

Не Тодорова а Каратанчева бих искал да изслушам.И не само аз,а много хора ,та затова най-добре комисийка в парламента и там да изслушат и нея и баща и,па и Боко ,щото ако тия неща дето ги говори малката Сесил излезнат верни некои премиери май ще треба да полежат при едни загорели чичковци.

115

dd

преди 11 години

koito e protiv gerb e sre6tu ceco a tova e gre6ka...ceco desa i boiko 6te opravqt darjavata

114

Анонимен

преди 11 години

Циркаджия!

113

dd

преди 11 години

samo ceco 6te vi opravi vsi4kite..prestapnici traktori hamsteri sadii vsi4kite 6te vi opravi ceco...drajte see toi idee