73

Мишо

преди 11 години

Не виждам защо спорите? Не се ли научихте вече. :-) Айфоня е най-убав, най-модерен, най-гладък, най-кууул..изобщо по-по-най..също айфонаджиите са най-богати, най-умни, най-образовани....също много по-по-най.:-) Вервайте ми. :-D ......нищо, че в статията става дума за ***, които си купуват нещо, което не се знае дали го има, кога ще излезе, какво животно точно е и дали изобщо ще е ябълкова марка или ментак произведен от Фокском. :-)

72

до 90

преди 11 години

Знаеш ли, от километри си личи, че нищо не разбираш от техника, а лаеш като за професор :)?Лличи си също че си с комплекси по темата ;). Радвай се на телефона си и го попитай дали може да излезеш тази вечер, добре ще ти дойде.

71

Анонимен

преди 11 години

Странно е за айшитня да говори човек, чиито телефон е направен от пластмаска в Китай. Ти сега ще изкараш, че и за стъклото някой държи патент и Епъл са го присвоили. Корпусът и дизайна на iPhone са уникални и това се разбира като го сравниш с който и да било друг телефон, кой е патентовал леенето под налягане в случая няма никакво значение. Много се впрягаш нещо, бая материали си ми изровил да ме "образоваш", а не беше нужно. Ай сиктир и леко, да не си на***еш телефона.

70

Анонимен

преди 11 години

И между другото "бозите" на Епъл са едни от най-успешните продукти в света. Странно защо ли изброените от теб "изобретения" никой не ги е чувал, камо ли да ги е купил???

69

Анонимен

преди 11 години

Та Мисията невъзможна в изобретила мултитъча ли? Епъл държат мултитъч патента, това Стийв Джобс го каза на презентацията на iPhone. От тук насетне и 100 цитата да пейстнеш все тая.

68

gagaga

преди 11 години

In 1985, the University of Toronto group including Bill Buxton developed a multi-touch tablet that used capacitance rather than bulky camera-based optical sensing systems.[2] Дори има изграден действащ таблет използващ мултитъч 20 години преди епъл да си пуснат бозите. Обичам да споря с нискообразовани нискочели индивиди :)

67

gagaga

преди 11 години

И да, сивият цвят е патент на епъл също. :)

66

gagaga

преди 11 години

Малко цитати за маняците: The Linksys iPhone was a line of internet appliances from Cisco Systems. The first iPhone model, released by Infogear in 1998,bined the features of a regular phone and a web terminal. Това за името. За тъчскрийна - една от първите серии на Мисията невъзможна от 2006 показва употребата на мултитъч, докато аифона излиза една година и нещо по - късно. Те не копират никога и никъде. Айде да се информират феновете. И по - рационално моля, не сте толко ***, не се правете

65

Анонимен

преди 11 години

Епъл са cool и винаги са били. Останалите нека си ползват китайските ***, каквото и да казват се вижда как изглежда един iMac или iPhone. От километри марката е разпознаваема, а останалите телефони и компютри са като клонинги едни на други. Както Джобс каза: "проблемът е че произвеждат компютрите във всеки възможен цвят, стига да е сив".

64

do 79

преди 11 години

slabo, slabo ! komplexar4e

63

Анонимен

преди 11 години

Търсил съм дето иЗкам. Гуугъл за да не започват дела стещу Епъл си има причина и тя естествено не е, че те не са ***. В твърде много неща Епъл са първите, и устройствата им работят с гладкост, с която никой друг не миже да се похвали. Преди Епъл устройствата не разпознаваха докосване с повече от един пръст едновременно, така че не дрънкай глупости!

62

gagaga

преди 11 години

Голяма част от корпуса на айшит се произвежда по технологията "леене под налягане", която също е патентована, но не от епъл. Айде и без корпус(гордостта на зомбитата) остана шитнята!

61

gagaga

преди 11 години

Мултитъч идеята съществуа много преди епъл да я използват, защото това е естествена употреба на тъчскрийна(който не е измислен от епъл). И дори е използвана в евтини устройства преди тях, само че не е патентована. Потърси го там дето изкаш, но е факт. Пак питам защо ябълките спряха делата срещу гогле? Ами много просто(повтарям) защото ще останат без права за продажба заради нарушени патенти! Патентовани патенти(то други няма)!

60

gagaga

преди 11 години

Вземи например идеята да имаш няколко екрана, между които да превключваш. Идва от много стари версии на линукс. Хайде сега я махни от айшита и виж какво остава. Махни и 90% от безжичната комуникация и ми кажи какво имаш в ръката си? Махни и името... Абе какво да говоря за една технологична компания с 2 инженера, 20 дизайнера и 200 маркетингови специалиста... Нормалните технологични компании са с 2 маркетингови спеца, 20 дизайнера и 200 инженера!

59

Анонимен

преди 11 години

Въпросът не е кой какво копира, а дали това, което копира е патентовано. Ако не е, всеки може да го използва. Нека някой да осъди Епъл за нарушени патенти, ама друг път. Ако не беше iPhone, 90% от сегашните смартфони нямаше да изглеждат по начина по който изглеждат в момента. А че мулти тъч екрана е ПАТЕНТОВАН ОТ ЕПЪЛ, известно ли ти е? Потърси го в ГООГЛЕ (?) дот цом!!!

58

gagaga

преди 11 години

Защо айшитнята се отказа да води дела срещу гоогле а започна да води дела срещу отделни производители на телефони? Ами защото гоогле купи моторола мобилити и може да ги срине с патентни войни, може да ги забрани навсякъде по света! Ама гоогле на са патентен *** като тях!

57

gagaga

преди 11 години

Че те айшитните не изкопираха ли 10 000 идеи от моторола? Или от линукс? Или от уиндос мобайл? Ами повечето от идеите им за безжична комуникация са копирани! Земи прочети малко, образовай се, ползвай гоогле, потърси стандарти за безжична комуниказия и тогава говори. Все едно да ми кажеш че формата на всички коли копират ауди или форд или който и да било. Само айшитнята има претенции да е копирана. А копира най - много! Името им е копирано дори!

56

Анонимен

преди 11 години

Как се чувстваш като потребител на телефон-имитация бе gagaga? Никога не сме били надменни, но като видим телефон с Андроид е много трудно да не се подиграеш. Все пак на всички е ясно от кого изкопираха Гуугъл ОС-а си. Поне да го бяха направили като хората:(

55

gagaga

преди 11 години

ми да :)! Собствениците на айшитнята предизвикаха собствениците на андроиди с поведението си първи. Не бяха тежкарски изказвания, не бяха подигравки. А се оказа, че айшитнята е една силно надценена и скъпа за това което предлага шитня, което прави всеки който си я е купил ***.

54

do 69

преди 11 години

не е Учтиво и да си неграмотен, но ... п.с. повече няма да ти отговарям тъй като логиката ти ме изумява.п.п.с. а да си се замислял, че има ограничен брой символи за 1(един) пост ?